Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 is het jaar van vernieuwing voor Tweelingen.
Je wil nieuwe dingen proberen en jezelf en je omgeving (her)ontdekken.
Dit is een jaar om aan je vaardigheden te werken en jezelf te presenteren.
Blijf in beweging en blijf jezelf vernieuwen!

Liefde en Relaties
Door de invloed van Jupiter in Boogschutter ben je meer realistisch en minder dromerig. Met Jupiter in Boogschutter in het Huis van Relaties voor jou geen flirts of romances, maar echte oprechte liefde. Door deze vastberaden houding is de kans op een langdurige relatie veel groter. Januari 2019 begint goed voor de Tweelingen. Jouw planeet Mercurius is in de eerste week van januari 2019 nog in Boogschutter en daarmee in het Huis van Relaties. Deze energie zet de toon voor 2019. Het is het einde van een Mercurius in Boogschutter cyclus die begon in november 2018. Een cyclus die voor veel verrassingen in je liefdesleven heeft gezorgd. Het is belangrijk dat je dit jaar achterdocht in alle vormen van relaties laat varen. Je bent vanuit angst geneigd om alles te moeten weten over je partner, vrienden of familie. Maak het allemaal niet zo zwaar voor jezelf en voor je omgeving. Praat openhartig met elkaar. Vele Tweelingen besluiten dit jaar dat het tijd wordt voor gezinsuitbreiding. Tweelingen vinden de liefde tijdens het netwerken of binnen de eigen sociale kring. Op 21 januari 2019 leidt de Maansverduistering in Leeuw tot een periode waarin de liefde hoogtij viert. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en dan kan een romantische affaire op de werkplek ontstaan. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode kan een liefde alleen groeien wanneer er sprake is van serieuze bedoelingen. Mocht het tegengestelde het geval zijn, dan zijn er complicaties te verwachten vanaf eind september 2019.
Van 7 juli 2019 tot 31 augustus 2019 is Mercurius retrograde in Leeuw en Kreeft en dat kan leiden tot ongemakkelijke situaties. Vanaf 12 augustus 2019 gaat Uranus retrograde in Stier. De tweede helft van 2019 staat daarmee in het teken van evaluatie van de huidige relaties.
Relaties worden door gebeurtenissen op de proef gesteld en er worden beslissingen genomen.
Stoppen of doorgroeien naar een next level?

Carrière
De Tweelingen in de sportwereld of in de kunstwereld behalen in 2019 mooie resultaten.
Neptunus is jouw planeet van Carrière. Ook dit jaar staat Neptunus in Vissen in het Huis van Carrière. Door de invloed van Neptunus kan Tweelingen onzeker zijn over de richting in de carrière, maar de invloed van Neptunus laat je ook creatieve oplossingen te vinden om uit de problemen te komen en te blijven.
Februari 2019 wordt met de Zon in Vissen een drukke maand waarbij samenwerking en bemiddeling de sleutel tot succes zal zijn. Teamwork dus. Samenwerking betekent niet altijd dat je overal in mee moet gaan. Februari 2019 is ook de maand van concurrentie en rivaliteit.
De periode na de Lente-equinox van 21 maart 2019 is vol kansen voor de carrière en de maatschappelijke status van Tweelingen. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en dat is een goede periode om samen te werken en te delen op een dieper niveau.
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. In je carrière zijn er ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn, vooral tijdens de laatste dagen van juni 2019.
De periode vanaf 21 juni 2019 met de Zomerzonnewende is voor Tweelingen de beste tijd van het jaar voor intellectuele en creatieve activiteiten, vooral studenten en docenten profiteren van deze dynamische periode. September 2019 is een gunstige periode om te solliciteren, een betere positie te krijgen of resultaten te behalen in de eigen onderneming. De Zomer van 2019 kan een periode zijn van stress. Oktober 2019 is de maand van samenwerking.
Vanaf 27 november 2019 is Neptunus weer direct in Vissen en dat is het startsein van een gunstige periode in je carrière.

