Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de nadruk op het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop is september 2022 het thema onafhankelijkheid en zelfvertrouwen actueel. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
De meeste planeten staan in september 2022 nog aan de bovenkant van de Weegschaal horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je nog op carrière, succes en op wereldse doelen bent gericht.
Onafhankelijkheid, persoonlijk initiatief en vrij ondernemerschap gaan hand in hand met samenwerking.

Liefde en Relaties
Jupiter in Ram is ook deze maand retrograde in je 7e Huis van Relaties. Deze invloed van de retrograde Jupiter ondersteunt Weegschaal om je houding ten opzichte van jezelf en anderen te veranderen als dat nodig zou zijn. Het belangrijkste is zuiverheid van intentie en niet zelfzuchtig zijn. Het doen van concessies opent nieuwe mogelijkheden in je relatie.
De retrograde Saturnus in Waterman in het vijfde Huis van Liefde en Romantiek kan de oorzaak zijn van een fysieke afstand of mentale stress in de vaste relatie door gezondheidsproblemen, meer werkdruk en gezinsverantwoordelijkheden.
Een slechte gewoonte van je partner kan tot irritaties leiden, maar dat kan omgekeerd ook het geval zijn. Blijf communiceren, liefde is en blijft een werkwoord.
Weegschaal kan afgeleid zijn door oppervlakkige relaties en vluchtige affaires op het werk of via het internet. Verveling is de echte reden.

Familie en Huis
Saturnus is jouw planeet van Huis en Familie. Saturnus in Waterman is tot 22 oktober 2022 retrograde. Een belangrijke privé-beslissing met betrekking tot familiezaken, zwangerschap en carrière kan beter worden uitgesteld tot de tweede helft van oktober 2022. Nu niets forceren op zakelijk gebied omwille van je gezin. De retrograde Pluto in Steenbok confronteert Weegschaal met vraagstukken over gehechtheid die met huis en haard te maken hebben. Wat betekent thuis en familie voor jou? Wie is je echte familie? Biedt jouw huis de bescherming en veiligheid die je nodig hebt?
De zorg voor een kind, partner of oudere in de familie kan veel aandacht vragen. Ook het huis vraagt om aandacht zoals een renovatie of aanschaf of reparaties van huishoudelijke apparatuur, tuin of inventaris. Er kunnen gespannen relaties ontstaan tussen gezinsleden over onderwijs en familieleden zoals broers en zussen en dat kan te maken hebben met geld. De retrograde Jupiter in Ram vergroot de kans op een compromis.

Carrière
De maand september 2022 laat een opgaande en dynamische fase zien in de carrière van Weegschaal, vooral voor de zelfstandige ondernemer. September 2022 is een gunstige maand voor het doen van noodzakelijke aanpassingen.
De oppositie van Venus in Leeuw en de retrograde Saturnus in Waterman kan in de eerste week van september 2022 de oorzaak zijn van uitdagingen in je carrière. De transit van Mars in Tweelingen kan van grote invloed zijn op je keuzes met betrekking tot een carrière in het buitenland en de keuze van een universiteit of een buitenlandse reis met als doel om jezelf beter te leren kennen of jezelf terug te vinden. Voor de Weegschaal met een vaste baan geldt deze maand: ogen en oren wijd open houden.
Je moet op onderzoek uit, want de informatie die je ter ore komt kan van grote invloed zijn op je werk. Elke situatie heeft potentieel, maar niet elke situatie geeft je de voldoening die je zoekt.
In de laatste tien dagen van september 2022 zijn de meeste veranderingen verweven met onverwacht voordeel. Blijf flexibel, vooral in je eigen bedrijf en weet in te spelen op de omstandigheden.

Financiën
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop grote uitgaven waardoor je banksaldo schommelt. De transit van de retrograde Jupiter door Ram kan financieel gezien gunstig zijn. Toch moet Weegschaal rekening houden met hoge kosten vanwege kinderen en de aanschaf of reparatie van huishoudelijke apparatuur. Door de retrograde Jupiter en Saturnus kan een schuld worden terugbetaald of kun je een financiële teruggave verwachten, iets waar je lang op hebt gewacht. De retrograde Pluto vraagt je om voorzichtig te zijn met investeringen en financiële transacties deze maand. Grondig onderzoek vooraf is vereist voordat je een handtekening onder een koopcontract zet. De lange retrogradeperiode van Pluto is kosmisch bedoeld om financiële doelstellingen te verifiëren en een goede strategie uit te zetten.
Weegschaal werkzaam op de beurs, in het buitenland of die zich bezighoud met import en export kan deze maand gunstige financiële resultaten behalen.
Snel geld verdienen heeft consequenties, dus blijf op het rechte pad.

Gezondheid
Neptunus is jouw planeet van Gezondheid. De retrograde Neptunus in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid maakt je gevoeliger voor stress en medicijnen. Zorg goed voor jezelf en neem voldoende rust. Je hebt gezonde en gevarieerde voeding en ook voldoende beweging nodig. Door regelmatig te sporten of aan yoga te doen, ben je minder moe en humeurig.
Het is aan jou om fysiek en emotioneel in balans te zijn en te blijven! Tussen 10 september en 1 oktober 2022 is Mercurius retrograde in Weegschaal, teruglopend naar Maagd. Voor Weegschaal is dit een periode van emotionele onbalans en ontkenning. Weegschaal kan deze maand last hebben van huidproblemen of de zorg over een ziek familielid kan van grote invloed zijn op je mentale en fysieke gezondheid.
Probeer vrede te hebben met wat er is en met alles wat je niet kunt veranderen.

Advies
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Met de transit van Mars in Tweelingen in het 9e Huis van Jupiter ontstaat de drang om je geest verruimen en je grenzen te verleggen door op avontuur te gaan, een reis te maken of een hogere opleiding te gaan volgen. Zorg daarbij wel voor een goede planning!

error: Content is protected !!