Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 is een sociaal en carrièregericht jaar. Een jaar van positieve veranderingen om aan je maatschappelijke doelen te werken. Op 21 januari 2019 valt de totale Maansverduistering in Leeuw en deze kosmische poort geeft jou dit hele jaar de innerlijke kracht om zonder negatieve bagage je leven in te richten zoals jij dat wilt. Het jaar 2019 is dus een Leeuw-gericht jaar, dat wil zeggen dat jij de touwtjes in handen hebt. Jij bent de kapitein op je eigen schip, maar betrek wel anderen in je plannen. Samenwerking is de rode draad.
Samen bereik je meer, ook al volg je je eigen weg.

Liefde en Relaties
Je hebt geluk, Leeuw! De grote Weldoener Jupiter reist tot begin december 2019 door jouw Huis van Liefde en Romantiek! Wat een prachtige positie van Jupiter voor de Leeuw. De single Leeuw krijgt aandacht en kansen in overvloed om de liefde te omarmen. De invloed van Jupiter in Boogschutter brengt voorspoed en kansen op het gebied van de Liefde en Romantiek, maar het wil niet altijd zeggen dat het gebeurt. Het is aan jou! Gooi al je charmes in de strijd.
Het jaar 2019 is een jaar van de ontmoeting. Er komen interessante mensen op je pad. Ook in de vaste relatie worden nieuwe vrienden gemaakt en sta je open om nieuwe aspecten om de liefde te (her)ontdekken en te beleven. De vaste relatie blijft stabiel, maar een beslissing tot gezinsuitbreiding wordt uitgesteld.
Februari 2019 wordt een drukke sociale maand! Er zijn feestjes zowel privé als zakelijk.
Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in jouw Huis van de Liefde. Tijdens deze periode kan een oude liefde weer opbloeien.
Van 30 april tot 19 september 2019 gaat Saturnus retrograde in Steenbok en tijdens deze periode ben je liever wat op jezelf.
Het is raadzaam om dit jaar om elkaar ruimte te gunnen, want ook zij hebben ruimte nodig. Een goede vriend is er altijd, ook al zie je hem of haar niet iedere dag. In juli 2019 is een goede communicatie met familie, vrienden en collega’s echter van cruciaal belang.
Vanaf 23 september 2019, de Herfstequinox, breekt de mooiste tijd van het jaar aan. Een periode van positiviteit en gezelligheid. Een periode om de beste verbindingen te maken en bruggen te slaan. Vanaf 23 december 2019, de Winterzonnewende, breekt een magische, avontuurlijke en liefdevolle periode aan voor de Leeuw.

Carrière
Uranus in Stier reisde van medio mei tot begin november 2018 al door jouw Huis van Carrière, dus je hebt al een voorproefje gehad van deze sterke energie.
Tot 6 maart 2019 is Uranus in Ram een geweldige periode om te solliciteren naar een nieuwe baan, een zakenreis of een bedrijfsgerichte training of studie. Vanaf medio maart 2019 zie je daadwerkelijke veranderingen met Uranus in Stier in het Huis van Carriere. De jaren van onverwachte wendingen welke van invloed zijn op je carrière en reputatie. In je carrière komen er nieuwe kansen. Je gaat voor jezelf een nieuw pad uitstippelen. Een nieuwe koers. Misschien weet je niet precies wat je wilt, maar het komt vanzelf naar jou toe. Het gaat dit jaar ook om samenwerking met collega’s en leidinggevenden, dus zorg wel voor de balans, vooral tijdens de Mercurius retrograde periodes in 2019 kan er afgunst zijn. Saturnus en Pluto in Steenbok blijven ook stationair in 2019 in jouw Huis van Werk. Er komt veel werk naar je toe, maar de werkdruk kan soms overweldigend voor je zijn. Als je van je werk houdt, moet dat geen probleem voor je zijn. Maar als dat niet zo is, dan sla je door de invloed van Uranus een andere weg in. Februari 2019 laat een actieve en sociale maand van samenwerking zien. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode kun je stress ervaren op het werk en kunnen er problemen ontstaan bij het uiten creativiteit op je werk of in het dagelijks leven.
Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende mag je rekenen op zakelijk succes.
De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 en de retrograde Mercurius in Leeuw vanaf 7 juli 2019 mag worden gezien als een periode van professionele uitdagingen en van slimme oplossingen.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 in jouw Huis van Werk leidt tot gunstige ontwikkelingen. September 2019 is de ideale periode voor teamwork en samenwerking.
De Zonsverduistering van 26 december 2019 in het Huis van Werk mag je zien als de kers op de taart en mag je terugkijken op een succesvol jaar.

