Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 14 januari 2021

Donderdag, 14 januari 2021
De revolutionaire Uranus gaat vanaf weer direct in Stier. Uranus was retrograde vanaf 15 augustus 2020 en vanaf die tijd stond alles zo’n beetje stil alsof alles ons ervan weerhield belangrijke veranderingen aan te brengen. Vanaf vandaag komt op persoonlijke en wereldwijde schaal al die onderdrukte energie van verlangen vrij. Na een lange periode van “relatieve chaos” komt er een periode van onverwachte gebeurtenissen waarbij alles in een stroomversnelling komt en met Uranus in Stier moeten we vooral denken aan ontwikkelingen met geld, klimaat en energie. Verwacht het onverwachte, vooral nu Mars de revolutionaire Uranus in het vizier heeft!
De Zon is vandaag conjunct Pluto op 24o in Steenbok en dat is het begin van een nieuwe cyclus met als bedoeling controle en herstel. De Maan conjunct Mercurius, Jupiter en Saturnus en vierkant met Uranus en Mars in Stier daagt uit om antwoord te geven op de vraag: Wat is er nodig om je te bevrijden van financiële en relationele zorgen?

error: Content is protected !!