Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten bovenaan de Ram-horoscoop ligt de focus ook in november 2022 op de buitenwereld, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen. Je bereikt je doelen op eigen kracht.
November 2022 is een maand van ups en downs, maar over het algemeen zal het toch positief uitpakken. Ram gaat nieuwe facetten van de persoonlijkheid ontdekken.
Jouw planeet Mars is retrograde in Tweelingen en dat laat met de retrograde Jupiter in Vissen een periode zien van heroriëntatie om je horizon te verbreden voor de toekomst zoals reizen maken of een studie volgen. Heersende planeet Mars aan de onderzijde van de Ram horoscoop laat zien dat Ram aandacht moet schenken aan gezondheid, privé-leven en financiën, want hier kunnen schommelingen optreden.

Liefde en Relaties
De Zon is heerser van het 5e Huis van Liefde. De Zon reist in de eerste 3 weken van november 2022 samen met Mercurius en Venus door Schorpioen (8e Huis), waardoor er uitdagingen zijn in je liefdesleven die te maken hebben met vertrouwen, intimiteit en seksualiteit. Deze uitdagingen brengen jullie echter dichter bij elkaar. Door open en eerlijk te praten over je diepste verlangens en deze niet geheim te houden, kunnen wensen eindelijk worden vervuld! De eerste 10 dagen van november 2022 kunnen voor liefde en relaties onrustig verlopen, want Ram moet een belangrijke keuze maken of iets heroverwegen.
Tegen 11 november 2022 staat de Zon in Schorpioen vierkant op Saturnus in Waterman. Deze periode voelt ingetogen, een tijd van frustratie en teleurstelling wanneer niet aan emotionele verlangens wordt voldaan of gevoelens niet worden gedeeld.
Ondanks het gevoel van liefde en toewijding kan irritatie of spanning regelmatig de kop opsteken.
In de laatste week van november 2022 komt er verlichting, maar je moet wel oppassen met wat je zegt en doet.

Familie en Huis
In november 2022 kan een goed objectief advies van buitenaf deuren openen.
Ram krijgt in november 2022 onverwachts bijval vanuit de familie.
De transit van de Zon, Venus en Mercurius in Schorpioen kunnen in de eerste drie weken van november 2022 de oorzaak zijn van ruzies en conflicten over geld in het gezin en de familie zoals broers of zussen. Ook de invloed van Mars in Tweelingen kan de oorzaak zijn van conflicten met naaste familieleden, ook buren of kennissen.
Vanaf de derde week van november 2022 komt er verbetering in de situatie en mag Ram zelfs op steun rekenen vanuit de familie. Je krijgt het steeds drukker in je carrière en dat betekent dat er minder tijd overblijft voor je privéleven. Het kan zijn dat je emotionele onrust ervaart in je privé-leven. Die onrust kan haar oorsprong vinden in jezelf. Het is belangrijk dat je voor jezelf gezonde grenzen stelt in je gezin en in je familie. Je privé-leven is toch de allerbelangrijkste pijler onder succes in de carrière.

Carrière
In de eerste helft van november 2022 gebeurt er niet zoveel voor Ram. Wees wel voorzichtig op de werkvloer, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Hou je aan de veiligheidsvoorschriften.
Neem voorzorgsmaatregelen en wees voorzichtig met wat alles wat je doet, zegt of schrijft, want dat kan van grote invloed op je carrière zijn.
De zelfstandig ondernemer moet de tijd nemen om nieuwe zakelijke projecten kritisch te evalueren. Ram met een vaste baan moet samenwerken om doelen te behalen. Teamwork! Wacht niet af als zich er kansen voordoen, want deze blijven niet op je wachten.
Toch moet je voorzichtig te werk gaan en niet al je schepen achter je verbranden. Vertrouw op je intuïtie. Wanneer Jupiter vanaf 23 november 2022 weer direct gaat en vooral vanaf 21 december 2022 wordt het vertrouwen hersteld. Ram krijgt het weer druk met werk, zakenreizen en deelname aan sociale en culturele evenementen.
De laatste week van november 2022 is het meest gunstig om plannen te maken en ten uitvoer te brengen op de werkvloer of in je eigen onderneming. Wel voorzichtig zijn met bedrijfsinvesteringen.

Financiën
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 in het Huis van Financiën kan een periode van loutering zijn, een karmische les om te leren hoe financiën op een veel meer gestructureerde manier kunnen worden beheerd. De financiële situatie kan onder druk komen te staan. Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat of met de angst om alles te verliezen. Deze Maansverduistering is een wake-up call om je relatie met geld opnieuw te evalueren en te onderzoeken.
Aan het begin van de maand is er minder omzet en kunnen er onverwachte onkosten zijn door de invloed van de retrograde Jupiter in Vissen in het twaalfde Huis. Uranus retrograde in het Huis van Financiën kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen.

Gezondheid
De transit van de Zon in Schorpioen tot 22 november 2022 is een periode van zelftransformatie waarbij oude negatieve gewoonten en conditionering moeten worden losgelaten.
Richt je met Cheiron in Ram op alles wat je lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid bevordert. Zorg voor evenwicht tussen werk en vrije tijd. Neptunus is nog tot begin december 2022 retrograde in Vissen (12e Huis) en dit is een periode om het rustiger aan te doen.
Ram kan in november 2022 last hebben van koorts, verkoudheid, hoesten, misselijkheid en problemen met eten en drinken. In de eerste drie weken kan Ram door de invloed van de Zon, Venus en Mercurius in Schorpioen last hebben van onzuiverheden, huidproblemen en darmklachten. Ga op tijd naar de dokter als je klachten hebt!

Advies
Venus is jouw planeet van financiën en deze reist in de eerste drie weken van november 2022 samen met de Zon en Mercurius door Schorpioen (8e Huis). Een gunstige periode voor nieuwe financiële partners en investeringen voor je onderneming, zakelijke lening, investering, bonussen en het terugbetalen van schulden, tegemoetkoming of erfenis. Deze invloed blijft tot eind november 2022. Wees echter wel voorzichtig met het doen van investeringen in november 2022.
Ga geen onnodige financiële verplichtingen aan en richt je op essentiële zaken.
November 2022 kan veel stress met zich meebrengen. Stress heeft zijn weerslag op jou.
Belangrijk is dat je deze maand voldoende rust en ontspanning vindt. Omring je met mensen die je vertrouwt.

error: Content is protected !!