Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de kracht van Mars in Weegschaal krijg je in de eerste helft van oktober 2023 de steun, waardering en besluitvaardigheid die je nodig hebt om vooruitgang te boeken op het gebied van relaties en het afronden van projecten. De herfst is jouw seizoen!
Kijk om je heen en zie de schoonheid!
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 brengt een nieuw hoofdstuk voor Weegschaal. Deze kosmische gebeurtenis maakt in het komende halfjaar de weg vrij voor een geheel nieuwe jij. Een totale make-over, een nieuwe lifestyle. Weegschaal maakt een innerlijke en uiterlijke transformatie door op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.
Zelfs obstakels die je tegenkomt deze maand zullen uiteindelijk in jouw voordeel zijn.

Liefde en Relaties
Aan het begin van oktober 2023 voel je in de relatie een afstand, alsof jullie op een keerpunt staan. Door de invloed van Mars in Weegschaal voel je je een beetje verwaarloosd en heb je behoefte om even op jezelf te zijn. De transit van Venus in Maagd vanaf 10 oktober 2023 in je 12e Huis maakt je op een subtiele manier duidelijk waaarom dingen niet goed gaan in de relatie.
Vanaf de tweede week van oktober 2023 ben je vastbesloten om er verandering in te brengen door meer tijd voor elkaar te maken.
Mars in Weegschaal en de Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 laat zien dat een toevallige ontmoeting een openbaring kan zijn.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 in jouw 8e Huis van Transformatie en Zielsprocessen laat zien dat Weegschaal moet transformeren op een dieper niveau door oude pijn los te laten. Een reis naar het innerlijke Zelf, maar dan moet wel de confrontatie met je schaduwkant worden aangegaan. Door een intense gevoelservaring gaat Weegschaal opruiming houden in het zielenleven zoals het verbreken van contacten met negatieve personen en situaties.

Familie en Huis
Pluto retrograde in Steenbok in het Huis van Familie en Privé blijft je uitdagen …
Pluto in Steenbok reist al sinds 2008 door jouw Huis van Familie en Thuis. Pluto neemt tot 21 januari 2024 jouw definitie van het gezin, je verleden, je wortels en jouw gevoel van veiligheid letterlijk en figuurlijk op de schop. Kosmische lessen tijdens deze jaren zijn bedoeld om jou de juiste weg te wijzen. De transformerende reis van de nu retrograde Pluto door het Huis van Familie en Huis is eigenlijk een reorganisatie en transformatie van je huis en je ziel.
De retrograde Pluto in Steenbok veegt tot eind 2023 als een kosmische bezem de laatste restjes stof weg uit de hoeken van je huis, maar ook uit je innerlijk huis. Er is veel veranderd in jouw leven. Oktober 2023 laat een rustige tussenmaand zien. Er zijn voldoende middelen om leuke dingen te doen. Deze maand is er iets te vieren en dat kan te maken hebben met kinderen in je gezin of familie. Oktober 2023 is een gunstige maand voor een vakantiereis.

Carrière
Venus in Leeuw tot 9 oktober 2023 maakt je meer zelfverzekerd. Je weet iedereen te inspireren!
De eerste tien dagen zijn gunstig voor presentaties en (zelf)promotie van goederen en diensten.
Saturnus in Vissen is sinds medio juni 2023 retrograde, dus in de afgelopen zomer heb je waarschijnlijk nuttige mensen ontmoet die jou de weg wijzen. Deze contacten kunnen karmisch van aard zijn. Oktober 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen en studie in het buitenland. De retrograde Saturnus in Vissen is de oorzaak van een constante druk om te moeten presteren en meer verantwoordelijkheid op het gebied van werk, dagelijkse functies, gewoonten en gezondheid, soms ook het gevoel alsof je verzandt in het dagelijks leven.
De retrograde Saturnus in Vissen wil je echter leren om meer gestructureerd te zijn en productief gebruik te maken van je kostbare tijd.
Oktober 2023 laat een aangename maand zien met een goede verstandhouding op de werkvloer waardoor je doelstelling makkelijker kunt behalen en indruk kan maken. Oktober 2023 is een gunstige maand om over te stappen naar een beter betaalde baan.

Financiën
Asteroïde Ceres en ook Mars in Schorpioen reizen vanaf 13 oktober 2023 door het Huis van Financiën en dat belooft een gunstige financiële periode te worden. Weegschaal kan toegang krijgen tot nieuwe financiële bronnen of er is financiële ruimte waardoor je kleding kan kopen voor de herfst of op vakantie kan gaan. Door de invloed van Jupiter en Uranus retrograde in Stier in het Huis van de Ziel, Transformatie en Gedeelde Financiën komen er voor Weegschaal ontwikkelingen waardoor je de illusie van controle op moet geven. Wat betekent geld en bezit voor jou? Is het uiterlijke schijn of innerlijke rijkdom? Te hoge uitgaven komen je duur te staan. Weet wat je hebt. Je kunt alleen maar kwijtraken wat je denkt te bezitten. Geef en ontvang in verhouding.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 in jouw 8e Huis van Transformatie en Zielsprocessen laat zien dat Weegschaal moet transformeren op een diep niveau door gehechtheid aan geld, zekerheden en zelfs pijn los te laten.

Gezondheid
Neptunus retrograde in Vissen in het Huis van Gezondheid maakt Weegschaal gevoeliger voor stress, de invloed van medicijnen en infectieziekten zoals verkoudheden en griep.
Vermijdt stress en zorg voor een gevarieerd dieet en voldoende lichaamsbeweging in de buitenlucht.
De retrograde Saturnus in Vissen in het 6e Huis geeft Weegschaal de kracht om de verandering door te zetten en door te zetten, kracht en energie weer op te bouwen en positieve gewoonten ontwikkelen om productiever te zijn en gezonder te leven.
Door Mercurius in Weegschaal van 6 tot 22 oktober 2023 ga je een beslissing nemen over je gezondheid. Je krijgt nuttige informatie over je gezondheid en wat je er aan kan doen om jezelf beter te voelen.

Advies
De retrograde Cheiron in het 7e Huis van Relaties brengt onevenwichtigheden aan het licht in relaties, zowel zakelijk als privé. Deze onevenwichtigheden heb je misschien weggedrukt, maar moeten wel worden aangepakt om de balans te herstellen. De Noordknoop in Ram laat zien dat je zonder aan jezelf te twijfelen, de relatie met jezelf en de wereld gaat versterken, ontwikkelen of verbeteren. Ga er samen even tussenuit om tot overeenstemming te komen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de emoties van je partner voordat je een nieuwe stap wil zetten zoals het plannen van een zwangerschap.
Vanuit de Kosmos ontvang je precies wat je nodig hebt om je innerlijke motieven en die van anderen te begrijpen. Op deze kosmische zoektocht naar nieuwe spirituele en emotionele diepgang krijgt Weegschaal de kans om de waarheid binnen zichzelf te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!