Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop.
In deze tijd van het jaar gaat over persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
De invloed van de Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024, de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 en de conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier brengt deze maand naast een grote creatieve energie een enorm potentieel voor persoonlijke groei en genezing.

Liefde en Relaties
Tweelingen bevindt zich temidden van de Verduisteringscyclus die vooral betrekking heeft op de liefde en relaties die je met anderen hebt. De Maansverduistering in Weegschaal op 25 maart 2024 (Huis van de Liefde) en de Zonsverduistering van in Ram van 8 april 2024 (Huis van Vriendschappen en Sociale Processen) laat een nieuwe cyclus zien waarbij je verbinding maakt in een nieuwe sociale groep, werkomgeving of op Social Media.
Mercurius is heerser van Tweelingen. Met Mercurius retrograde in Ram is het in groepen belangrijk dat je weet wat je zegt en vooral hoe je iets zegt. Vermijd impulsieve reacties die tot conflicten kunnen leiden. Tweelingen krijgt een nieuwe sociale groep, een nieuw team of gaat een andere rol vervullen binnen een vorm van samenwerking.
De single Tweelingen kan in april 2024 iemand ontmoeten met wie je een vaste relatie gaat krijgen.
In de vaste relatie kan er sprake zijn van een zwangerschap of een creatief project met kinderen. Asteroïde Ceres reist in de komende maanden door Steenbok, het achtste Huis van Zielsprocessen, dus het wel of niet krijgen van vertrouwen en ondersteuning blijft voorlopig wel een onderliggend en terugkerend thema.

Familie en Huis
Maagd staat voor het Huis van Familie en Huis. Mercurius heerst over Maagd.
Vanaf 1 april tot 24 april 2024 is Mercurius retrograde in Ram. Door deze invloed kunnen er dingen zoekraken in huis, bij een evenement, sportclub, feestje of tijdens vervoer, bijvoorbeeld bus of trein.
April 2024 is niet gunstig om op vakantie te gaan, dus zoek het dichter bij huis in april 2024.
Gedurende de maand april 2024 zijn er strubbelingen met broers en zussen, maar Tweelingen krijgt wel de kans om geschillen op te lossen.
Wel is het een gunstige maand om de relatie met ouderen in de familie te versterken.
Studerende of schoolgaande kinderen hebben deze maand extra aandacht nodig, want er kunnen strubbelingen zijn op school.
Raadzaam is om in april 2024 alles goed georganiseerd te houden, door bijvoorbeeld volgens schema te werken.

Carrière
Door de invloed van de Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 kan een werkopdracht zijn voltooid, waardoor je meer tijd krijgt voor een creatief project.
Door de retrograde Mercurius in Ram zal er in april 2024 weinig vooruitgang zijn in je carrière of met studie en ook zakelijke reizen leveren geen direct resultaten op.
Vissen is voor Tweelingen het Huis van Carrière en Bestemming.
De rode strijder Mars reist tot 30 april 2024 door Vissen en deze planetaire energie en drive is april 2024 gunstig voor het inplannen van nieuwe projecten en om te netwerken.
Ook als is er weinig vooruitgang in de carrière, op de werkvloer is er een goede sfeer.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (Huis van Werk en Gezondheid).
De tijd is gekomen om een bestaand project af te werken, maar ook moeten er eventuele problemen met een zakenpartner of klant worden opgelost en afgewerkt en je te concentreren op productief en efficiënt bezig zijn in je dagelijkse leven.

Financiën
April 2024 is een gunstige financiële maand voor Tweelingen.
Tweelingen mag rekening op een loonsverhoging, schouderklopje of andere beloning.
Er komt in je onderneming voldoende geld binnen waardoor je in de gelegenheid komt om aan je betalingsverplichtingen te voldoen en zelfs te sparen.
Ook het gezinsinkomen is stabiel. Dankzij een goede financiële planning en verstandig budgetbeheer kun je veel geld besparen. De Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen.
De Afnemende Maan tot 8 april 2024 is geschikt om financiële zaken af te werken en facturen te betalen. Met de toenemende Maan vanaf 9 tot 23 april 2024 komt er meer geld binnen.
Raadzaam is om geld te investeren in een creatieve cursus of bedrijfsgerichte opleiding.
Alles wat je nu leert, gaat haar vruchten afwerpen.

Gezondheid
April 2024 is een weldadige maand voor je gezondheid, Tweelingen.
De grote Weldoener Jupiter vormt op 21 april 2024 een exacte conjunctie met Uranus in Stier.
Stier is jouw 12e Huis van Kosmische Bewustzijn. Deze invloed is de hele maand april 2024 van kracht en stimuleert je om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit. De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 valt in jouw 6e Huis van Gezondheid. In je werksituatie en dagelijks leven kan er sprake zijn van stress. Deze Volle Maan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen.
Mars in Vissen tot 30 april 2024 versterkt het inzicht dat het leven bedoeld is om te leven is je tijd niet te verdoen met negatieve gedachten.
Zoek ontspanning zoals met lezen, meditatie, beweging, yoga, lichaamswerk en massages.
Wees lief voor jezelf. Maak tijd voor jezelf.

Advies
Tweelingen zit op dit moment in een tussenfase.
De grote Weldoener Jupiter reist vanaf 26 mei 2024 tot 9 juni 2025 door Tweelingen en ook Uranus gaat vanaf begin juli 2025 door Tweelingen reizen. Saturnus zal eind mei 2025 ook jouw Huis van Carrière verlaten. De Jupiter/Uranus conjunctie van april 2024 mag je zien als een zaadje van groei en bevrijding. Een kosmische belofte. Het duurt nog anderhalf jaar, maar dan mag je ook iets verwachten. In de tussentijd kan Saturnus in Vissen er de rem opzetten.
Ga niet forceren of jezelf in onmogelijke bochten wringen, wacht rustig je kans af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!