Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Uranus in Stier is de planetaire kracht die gunstige voorwaarden zal scheppen om persoonlijke doelen te realiseren en jezelf aan te passen aan al die veranderingen. Uranus krijgt vanaf 17 mei 2023 ondersteuning van de Grote Weldoener Jupiter in Stier en dan kun je het niet beter hebben, Maagd.
Saturnus in Vissen versterkt het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en toewijding, maar geeft je zo nu en dan ook het gevoel van twijfel, somberheid en ontmoediging, maar dat is niet nodig.
Vertrouw op de kosmische krachten van Uranus en Jupiter!
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Maagd horoscoop ligt de focus deze maand op carrière, netwerken, werk en gezondheid.

Liefde en Relaties
Door de transit van Jupiter in Ram is lichamelijke en geestelijke intimiteit een belangrijk deel van de relatie en helpt je om jezelf helemaal open te stellen voor degene van wie je houdt.
Dankzij de lessen van Saturnus in Vissen is er meer toewijding in gezonde relaties, maar relaties die niet solide zijn en niet meer te redden zijn, worden verbroken.
Jouw sociale leven bloeit en dat komt door de kosmische dans van Venus en Mars in Kreeft in de eerste helft van mei 2023. Venus blijft tot 5 juni 2023 in Kreeft, je mag rekenen op feestjes, uitnodigingen, evenementen en netwerken. De single Maagd krijgt mooie kansen met online dating of kan iemand ontmoeten binnen de sociale kring. De hele maand mei 2023 mag je op steun rekenen vanuit jouw sociale groep wanneer je doelen wilt bereiken.

Familie en Huis
Jouw planeet Mercurius blijft tot 14 mei 2023 retrograde in Stier. Er kunnen moeilijkheden zijn waardoor je minder optimistisch bent. Goede periode om op vakantie te gaan om je plannen bij te stellen.
Ceres in Maagd is tot begin mei 2023 retrograde en daardoor voelt Maagd zich overweldigd, minder gesteund of wordt de lat te hoog gelegd. Deze maand kan een conflict ontstaan in het gezin of de familie over geld of het bestedingspatroon in het gezin of familie.
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 valt in het 3e Huis van Communicatie, Onderwijs en Directe Woonomgeving. Deze Maansverduistering duidt op een schoolkeuze, studie of het doen van een belangrijk voorstel over familie, school, vervoer of een buurtproject of onderwerpen waar je je emotioneel mee verbonden voelt. Een verstoorde relatie met broers of zussen, kennissen of buren kan worden hersteld.
De transit van Jupiter in Stier vanaf 17 mei 2023 kan tot verwarring en misverstanden leiden in het gezin en directe woonomgeving. Als je denkt alles te weten of gelooft dat je alles hebt gezegd over een bepaalde situatie, denk dan nog eens goed na, want er is iets dat je over het hoofd hebt gezien wat te maken heeft met een buurtproject, over vervoer, onderwijs of over broers en zussen.

Carrière
Tweelingen is het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor de Maagd. Door de invloed van Venus in Tweelingen tot 7 mei 2023 mag je rekenen op meer kansen in je carrière zoals een nieuwe baan. Een goede verstandhouding op de werkplek met collega’s, klanten en management stelt je in staat om goed werk af te leveren.
Door de retrograde Mercurius in Stier krijgt Maagd tot 14 mei 2023 de kans om een uitgesteld project te herzien, opnieuw op te pakken of terug te keren naar een eerdere werkgever.
Vanaf 17 mei 2023 biedt Jupiter in Stier jou studiemogelijkheden en kans om de wereld te verkennen door de reizen of jezelf spiritueel te ontwikkelen.
Door de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 in het Huis van Studie en Reizen wordt Maagd gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.Luister naar je intuïtie en maak een nieuwe strategie voor de toekomst. Een gunstige periode voor de Maagd die werkzaam is in de vrije sector, media, reisbranche of literaire wereld.
Deze frisse kosmische wind in Stier brengt je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren.

Financiën
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 viel in jouw 8e Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen, zakenpartners, bancaire instelling, etc.
Er komt deze maand nieuws over een vastgelopen financiële kwestie waardoor je in de tweede helft van 2023 in staat bent om reserves op te bouwen, nieuwe inkomstenbronnen, een investering doen om je droom waar te maken en je financiële positie te verstevigen.
Deze Zonsverduistering in het 8e Huis maakt je bewust van verantwoordelijkheden jegens anderen: zowel fysiek als emotioneel. Wat is echt van jou en wat behoort tot jouw partner?
Jupiter in Ram (8e Huis van Gedeelde Bronnen) blijft in de eerste helft van mei 2023 een gunstige periode om een hypotheek voor een huis of een lening voor een huishoudelijke investering af te sluiten, ook al moet je er rekening met houden dat jouw planeet Mercurius tot 14 mei retrograde is. Er kan dus vertraging optreden. Het is aan te raden om spaarzaam te zijn en niet te speculeren. Een goede planning op financieel gebied is dan ook raadzaam.

Gezondheid
Door de Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Jouw geluk, jouw fysieke en emotionele welzijn. Asteroïde Ceres blijft tot 21 juni 2023 in Maagd en dit geeft je de kans om aan jezelf te werken, jezelf beter te voelen en te krijgen wat je hebt gemist.
Mars reist van 21 mei tot 10 juli 2023 in Leeuw (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten). Leg de lat niet te hoog voor jezelf. De transit van Mars in het 12e Huis kan de oorzaak zijn dat chronische kwalen weer de kop opsteken of kunnen er andere gezondheidsproblemen zijn.
De invloed van Pluto in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid kan Maagd het gevoel geven dat het beter kan en moet. Het hoger leggen van de lat kan tot gezondheidsproblemen leiden.
Mars in Leeuw is wel gunstig om geestelijke en lichamelijk te herstellen, een revalidatietraject of retraite. Maagd kan slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer actieve dromen hebben (ook dagdromen). Naast regelmatig bewegen moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Het is essentieel om aandacht te schenken aan de gebeurtenissen die in je leven plaatsvonden vóór deze betekenisvolle transit. Gedragspatronen, karma en emotionele bagage vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn gaan een rol spelen. Met Jupiter in Stier vindt Maagd vanzelf de balans.

Advies
Vissen staat tegenover Maagd. Saturnus in Vissen vormt dus vanuit het Huis van Relaties een oppositie met Maagd.
Saturnus in Vissen versterkt toewijding en plichtsbesef in relaties en dat kan ook tot stress leiden.
Door de invloed van Saturnus in Vissen ben je misschien meer kritisch, cynisch en minder optimistisch, maar je mag rekenen op de steun van Jupiter en Uranus in Stier, dus maak je geen zorgen.
Het is nu de beste tijd om voor de toekomst te plannen, dus wacht niet te lang om een beslissing te nemen.
Extreme gebeurtenissen dwingen je om financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!