Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De invloed van de totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 zal ook in december 2022 van grote invloed zijn op relaties en de relatie die je met jezelf hebt. De meeste planeten staan in deze periode aan de bovenkant van de Stier horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op ambities en wereldse doelen bent gericht.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke kant van de horoscoop laat zien dat een periode aanbreekt van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.

Liefde en Relaties
De Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 kan in december 2022 tot het voorjaar van 2023 een flinke impact hebben op relaties.
Naar de buitenwereld toe laat je een glimlach zien, maar dat wil niet zeggen dat je het echt naar je zin hebt. Stier kan zich minder zelfverzekerd voelen en twijfels hebben over zichzelf, je geliefde of je rol in jouw wereld. Het kan zijn dat je in een sleur bent beland wanneer niet krijgt wat je verlangt. Met jouw planeet Venus in Boogschutter ben je op zoek naar de ultieme relatie, passie delen op diep zielsniveau. Mars is de medeheerser van jouw Huis en Relaties. Mars is retrograde in Tweelingen en dat laat zien dat ook jouw partner verlangens heeft.
In de tweede helft van december 2022 komt er wat ontspanning door de invloed van Venus in Steenbok. Mooie tijd om op vakantie te gaan!

Familie en Huis
De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, groeit ook haar energie. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of een oplossing te vinden is van 1 tot 8 december 2022.
De Verduisteringen op de as Stier/Schorpioen van 2022 hebben geleid of gaan leiden tot belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie. Er is schoon schip gemaakt met oude pijn uit het verleden en er is gewerkt aan een stabiele thuissituatie.
Als je op zoek bent naar een huis kan Stier deze maand een goede tip vanuit je sociale kring krijgen, dus zet je oren wijd open.

Carrière
Saturnus in Waterman in het Huis van Carrière stimuleert Stier om buiten de kaders te denken om een ​​stevige basis te bouwen en om het verschil te maken.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 in het Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen en Internationale verbindingen opent de deur om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Deze gunstige Nieuwe Maan in Steenbok (Aarde) brengt je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren?
Deze Nieuwe Maan biedt Stier unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en wijsheid en inzichten aan de wereld te delen door zich te verbinden.
Met de Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 ziet Stier hoe de wereld zich heeft geopenbaard en zie je de resultaten van al je geweldige plannen.

Financiën
Mercurius in Boogschutter tot 6 december 2022 is gunstig om onderhandelingen te voeren met de bank of andere financiële instanties voor een hypotheek of een bedrijfsplan of pensioenplan op te stellen.
De Volle Maan in Steenbok van 8 december 2022 valt voor Stier in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Deze Volle Maan brengt mogelijkheden om aan betalingsverplichtingen te voldoen. Het besteedbaar inkomen fluctueert door een financieel project. Er is een sterk verlangen om inkomsten effectiever te beheren of er is sprake van een grote investering. Stier kan met deze Volle Maan eindelijk een grote aankoop doen of iets vervangen, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of om een budgetplan op te stellen.
December 2022 laat verder een stabiel beeld zien voor de cashflow van je bedrijf of financiële situatie in het algemeen.
De lange transit van Mars in Tweelingen door jouw Huis van Financiën tot 25 maart 2023 kan leiden tot onnodige financiële uitgaven. Budgetbewaking blijft met Mars retrograde tot eind januari 2023 raadzaam.

Gezondheid
Jupiter in het mystieke Vissen kan in de eerste helft van december 2022 leiden tot voorspellende dromen en intuïtieve inzichten die nodig zijn om duidelijkere beslissingen te nemen.
December 2022 laat een stabiel beeld zien voor je gezondheid, maar het is wel belangrijk om vinger aan de pols te houden. Een sterke immuniteit ondersteunt om gezond te blijven, dus zorg voor een goede voeding en gezonde nachtrust.
Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Leg de lat niet te hoog voor jezelf. Zorg voor ontspanning en rustmomentjes. Let op wat je eet en drinkt. Alles met mate, Stier.

Advies
Innerlijke problemen zoals onverwerkte gevoelens, emoties of irrationele veronderstellingen kunnen worden afgereageerd op anderen, zonder dat Stier zich bewust is van de oorzaak van projectie. Geven en nemen kan een issue zijn.
Het is raadzaam op met het oog op 2023 je technische kennis en buitenlandse talen op te frissen, want het ziet er naar uit dat volgens jaar het buitenland een rol gaat spelen voor je werk.
Stop met twijfelen, luister naar wat je intuïtie je wil zeggen.
Maak schoon schip aan het eind van december 2022.

error: Content is protected !!