Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen oktober 2017

Algemeen
Oktober 2017 zal in alle opzichten een maand zijn die snel zal verlopen. Planetaire krachten sturen jouw leven in verschillende richtingen. Vooral in de eerste helft van oktober 2017 zijn er buitengewone situaties waarbij je aanpassingsvermogen goed van pas komt.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Ram van 5 oktober 2017 valt in het Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. Oktober 2017 is niet echt een romantische maand, want vriendschap speelt deze maand een centrale rol, ook in jouw relatie. Deze maand gaat het vooral om het delen van gedachten. Communicatie. Met elkaar communiceren om de relatie te verbeteren. In een vaste relatie ben je bereid om dingen uit te praten en te verwerken. Maar ook jij verwacht hetzelfde van je partner, vooral in de tweede helft van oktober 2017 door de invloed van Mercurius in Schorpioen in het Huis van Relaties. Een vriendschap is beëindigd of wordt beëindigd.
Irritaties worden bespreekbaar en worden niet langer vermeden. De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 in het Huis van Liefde en Romantiek. Deze energie laat ontspanning zien en ruimte voor plezier, passie en een nieuw begin. Na 21 oktober 2017 keert het tij voor de liefde.
Aan het eind van oktober 2017 liggen de beste mogelijkheden om een nieuwe liefde te vinden.

Familie en Huis
De Zonsverduistering van augustus 2017 is ook deze maand van invloed op jouw privé-leven en familieleven. Jouw privé-leven is sinds augustus 2017 veranderd en wat je nu aan het doen bent is weer ruimte scheppen in de nieuwe situatie of je aanpassen aan de nieuwe situatie. Door de invloed van Jupiter in Weegschaal is jouw relatie op de proef gesteld en de veranderingen die dat met zich hebben meegebracht hebben jouw gezinsleven beïnvloed. Kinderen in jouw gezin, familie of directe omgeving gaan door grote veranderingen. In oktober 2017 zijn er belangrijke ontwikkelingen in de financiën van vrienden en familieleden.

Carrière
Oktober 2017 laat een positieve maand zijn voor je carrière. Je onderneming komt tot bloei of het bedrijf waar je werkzaam bent laat goede resultaten zien. Je zoekt werknemers voor je bedrijf of je gaat op met succes op zoek naar een nieuwe uitdaging. Door de onrust in jezelf en om je heen is het niet makkelijk om jezelf te concentreren of inspiratie te vinden. Ontspanning is daarom zo belangrijk voor je. Door te mediteren, yoga of de natuur in te gaan. Gewoon even iedere dag een uurtje vrijmaken om wat afstand nemen van je werk. Even afstand nemen om de weg terug naar jezelf te vinden. Aan het begin van de maand kun je onderuit gaan op je werk. Wees niet bang om fouten te maken. Iedere fout die je maakt is een leermoment, ook al zijn ze pijnlijk. Laat je niet afleiden door roddel en achterklap. Praatjes vullen geen gaatjes. Blijf jezelf. Heldere communicatie is deze maand het toverwoord, Tweelingen.

Financiën
De Maan is heerser van jouw Huis van Financiën. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende gedaante van de Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Er zijn dus schommelingen. Geld komt binnen en geld verdwijnt. Het is van het grootste belang dat je zelf de financiële vinger aan de pols zowel privé als in je onderneming. Niet alles is goud wat er blinkt. Je moet goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in jouw branche of persoonlijke omstandigheden om goede beslissingen te nemen. Laat je dus niet inpakken door loze praatjes en veronderstellingen. Eerst zien, dan geloven! Gelukkig weet je tijdig op de rem te trappen al dan niet door de trouwe ondersteuning van jouw partner.

Gezondheid
Oktober 2017 laat een voorspoedige maand zien voor je gezondheid. Je maakt je meer zorgen over de gezondheid van je partner!  De laatste week van oktober 2017 laat een gunstig beeld zien door de stand van de Zon in Weegschaal. Je voelt je goed en je let goed op jezelf. Je voedingspatroon, je slaapbehoefte. Voldoende beweging. De tijd verloopt in een snel tempo en je weet hoe belangrijk het is om geaard te blijven. Let op je ademhaling. Maak de verbinding met je lichaam en voel wat het nodig heeft. Er komt dan een stroom van creatieve energie op gang die jou weer helemaal in balans brengt.

Advies
Laat jezelf horen als iets je niet bevalt. Geen frustraties opkroppen, maar maak deze bespreekbaar. Wees niet zo ongeduldig, Tweelingen. Je hebt alle tijd die je nodig hebt.
Blijf jezelf, maar belangrijk is nog: blijf in jezelf. Door te mediteren, door te sporten, door yoga. Het gevoel van geworteld zijn is zo belangrijk in deze tijd waarin je vaak het gevoel hebt alsof je zweeft.
En dan nog een goed advies: De beste manier om ware liefde te vinden is om van eerste van jezelf te houden.

error: Content is protected !!