Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in september 2022 aan de bovenkant van de Steenbok-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op jouw wereldse doelen bent gericht.
September 2022 is een gunstige en dynamische maand met gunstige uitwerking op je carrière. De nadruk ligt deze maand op carrière, liefde, familie en relaties.

Liefde en Relaties
In de eerste week van september 2022 kan door de invloed en Venus in Leeuw een romance ontstaan tijdens een familiebijeenkomst of feestje thuis waarbij de tussenkomst van een familielid een belangrijke rol speelt.
De band met je geliefde kan met deze invloed worden versterkt. Door de invloed van de Zon en de retrograde Mercurius in je negende Huis mag je in de tweede helft van september 2022 goed nieuws verwachten op liefdesgebied.
Tot 29 september 2022 reist Ceres door Leeuw waardoor het makkelijk wordt om jezelf emotioneel open te stellen. Emotionele banden met anderen kunnen hierdoor worden versterkt.
De invloed van de Noordknoop in het 5e Huis en de retrograde Saturnus in het Huis van Relaties kunnen echter in zakelijke en liefdesrelaties conflicten ontstaan door wederzijdse twijfel en doordat je eerder je geduld verliest. Iemand van buitenaf kan je relatie beïnvloeden. Door de invloed van de retrograde Uranus in Stier kan een prille relatie worden beëindigd.

Familie en Huis
September 2022 belooft een rustige maand te worden voor Huis en Familie.
De samenstand van de Zon en Venus in Maagd laat in de tweede helft van september 2022 een reis zien met je gezin of familie en mag je steun verwachten van broers en zussen. Deze ondersteuning vergroot je zelfvertrouwen en moed. De retrograde Saturnus kan echter in de tweede helft van september 2022 aanleiding geven tot kleine conflicten binnen de familie.
De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 is de kosmische poort naar een verandering op school, woonomgeving woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode.
Door de invloed van de retrograde Jupiter moet Steenbok voorzichtiger zijn met informatie en hoe je deze in jouw voordeel kunt gebruiken. Niet alle informatie komt uit betrouwbare bron.
Er kunnen uitdagingen zijn binnen het gezin of familie die te maken hebben met rivaliteit.

Carrière
September 2022 laat een periode zien van productiviteit en hard werken.
Steenbok krijgt te maken met meer verantwoordelijkheden op de werkplek.
Je krijgt ondersteuning door anderen die je eerder hebt geholpen. De transit van Venus in Leeuw in het 8e Huis kan in de eerste week van september 2022 2022 de oorzaak zijn van afgunst en jaloezie op de werkvloer. Prive-omstandigheden, collega’s, kinderen of huisdieren kunnen tijdens deze periode extra aandacht van je vragen.
Vanaf 10 september tot 23 september 2022 is Mercurius retrograde in het Huis van Carrière en dat is van invloed op je carrièresector. Hou rekening met vertraging of met de mogelijkheid dat plannen moeten worden bijgesteld. Door de retrograde Saturnus in Waterman krijgt Steenbok te maken met bureaucratie en dat betekent vertraging. Even terug naar de tekentafel kan wel gunstig uitpakken!
Op 25 september 2022 valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Carrière en dat is het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! De planning die je nu aan het maken bent, krijgt dan vleugels! De transit van de rode Strijder Mars door Tweelingen (Huis van Werk) is daarbij de motor achter al je plannen!

Financiën
De transit van de Rode Strijder Mars door het zesde Huis van Werk en Dagelijkse routine is een gunstige transit voor de Steenbok die werkzaam is in de import- en export. Er komt dan meer geld binnen en dat maakt de financiële positie stabieler. De financiële positie kan voor Steenbok deze maand verder worden versterkt door het ontvangen van gelden uit een onbekende bron, geld uit het buitenland, aandelenmarkt of financiële steun van familie. Door de invloed van Venus in Maagd vanaf 6 september 2022 kan er onverwachts geld vrijkomen zoals door een loonsverhoging of promotie.
Door de retrogradewerking van Saturnus in Waterman tot 22 oktober 2022 komen zaken met betrekking tot vrienden, geld van derden of gedeeld vermogen, leningen en creativiteit, langzamer tot stand. De retrograde Saturnus kan ook tot financiële ontwikkelingen leiden, zoals een uitgestelde aankoop van een voertuig, gebouw of land, onverwacht geld van familie of goed advies bij een pensioenplan, een beleggingsadvies of ander financieel plan om je geld voor de toekomst veilig te stellen.

Gezondheid
Door de invloed van de Rode Strijder Mars in Leeuw in jouw Huis van Gezondheid leg je bewust of onbewust de lat te hoog voor jezelf. Je hebt tijdens deze periode meer kans op stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts. Overbelasting in het dagelijks leven, overwerk, een grote werkdruk of een werkkring waar je niet gelukkig bent kan leiden tot stress en angst wat nadelig is voor de gezondheid.
De heerser van je zesde Huis, Mercurius in Maagd, is vanaf 24 september 2022 retrograde in het 9e Huis en daardoor kan Steenbok last krijgen van lichamelijke klachten zoals verkoudheid, hoesten of oogaandoeningen.
Steenbok moet de hele maand september 2022 op de gezondheid letten door junkfood vermijden. Ga zoveel mogelijk naar buiten om jezelf te ontspannen.
Regelmaat is de sleutel. Op tijd verstandige voeding, op tijd naar bed, op tijd uit bed.
Een massage, meditatie of yoga brengt je in contact met je fysieke zelf. Jouw fysieke zelf schenkt je de toegang tot jouw innerlijke emotionele waarheid.

Advies
Vertrouwen is de basis in elke relatie. Liefde is een werkwoord.
Blijf geduldig en probeer je partner te begrijpen in plaats van je geduld te verliezen.
Meer tijd samen doorbrengen en meer aandacht tonen zonder de vrijheid van de partner te beperken.
September 2022 is een maand om tot jezelf te komen. Het (her)ontdekken van je innerlijk kind hoort ook bij deze energie. Leer van andermans fouten. Observeer en neem bij alles wat je doet ruim de tijd, Steenbok.

error: Content is protected !!