Financiën
Het jaar 2019 is een echt carrièrejaar. Door ontwikkelingen in je carrière komt er meer geld binnen zoals een andere baan, salarisverhoging of meer omzet in de eigen onderneming.
Al met al een gunstig financieel jaar. Doordat er meer inkomsten zijn, is er ook ruimte om leuke dingen te doen. De Leeuw die zich bezighoudt met marketing, investeringen, aandelen of zaken doet met of in het buitenland gaat in 2019 een substantiële winst boeken.
De periode vanaf 19 februari 2019 tot eind april 2019 is een gunstige financiële periode.
De Volle maan in Schorpioen van 18 mei 2019 laat een financiële beloning zien en dat is reden om je te richten op een investering op de lange termijn zoals de aankoop van onroerend goed.
Vanaf 19 augustus 2019 tot 4 oktober 2019 reist Mars door jouw Huis van Financiën. Deze invloed duidt op een grote financiële verbetering, maar laat ook nieuwe en onverwachte uitgaven zien. Tijdens deze periode moet je wel vechten voor wat je hebt en om het te behouden. Pas op met impulsaankopen. De maand september 2019 laat zien dat teamwork, partnerschap en samenwerking lonend kunnen zijn.
Vanaf 3 december 2019 reist de grote Weldoener Jupiter door Steenbok en dat laat een grotere omzet zien in de onderneming, salarisverhoging of beter betaalde baan. Een gebeurtenis tijdens of in de zes maanden na de Zonsverduistering van 26 december 2019 geeft de Leeuw het inzicht dat geld en bezit niets voorstellen wanneer de liefde ontbreekt.

Familie en Huis
Het jaar 2019 is een jaar waarin de aandacht uitgaat naar oudere familieleden en kinderen.
In de relatie zal meer dan eens de weg van het compromis moeten worden bewandeld, want ook hier leeft het thema samenwerking.
Vanaf 21 maart 2019, de Lente Equinox breekt er een intense periode aan van harmonie en warmte. De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart 2019 tot 27 maart 2019 laat een drukke en stressvolle periode op het werk zien. Tijdens deze periode kunnen er daardoor spanningen zijn thuis. Probeer dan de balans te vinden, want de kans is groot dat je tijdens deze periode ziek kan worden. De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 laat zien dat er uitdagingen thuis zijn die te maken hebben met het werk. Ook dan zijn jouw charme en sociale vaardigheden de weg naar de oplossing. De retrograde Mercurius van 7 tot 31 juli 2019 in Leeuw kan leiden tot problemen thuis die te maken hebben met geld, je werk of betrokkenheid. Van 9 oktober tot 1 november 2019 reist Venus door Schorpioen. Een gunstige periode om je huis op te knappen en op te ruimen.
Van 31 oktober tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Familie en Thuis. Tijd voor privéomstandigheden, innerlijke rust en stilte, plannen maken voor huis en tuin, met een studie beginnen of iets nieuws uit jezelf geboren laten worden. Je aandacht gaat tijdens deze cyclus uit naar persoonlijke zaken, familie, problemen rond je huis, familie, persoonlijke verleden en geliefden.
De rode Strijder Mars marcheert vanaf 20 november 2019 tot 3 januari 2020 door jouw Huis van Familie en Thuis en ook deze transit biedt energie in het huis, reparaties, opnieuw decoreren of familie activiteiten. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus weer direct in Vissen. En dit is ook een aanwijzing dat dit de beste periode voor een verhuizing of renovatie. Het einde van het jaar laat een gezellig samenzijn of een gezamenlijke vakantie zien.

Gezondheid
Het jaar 2019 staat in het teken van carrière. Je bruist van energie. Doordat je bewust of onbewust de lat hoger legt voor jezelf, is het mogelijk dat stress tot gezondheidsproblemen kan leiden. Het jaar 2019 schreeuwt ook om verandering.
Wel drie Verduisteringen in Steenbok dit jaar en alle drie vallen ze in jouw Huis van Gezondheid.
Deze kosmische poorten wijzen op de noodzaak van een nieuwe lifestyle.
Lichaam, ziel en geest zijn een eenheid. Maar het is dit jaar belangrijk om vooral aandacht aan de geest te schenken. Volg je eigen weg en laat jezelf door niets of niemand vertellen hoe je zou moeten leven. Het is jouw leven, jij staat aan het roer. Ontspannen en creatief bezig zijn is cruciaal om tot rust te komen. Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen.
Tijdens deze periode heb je behoefte aan mentaal en spiritueel evenwicht. De maand juni 2019 is een goede periode om op vakantie te gaan of voor een retraite. Tijd nemen voor jezelf.
In augustus 2019 met de retrograde Uranus in Stier moet je oppassen dat je de lat niet te hoog legt, maar ook dat je niet overdrijft met teveel of te weinig voeding of fysieke of mentale belasting. Ook oktober 2019 laat een waarschuwing zien. Je hebt maar één lichaam, dat is de tempel waar je ziel in huist.

Advies
Januari 2019 voelt als een schone lei en deze positieve energie neem je het hele jaar met je mee.
Het jaar 2019 staat in het teken van carrière, maar ook voor het onvermijdelijke vermijden van fysieke overbelasting en meer ontspanning om balans en innerlijke rust te vinden.
Neem je werk niet mee naar huis. Je huis is om te ontspannen. Omring je met liefde en vrienden.
Vervul je hart met creatieve energie.
Het jaar 2019 opent veelbelovend en eindigt met een magisch mooie flow om 2020 met vol vertrouwen te verwelkomen.

error: Content is protected !!