Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire kracht aan de oostelijke kant van de Stier-horoscoop laat een periode zien van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Door de invloed van Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier kun je grote veranderingen aanbrengen in verschillende aspecten van je leven en persoonlijkheid.
De focus in april 2023 ligt op fysieke en mentale gezondheid en het opbouwen van een evenwichtige balans tussen werk en privé.
De Zon reist vanaf 21 april 2023 door jouw teken Stier en dat betekent een nieuwe cyclus voor Stier!

Liefde en Relaties
Door de invloed van Mercurius in Stier vanaf 4 april 2023 verloopt de communicatie beter,
Door Mars in Kreeft ontstaat een sterkere en innige band en Venus in Stier maakt je meer toegewijd. De single Stier vindt een nieuwe liefde binnen de sociale kring.
Asteroïde Ceres in Maagd is tot 21 juni retrograde in het 5e Huis van Liefde en tijdens deze periode ben je bezig om liefdesrelaties tegen het licht houden. Is de liefde wederzijds? Draagt de liefde op een positieve manier bij aan je leven of zijn er blokkades?
Ceres leert je dat liefde moet worden gekoesterd, maar dat het ook voedend en ondersteunend moet zijn.
Saturnus in Vissen wijst Stier erop dat relaties stabiel, waardevol en zinvol moeten zijn en dat maakt je meer selectief en toegewijd aan je partner en relaties in je leven.

Familie en Huis
De invloed Venus/Uranus-conjunctie in Stier van 30 maart 2023 kan ook in de eerste week van april 2023 tot plotselinge, verrassende en schokkende gebeurtenissen leiden.
April 2023 kan onrustig zijn voor je privé-leven, want door inmenging van buitenaf kan de harmonie verstoord worden. Asteroïde Ceres is tot 21 juni retrograde in Maagd (5e Huis van Kinderen) en tijdens die periode kunnen kinderen extra opstandig zijn, maar hebben eigenlijk liefde en aandacht nodig. Stier kan dan minder geduld hebben.
Even er tussenuit gaan met het gezin kan heel verfrissend zijn.
Door de invloed van de rode planeet Mars in Kreeft is het moeilijk om je emoties te verbergen. Zowel jij of gezinsleden zeggen waar het op staat en dat kan de aanleiding zijn tot woordenwisselingen. Vermijd het verspillen van energie en impulsief gedrag.
Gezinsleden kunnen overhoop liggen en dat heeft een nadelige invloed op kinderen. Het is aan jou om de rust te herstellen en externe factoren uit te schakelen.

Carrière
De Volle Maan in Weegschaal van 6 juni 2023 valt in het zesde Huis van Werk en dagelijkse routine. Er kan sprake zijn van reorganisatie, een nieuwe werkkring of een project op het werk is tot voltooiing gekomen. Wat heeft het je naast stress en overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat? Neem afstand om terug in jouw kern te komen.
April 2023 is een gunstige maand voor je carrière. Met Pluto in Waterman ( 10e Huis) voelt het alsof je met een schone lei bent beginnen. Er is een goede verstandhouding met collega’s, cliënten of management en je weet verstandige besluiten te nemen.
April 2023 is gunstig voor zakelijke reizen die zullen leiden tot bedrijfsgroei en carrièrepromotie.
Pluto in Waterman in het 10e Huis van Carrière vereist dat je je concentreert op doelen waar je gepassioneerd over bent. Je moet een sterke verbinding voelen met wat je doet, dat het zinvol en belangrijk is wat je doet. In de afgelopen 14 jaar heb je met Pluto in Steenbok expertise ontwikkeld of kennis verzameld waarmee je verder kunt om het respect en status te krijgen dat je verdient. Pluto in Waterman gaat jouw carrière verder transformeren. Vertrouw op wat het universum voor je in petto heeft.

Financiën
Venus is astrologisch verbonden met Stier. Venus reist van 12 april tot 7 mei 2023 door Tweelingen. Tijdens deze transit kunnen er gunstige ontwikkelingen zijn voor je financiële status, zoals een beloning, een bonus voor voltooide projecten, dividend uit investeringen of meer inkomsten. Het is echter raadzaam om vooral nu zuinig om te gaan met geld en het doen van grote aankopen uit te stellen.
De maand april 2023 laat goede vooruitzichten zien voor zakelijke uitbreiding en kan winstgevend zijn voor Stier. Speculaties kunnen mooie rendementen opleveren en de geldstroom blijft stabiel.
Vanuit je sociale netwerk is ook winst te verwachten, dus neem actie en blijf niet aan de zijlijn afwachten.

Gezondheid
Mars in Kreeft kan tot 20 mei 2023 extra mentale energie geven, maar die drukte in je hoofd kan dan ook de oorzaak zijn van stress en vermoeidheid.
De invloed van de Zon en Jupiter in Ram (12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn) activeert tot 20 april 2023 intuïtieve en spirituele vermogens.
De grote Weldoener Jupiter blijft tot 16 mei in Ram (12e Huis) waardoor april 2023 een perfecte periode is voor een helende vakantie of zielenreis, ook voor een spirituele cursus, retraite of een vorm van therapie om onderbewuste problemen aan te pakken of je in te zetten voor humanitaire doelen en kwetsbare groepen.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Een externe gebeurtenis maakt diepe indruk op je. Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten. Het komende half jaar is gunstig voor een vorm van therapie of een spirituele reis, dat kan ook in de geest zijn. Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze
Zonsverduistering op de proef gesteld, zoals door een burn-out, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen.

Advies
De beste dagen voor carrière en financiën deze maand zijn van 10 tot 12 april 2023 met de Zon conjunct Jupiter in Ram en wanneer jouw planeet Venus in Stier Pluto in Waterman uitdaagt (12 april 2023)! Met jouw charme en overtuigingskracht krijg je alles voor elkaar! De Zon in Stier vierkant Pluto in Waterman van 20 tot 22 april en een totale Zonsverduistering in Ram op 20 april 2023 kan tot voor complicaties en een breuk leiden wanneer er sprake is van machtsstrijd op het gebied van carrière, ouders en de overheid.
De Noordknoop blijft in Stier tot 17 juli 2023. Deze karmische transit heeft grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden om deze aan te pakken en te beheren.
Tijdens Mercurius retrograde in Stier van 21 april tot 14 mei 2023 kunnen dingen misschien teveel en overweldigend voor je zijn. Dit is geen gunstige periode om met iets nieuws te beginnen, maar wel voor tweede kansen, opnieuw contact maken met mensen uit je verleden en goedmakertjes. Doe tussen 21 april en 13 mei 2023 geen beloftes, toezeggingen of vaste plannen.
Vraag gerust om hulp. Wees niet verlegen en veroordeel niet. Soms ben je je eigen ergste vijand, door de beperkingen die jij jezelf oplegt.

error: Content is protected !!