Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Ram 2020

 

 

 


Algemeen

Het jaar 2020 wordt een actief jaar van hoge energie voor de Ram.

De planetaire heerser van Ram is de rode planeet Mars. Mars speelt dit jaar de hoofdrol voor de Ram. Mars reist vanaf 1 juli 2020 door het teken Ram en blijft door retrogradewerking (van september tot medio november ) wel tot 6 januari 2021 in Ram. Deze hoge Mars energie kan leiden tot impulsiviteit, boosheid, ongeduld, ergernissen en frustratie. Het is goed om gevoelens van boosheid te kanaliseren door te sporten, hard te werken of een vorm van therapie te volgen. Denk bij alles wat je doet eerst goed na.

Saturnus is de planeet van carrière voor de Ram. Vanaf april tot juni 2020 proeft Saturnus tijdelijk van Waterman om daarna tijdelijk terug te keren naar Steenbok. Vanaf 18 december 2020 reist Saturnus samen met Jupiter door Waterman. Het einde van 2020 wordt voor Ram afgesloten met een serieuze zoektocht naar de ultieme droom.

Liefde en Relaties

Het jaar 2020 is voor de Ram voornamelijk gericht op het herstellen, meer aandacht geven aan en verbeteren van bestaande relaties, zowel zakelijk als privé. Tot de vroege zomer van 2020 zijn er lessen te leren over intimiteit en zinvolheid.

Van de late zomer tot de late herfst van 2020 kunnen nieuwe partnerschappen worden gevormd. Vanaf medio oktober tot begin november 2020 kunnen er in de vaste relatie uitdagingen zijn met de retrograde Mercurius in Schorpioen. Er kan iemand zijn vanuit het verleden waar je gevoelens voor hebt of er zijn issues die te maken hebben met intimiteit. Gebeurtenissen maken de relatie sterker of Ram neemt het besluit om de relatie te verbreken. In liefde brengt Jupiter sextiel Neptunus ook passie en creativiteit, waardoor de Ram beter gevoelens kan uiten en een sterkere band met de partner of toekomstige potentiële partners kan creëren, zowel zakelijk als privé.

Venus is de planeet van Relaties. Venus in Ram brengt van begin februari tot begin maart 2020 sensualiteit, liefde, geluk en harmonie en een grote verleidingskracht. Venus in Tweelingen is vanaf medio mei tot eind juni 2020 retrograde en dat kan leiden tot communicatie problemen in relaties, problemen die moeten worden aangepakt. Leer om beter te luisteren en minder snel iets te zeggen waar je later spijt van krijgt.

Carrière

Jupiter reist tot 20 december 2020 met Saturnus en Pluto door Steenbok en dat betekent goede werkgelegenheid, betere salariëring en waardering. In het eerste kwartaal van 2020 is Ram assertiever en competitief wat ook weer tot afgunst kan leiden op de werkvloer. Dit jaar komt er een radicale omslag voor de Ram zoals een andere werkkring, ontslag, verlof, inkrimping of reorganisatie.

Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok zijn in het  Huis van Carrière en Mars voegt zich vanaf medio februari tot eind maart 2020 ook in Steenbok. Door deze planetaire push is de Ram extra gedreven om te presteren en doelen te bereiken. Februari 2020 en maart 2020 zijn de beste maand voor de Ram om met een ​​nieuwe onderneming te starten of overeenkomst te sluiten. De Ram die al langere tijd bezig is met een project, kan in begin 2020 de zoete vruchten gaan plukken, vooral met Mars in Steenbok in februari en maart 2020. April 2020 is de maand van opbouw en uitvoer van constructieve ideeën. Ram wil vooruitgang boeken, succes of erkenning. Het is nu of nooit! Voor de Ram die dit niet zo ervaart kan dit een uitdagende periode zijn van tegenslagen en vertragingen.

De Maansverduistering in Steenbok van 5 juli 2020 kan ook een belangrijk keerpunt zijn in de carrière van Ram. Dit jaar zal Saturnus het professionele leven van Ram beïnvloeden.

Saturnus vereist efficiëntie en beter tijd- en energiebeheer op het werk. Mars is retrograde in Ram tussen 9 september en 14 november 2020. Tijdens deze frustrerende periode moet je veel geduld hebben, omdat het niet lukt om plannen succesvol af ​​te ronden.