Financiën
Het begin van 2019 laat een trage en ongemakkelijke start zien. Er kan sprake zijn van schulden of het is niet mogelijk om aan betalingsverplichtingen te voldoen. Over het algemeen laat 2019 een traag verloop zien, maar er is wel sprake van een gestage stroom van inkomsten. Het is wel belangrijk dat je dit jaar de vinger op de knip houdt. Zo gewonnen, zo geronnen. Mercurius is de planeet van Tweelingen. De Mercurius retrograde periodes zijn daarom gevaarlijk, want je bent geneigd om dan impulsaankopen te doen, waar je later spijt van krijgt. Investeer in duurzame projecten die winstgevend zijn of investeer in een bedrijfsgerichte studie.
Mei 2019 is de beste financiële maand van 2019, want deze maand laat een geldstroom zien.
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 laat mooie resultaten zien, maar de uitgaven zijn dan wel hoger. De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 in het Huis van Financiën duidt op een verbetering van jouw financiële situatie in het komende halfjaar. De gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Financiële ontwikkelingen van en door derden maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren.
De eerste helft van oktober 2019 laat gunstige financiële ontwikkelingen zien.
December 2019 laat zien dat je op de rem moet trappen voor wat betreft uitgaven.
Het moment van de Winterzonnewende op 23 december 2019 laat onverwachte inkomsten en financiële kansen zien. De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. laat zien dat er in de komende maanden schoon schip gemaakt gaat worden zoals de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering heeft te maken met de financiële situatie van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn.

Familie en Huis
Jupiter in Boogschutter zal in 2019 alle Tweelingen aanmoedigen het beste uit zichzelf te halen.
Tweelingen gaan zich richten op het gezinsleven en familieleven. Onderlinge banden worden versterkt. Vele Tweelingen gaan dit jaar verhuizen of het huis renoveren.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 kan er toe leiden een vervoersmiddel, mobiele telefoon of computer gerepareerd of vervangen moet worden. De Maansverduistering verandert ook de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie.
Naaste familieleden kunnen te maken krijgen met veranderingen in de studie of in financiën. Mercurius is de planeet van Familie en Huis.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen. Tijdens deze periode kunnen er problemen zijn die je niet hebt zien aankomen en waar je niets aan kunt doen.
April 2019 is een rustige en aangename maand. Op je werk gaat alles naar wens en daardoor is de sfeer thuis gezellig en gemoedelijk. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde. Wanneer Jupiter retrograde is, gaat de aandacht naar huis en gezin. Tijdens deze periode worden familiebanden versterkt en aangehaald. Ook een prima periode om te verhuizen of te renoveren. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok en zijn er verwijzingen naar een samenwerkingsverband met je partner of een zakelijke partner.
De rode strijder Mars “marcheert” van 19 augustus 2019 tot 4 oktober 2019 door jouw Huis van Familie en Thuis. Deze periode wijst op dynamische huiselijke activiteiten. Een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen van een huis of renoveren. Mercurius retrograde in Schorpioen van 31 oktober tot 19 november 2019 duidt op grote schoonmaak. Opruimen en inruimen, maar ook reorganisatie van dagelijkse routines en gewoontes of een nieuw dieet of andere lifestyle voor jezelf en je gezin.

Gezondheid
Het jaar 2019 is een stressvol jaar. Het hoge tempo van het leven is voor jou amper bij te benen.
In de eerste twee maanden van 2019 bruis je van energie en ren je van hot en naar haar.
Maar al die energie kan ook bedrieglijk zijn, want er is ook sprake van stress. Het is van het grootste belang dat je balans weet te vinden tussen werk en ontspanning.
Zoals je weet is mentale gezondheid net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Lichaam, ziel en geest zijn immers een eenheid. Leg de lat niet te hoog voor jezelf, Tweelingen. Neem regelmatig de tijd voor jezelf door te ontspannen en terug te keren naar wie je bent. Kom in beweging!
Ook moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 leidt tot het besluit om je lifestyle te veranderen. Het kan zijn dat gezondheidsproblemen jou met de neus op de feiten hebben gedrukt of gaan drukken. Van 20 november 2019 tot 3 januari 2020 “marcheert” de rode strijder Mars door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Gezondheid.
Tijdens deze periode wordt er veel van je gevraagd, dus er is kans op een burn-out, griep, infectie, uitslag, koorts of vermoeidheidsklachten.
De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 maakt je duidelijk dat een zeker evenwicht nodig is om goed te kunnen functioneren.

Advies
Het jaar 2019 staat in het teken van samenwerking om te kunnen slagen.
Samenwerking biedt jou ook een podium om je vaardigheden te presenteren.
Blijf gefocust op professionele projecten en persoonlijke doelen en laat je niet afleiden door triviale zaken.

error: Content is protected !!