Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Astrologische maandprognose juli 2022

De eerste helft van 2022, het Jaar van de Water Tijger, laten we achter ons.

De tweede helft van 2022 laat door de invloed van Jupiter in Ram en Mars in Tweelingen turbulente ontwikkelingen zien zoals sterke inflatie, geweld, stijgende voedselprijzen, schaarste, financiële ineenstorting en ecologische verliezen extreme weersomstandigheden, veel wateroverlast, bosbranden, hittegolven en nieuwe variaties van infectieziekten.

De zomer van 2022 een verwarrende periode van ups en downs, van valse starts en vervlogen dromen.

De invloed van de Verduisteringen op de as Stier/Schorpioen van april en mei 2022 zijn ook in juli 2022 duidelijk merkbaar en zien we grote verschuivingen in rijkdom, economie, banken, aandelenmarkten en onroerend goed, seksueel geweld en macht.

Juli 2022 opent met een spanningsvierkant tussen Mars in Ram en de retrograde Pluto in Steenbok en deze energie kan tot grote verstoringen leiden aan het begin van juli 2022.

De reis van Mars in Ram begon op 24 mei 2022. Mars blijft nog tot 5 juli 2022 in het eigen teken Ram. en deze felle bezielende vuurenergie brengt aan het begin van juli 2022 een sterke impuls van onafhankelijkheid. Met Mars in Ram nemen we het voortouw en worden eigen verlangens en ideeën voorop gesteld.

De Rode Strijder Mars reist vanaf 6 juli 2022 door het aardse Stier en met Mercurius vanaf 6 juli 2022 in het waterteken Kreeft worden gedachten gekleurd door emoties, er is dan sprake van passief-agressief gedrag.

De Volle Maan in het aardse Steenbok van 13 juli 2022 brengt krachtige onthullingen.
De aandacht wordt collectief gericht op het realiseren van uiteindelijke doelen en plannen.
Lees meer over deze Volle Maan en de invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.

Vanaf 20 juli 2022 tot 4 augustus 2022 reist de gevleugelde Mercurius door het vuurteken Leeuw. Met Mercurius in Leeuw voelen we ons expressiever en zelfverzekerder. Met Mercurius in Leeuw weten we anderen te overtuigen van een meningen, maar vaak is het zo dat we dan meer geïnteresseerd in onze eigen ideeën dan die van anderen.

Van 23 juli 2022 tot 23 augustus 2022 straalt de Zon in het energieke en grootse koninklijke teken Leeuw. De grootste energiebron benadrukt op het hoogtepunt van de Zomer de brug tussen ons hart en het bewustzijn van onze ziel.

De spontane en kleurrijke Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 kan verrassingen brengen.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt net voor de drievoudige conjunctie van Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier op 31 juli 2022 en 1 augustus 2022.
Het stellium van de Noordelijke Maansknoop, Mars en Uranus in Stier aan het eind van juli en begin augustus 2022 dwingt ons tot het maken van keuzes op het gebied van financiën, energie, voedselvoorziening, landbouw, veeteelt en natuurlijke hulpbronnen.
Deze transit heeft het potentieel om de wereld op zijn kop te zetten, een radicale verschuiving in de economie, de politiek, consumeren en het milieu.

Op collectief niveau is de sfeer intens geladen: sociaal-economische en politieke omwentelingen zijn mogelijk. De huidige planetaire configuratie weerspiegelt een toegenomen intolerantie voor beperkingen en beperkingen en een sterke drang om los te komen van beperkingen en oplegde regels. Een situatie kan escaleren.

Jupiter is de reuzenplaneet die symbool staat voor groei en ontwikkeling.
Vanaf 28 juli 2022, op dezelfde dag als de Nieuwe Maan in Leeuw, gaat de Grote Weldoener Jupiter retrograde in Ram en daalt terug naar de wateren van Vissen op 20 oktober 2022.
Wanneer deze gigantisch grote planeet retrograde loopt kan je het gevoel hebben dat er niet al te veel in je leven gebeurt qua ontwikkeling of groei, terwijl het wel zo is. We zijn immers altijd in ontwikkeling. Jupiter retrograde wil niet zeggen dat het een negatieve invloed heeft, maar waarschijnlijk wordt de sterke vuurkracht van de voorgaande maanden minder sterk gevoeld en zijn uitdagende morele dilemma’s zijn die ons ervan weerhouden beslissingen te nemen.

Een Mars-Uranus conjunctie is een astrologische gebeurtenis die ongeveer om de twee jaar plaatsvindt. De laatste keer dat Mars en Uranus een conjunctie vormden was in februari 2019, op 29° in Ram. De laatste graad van een teken symboliseert culminatie en afsluiting.
Mars en Uranus beginnen nu aan een nieuwe cyclus in het aardeteken Stier en dat is voor het eerst na 1936!
Mars conjunct Uranus is een noodzakelijke verschuiving in ons individuele en collectieve waardesysteem.
We moeten met deze volatiele geladen energie rekening houden met stroomuitval, stroomstoringen, storingen met diensten en soortgelijke problemen.
Bovendien staan ​​Mars en Uranus Stier in een vierkantsaspect met Jupiter, Saturnus en de Zon in Waterman, een spanningsveld dat angst en wrijving weerspiegelt, maar ook een verhoogde motivatie om uitdagingen te overwinnen. Onverwachte onthullingen en onthullingen van iets dat verborgen werd gehouden, is mogelijk.

De conjunctie Mars/Uranus en de Noordknoop in Stier op 31 juli en 1 en 2 augustus 2022 daagt ons uit om na te denken over de rol die we willen spelen in het veranderende sociale paradigma en na te denken over positieve bijdragen die we kunnen bieden aan gemeenschap.

De laatste keer dat er een conjunctie was van Uranus en de Noordknoop in Stier was van 18 november 1351 tot 6 juni 1353 en dat was ten tijde van een epidemie, de Pest of de Zwarte Dood.
Datzelfde patroon van crisis zien we weer in 2022, economische , een tekort aan arbeidskrachten en schaarste.

Juli 2022 is een ‘rustige’ maand in vergelijking met wat er de komende maand op ons afkomt.
We mogen spreken van stilte voor de storm, want augustus 2022 kan een turbulente maand worden.

Wens jullie een behouden maand juli 2022!

error: Content is protected !!