Financiën

Ook in 2020 blijft Uranus  in Stier in het Huis van Financiën. De zevenjarige reis van Uranus in Stier in jouw geldsector kan tot april 2026 leiden tot veranderingen in je financiële leven, zoals meer structuur en zekerheid. In deze jaren komen inkomsten vanuit een andere bron of wordt geld verdiend door bijvoorbeeld technologie, een samenwerkingsverband of maatschappelijk doel.

De invloed van Uranus in Stier schenkt een gevoel van vrijheid, wat jou in staat stelt om jezelf te kunnen zijn en je te bevrijden van beperkingen. Tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier en dat kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen. Ram merkt dat het tijd wordt om anders met geld om te gaan of dat er nieuwe manieren moeten worden gevonden om geld te verdienen. Geld kan snel en onverwacht binnenkomen en net zo snel opgaan. Dit jaar zijn er conflicten over financiële kwesties zoals familiale geschillen over onroerend goed of eigendommen. Financiële risico’s horen bij Uranus in het Huis van Financiën. Maar juist tijdens deze jaren is er winst te behalen wanneer je een risico durft te nemen. Pas om met impulsief handelen. Het is verstandig om inkopen en investeringen goed in overweging te nemen en deze zo veel mogelijk te spreiden. Zorg voor een appeltje voor de dorst! Aan het einde van het jaar is er rendement op beleggingen en komt er meer geld binnen.

Familie en Huis

Kreeft heerst over het Huis van Familie en Thuis voor de Ram. De Maan is verbonden met Kreeft. Iedere Verduistering heeft dus een grote impact op het Huis van Familie en Huis voor de Ram.

De Maansverduistering in Kreeft van 10 januari 2020 kan een oplossing bieden voor problemen in het gezin. Ook familiebanden worden aangehaald of er komt een betere emotionele verstandhouding met mensen die je als familie beschouwt.

De invloed van de Noordknoop in Kreeft brengt in de eerste helft van 2020 veranderingen in het privé-leven zoals een verhuizing.

De invloed van de Zonsverduistering in Kreeft van 21 juni 2020 is de voorbode van goed nieuws en laat in de tweede helft van 2020 een verbetering van de woonsituatie zien, zoals een verhuizing, het kopen van je droomhuis of je huis verkopen, een nieuwe woonplaats of gezinsuitbreiding. Mercurius in Kreeft is retrograde van half juni tot half juli 2020 en dat is een mooi moment om in contact te komen met familie die je al een tijdje niet hebt gezien. Uitdagingen zijn mogelijk tijdens deze periode. Wederzijds begrip, troost en openstaan ​​voor elkaar is de sleutel tot rust en vrede.

 

Gezondheid

Het jaar 2020 is een jaar van hoge energie en dat maakt de Ram rusteloos.

Pas aan het einde van de zomer van 2020 kom je in wat rustiger vaarwater. Over het algemeen blijft de gezondheid van Ram stabiel. Jouw planeet Mars reist van half mei tot eind juni 2020 door het Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze transit van Mars legt de nadruk op onbewuste problemen en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven. Neptunus in Vissen spoort je samen met Mars aan om hieraan te werken. In plaats van jezelf tegen te werken moet je de verbinding met je innerlijke zelf aangaan.

Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius is medio februari tot half maart retrograde Huis van Kosmisch Bewustzijn. Dit is een goed moment om onderbewuste problemen aan te pakken en los te laten. De energie van Mars zal de Ram daarbij ondersteunen. Door Venus retrograde van half mei tot juni 2020 ben je er met je hoofd niet bij. Er gaat zoveel in je om, dus het is goed om dan een time-out te nemen om alles op een rijtje te zetten.

Wees geduldig met jezelf en anderen.

Advies

In 2020 staat carrière op de eerste plaats voor de Ram. Vooral Saturnus in Steenbok zal het professionele leven van Ram beïnvloeden door de inbreng van meer efficiëntie, verantwoordelijkheden en beter tijd- en energiebeheer op het werk.

De conjunctie van 12 januari 2020 van Saturnus en Pluto in Steenbok is de kosmische ondersteuning om een nieuwe koers te gaan varen in je carrière, relaties en prive-situatie.

 

error: Content is protected !!