Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok oktober 2017

Algemeen
Oktober 2017 laat een maand zien waarin jouw carrière en familieleven sterk worden benadrukt. Door de invloed van Pluto in Steenbok en de Verduisteringen dit jaar zijn er blijvende veranderingen in carrière en geld. Deze maand laat deze ontwikkeling duidelijk zien.

Liefde en Relaties
De reis van de rode strijder Mars door jouw Huis van Relaties en Intimiteit heeft de emotionele band binnen jouw relatie versterkt. De Zonsverduistering van 21 augustus 2017 viel in jouw Huis van de Ziel en Intimiteit. In deze periode spelen er issues die te maken hebben met seksualiteit, intimiteit, geld van je partner, geboorte en dood die je diep raken. Er kan een oude liefde zijn teruggekeerd in je leven, maar kan ook jouw leven hebben verlaten. Oktober 2017 geeft wat verlichting. Een nieuwe liefde kun je ontmoeten op plekken waar mensen samenkomen zoals een vergadering, ceremonie of spirituele ontmoeting. Oktober 2017 is niet echt een maand om een relationele beslissing te nemen voor de toekomst. Voor nu is het belangrijk om eerst zelf in balans te komen en aandacht te schenken aan je eigen behoeften. Wat wil jij? Wat heb jij nodig in een relatie?

Familie en Huis
De onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram staat al sinds begin maart 2011 garant voor steeds nieuwe ontwikkelingen in je privéleven waar je geen controle over hebt. Uranus blijft ook de gemoederen in jouw Huis van Familie en Huis bezig houden. Het gezinsleven van het Steenbok kan door veranderingen in de carrière onder druk komen te staan. Er kan sprake zijn van een verhuizing of een overplaatsing naar het buitenland. De onderlinge relatie thuis en in de familie kan door de invloed van Mars in Weegschaal in de tweede helft van oktober 2017 onder druk komen te staan.

Carrière
Jupiter in Weegschaal is de drijvende kracht achter jouw carrière bij het nastreven van je doelen en het optimaal benutten van de mogelijkheden om succes te bereiken. Jupiter blijft tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Carrière. Jupiter in jouw Huis van Carrière betekent niet dat alles volgens plan verloopt. De rode Strijder Mars reist van 23 oktober tot 9 december 2017 door jouw Huis van Carrière. Mars maakt ambitieus, gedreven en gericht om vooruitgang te boeken. Aan het begin van oktober 2017 moet je echter terughoudend zijn met het nemen van risico’s. Stel een zakelijke beslissing uit indien mogelijk. De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Dit laat een poort zien naar een nieuwe baan of nieuw zakelijk project. Neem regelmatig wat afstand om tot rust te komen, Steenbok.

Financiën
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 in jouw Huis van Financiën heeft geleid of gaat leiden tot grote financiële veranderingen, maar door de invloed van Uranus in Ram moet je waakzaam en spaarzaam blijven. Het komende halfjaar is de poort naar een betere financiële situatie voor de lange termijn. Je wordt in de gelegenheid gesteld om financiële zaken te regelen of lopende projecten te financieren of de zoete vruchten te plukken van eerder gemaakte financiële beslissingen. Deze maand geef je geld uit aan kleding en persoonlijke verzorging.
In oktober 2017 mag je rekening houden met de weldadige invloed van Jupiter. Vrienden en je sociaal netwerk ondersteunen je financieel. Je moet zelf meer inspanningen leveren om geld te verdienen en financiële strategieën aan te passen voor de lange termijn.

Gezondheid
Jouw planeet Saturnus blijft tot eind december 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Saturnus wijst je op de noodzaak om oude emotionele bagage los te laten. Saturnus laat je zien hoezeer het verleden doorwerkt op je heden, jouw onbewuste drijfveren en issues. Tijdens deze maand zie je dat er nog veel is op te ruimen. Daar is tijd voor nodig en daarom is het goed om zo nu en dan wat afstand te nemen. Over het algemeen in oktober 2017 een gunstige maand voor je gezondheid. Aan het begin van de maand besef je hoe belangrijk belangrijk ontspanning is. Je kunt last krijgen van spierpijn. Verwen jezelf deze maand eens met een saunabezoek of een lekkere voetmassage.

Advies
Oktober 2017 laat zien dat plannen misschien niet precies zijn uitkomen zoals je had gehoopt. Zoals je weet heeft alles een reden in dit Universum. Je ontvangt wat je echt nodig hebt. Wat je niet hebt, heb je niet nodig. Vaak is het verlangen mooier dan het bezitten. Dit inzicht krijg je deze maand.

error: Content is protected !!