Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode aan de bovenkant van de Vissen-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op ambities en wereldse doelen bent gericht.
De planetaire druk aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop laat zien dat Vissen zich in een periode bevindt van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
December 2018 is een maand van vooruitgang. December 2018 gaat over de toekomst, carrière, financiën, liefde, relaties, buitenland en studie.
Jouw gezondheid vraagt wel wat aandacht, Vissen.

Liefde en Relaties
Door de samenwerking van Pluto en Saturnus in Steenbok in jouw Huis van Vriendschappen, Hoop en Sociale Betrokkenheid is je blik gericht op de toekomst. Je hebt bereid om daar hard voor te werken. Vrienden en je sociale netwerk ondersteunen jou daarbij.
De single Vissen vindt de liefde tijdens de kerstborrel op het werk, tijdens het netwerken of tijdens een feestje. De single Vissen voelt zich aangetrokken tot sterke, ambitieuze personen met een invloedrijke positie.
December 2018 laat een harmonieuze en liefdevolle maand zien. Met je partner ga je waarschijnlijk een mooie reis maken. Het is echter raadzaam om een grote beslissing uit te stellen tot na de feestdagen.
De Volle Maan van 22 december 2018 valt in jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Deze kosmische invloed laat een gezellige periode zien van creativiteit, uitgaan, feestjes, netwerken en steun van je vrienden bij het realiseren van je ambities.

Familie en Huis
De Volle Maan van 23 november 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis en was de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je in de eerste helft van december 2018 bezig bent met een verbouwing, aankoop of verkoop van onroerend goed of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode.
De Volle Maan laat ook zien dat er thuis of in je familie iets tot voltooiing is gekomen of gaat komen.
December 2018 is de maand van samenwerking en samenzijn, dus je staat er niet alleen voor.
Toch kan er sprake zijn van wat onrust bij jou thuis. Niet iedereen is tevreden en het is raadzaam om deze signalen niet te negeren.

Carrière
Door de gouden samenwerking van de Zon, Jupiter en Mercurius in het Huis van Carrière maakt van december 2018 een succesvolle maand! Jupiter is jouw carrièreplaneet. Jupiter in Boogschutter reist vanaf 9 november 2018 tot begin december 2019 door jouw Huis van Carrière en voelt zich daar helemaal thuis. Dit is een periode waarin je doelstellingen en ambities waar gaat maken en vooruitgang gaat boeken. December 2018 laat door de invloed van Venus in Schorpioen goede zakelijke betrekkingen met het buitenland zien.
Ook de Nieuwe Maan van 7 december 2018 valt in het Huis van Carrière en dit geeft je deze maand een extra impuls voor succes, actie en groei. December 2018 is een drukke en succesvolle maand. Niet iedereen gunt jou dit succes. Wees op je hoede, vooral aan het eind van december 2018.
Je krijgt te maken met meer verantwoordelijkheden op de werkplek, maar dat wordt weer vertaald met een extra beloning. Je krijgt waardevolle ondersteuning van oudere collega’s en senioren die je op een eerder tijdstip dit jaar hebt geholpen. Het mes snijdt dus aan twee kanten!
December 2018 is een gunstige maand om een lopend project succesvol af te ronden.

Financiën
December 2018 is een gunstige financiële maand.
Mars is jouw planeet van Financiën. Tot 1 januari 2019 “marcheert” Mars door Vissen en dan komt alles in een stroomversnelling. Met Mars in Vissen ben je sterker en assertiever en dat kan in jouw financiële voordeel zijn. Omdat vanuit het gevoel wordt gehandeld, kan Vissen moeilijkheden ondervinden bij het nemen van beslissingen of zich overweldigd voelen door situaties.
De reis van Mars in Vissen laat zien dat sociale contacten en netwerken tot meer inkomsten leiden, maar Vissen is meer bereid om zelf de helpende financiële hand te bieden. Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. Tijdens deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie als gevolg van een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan, scheiding of het verbreken van een zakelijke overeenkomst. De jaren van van Uranus in Ram brachten je kosmische lessen waarin je hebt geleerd om op een andere manier met geld om te gaan. De retrograde Uranus in Ram is tot begin maart 2019 terug in het Huis van Financiën voor de laatste loodjes en om orde op zaken te stellen.

Gezondheid
Jouw gezondheid kan tot de Winterzonnewende wat schommelend zijn. In de eerste drie weken van december 2018 heb je voldoende rust en ontspanning nodig.
Zorg goed voor jezelf, Vissen. Fysiek en mentaal. December 2018 is een overweldigende maand waarin er veel van je wordt gevergd.
Het is dan goed om regelmatig afstand te nemen en tijd vrij te maken voor ontspanning.
Lange wandelingen, hardlopen, zwemmen of yoga en dergelijke helpen om je hoofd leeg te maken. Luister naar je lichaam.
Door de invloed van de Verduisteringen en Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn heb je dit jaar te maken gehad met het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragspatronen vanuit het verleden. Door de invloed van Mars heb je veel oude pijn opgeruimd en heb je geleerd om met minder zware bepakking je reis in dit leven voort te zetten.
Wat jij nodig hebt is ontspanning en plezier in het dagelijks leven en minder stress !
Volhouden, Vissen.

Advies
De invloed van de rode Strijder Mars in jouw teken Vissen geeft tot 1 januari 2019 veel energie, spanning en enthousiasme. Mars brengt alles in beweging en geeft nieuwe energie voor het realiseren van plannen voor 2019. Een geweldige start voor 2019!
December 2018 is een drukke maand, dus het is goed om werkzaamheden te delegeren.
Je kunt niet alles alleen, Vissen.

error: Content is protected !!