Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw december 2017

Algemeen
In december 2017 ligt de focus nog op huis-, familie- en emotionele verwerking.
De carrière staat nog op een klein pitje, maar vanaf het begin van januari 2018 gaat dat veranderen. In de komende maanden gaat het om samenwerking en aanpassen aan situaties en de belangen van anderen. Het heeft geen zin om je tanden te laten zien, Leeuw. Je hebt in deze periode van het jaar de steun van anderen nodig hebt om te krijgen wat je wenst.

Liefde en Relaties
December 2017 is de maand van plezier en liefde. Op 3 december 2017 valt de Volle Maan in jouw Huis van Vriendschappen. Deze maand zijn er feestjes en bijeenkomsten waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. Deze maand zet je een nieuwe stap in de vaste relatie. De single Leeuw vindt de liefde op de werkvloer of bijeenkomst. De invloed van Saturnus in jouw Huis van Liefde laat echter tot 20 december 2017 nog een rem zien. Je kunt door deze invloed het gevoel hebben alsof jouw liefdesleven zo’n beetje stil staat of dat alles wel heel serieus is. Door Saturnus in het Huis van Liefde en Romantiek kan ook een serieuze relatie ontstaan of serieuze stap worden gezet in een liefdesrelatie. Vanaf 21 december 2017 zie je vanzelf een magische verandering wanneer Saturnus jouw Huis van Liefde en Romantiek verlaat.
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. Deze Nieuwe Maan maakt je bewust van je creatieve zelf en jouw creatieve reis. De Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven!

Familie en Huis
Vanaf het begin van december 2017 is door de invloed van Mars meer strijd binnen de familie, maar het jaar wordt afgesloten met een feestelijke gebeurtenis, zoals een bruiloft of verloving.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Door deze invloed ben je bezig met een verbouwing of verhuizing, reparatie of ander interieur, grote schoonmaak, gezamenlijke vakantie of de aankoop of verkoop van een huis. De Nieuwe Maan van 18 december 2017 6 laat zien dat kinderen deze maand een prominente rol innemen. Je gaat veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook actief bezig zijn met een buitensport in de vrije natuur! Jouw gezin en familie vraagt veel aandacht deze maand. Deze maand zijn er feestjes bij jou thuis of in de familie.

Carrière
De eerste helft van december 2017 kan moeizaam verlopen. Je krijgt te maken met tegenwerking op het werk. Maak je niet druk en laat je niet opjagen. Leeuw bevindt zich in de opmaat naar een drukke periode en dat moet je zorgvuldig doen. Timing is alles en jouw tijd komt nog. In de komende jaren vergezelt Saturnus de transformatieplaneet Pluto in het Huis van Werk. Met de kracht van Saturnus en Pluto komt er verandering wanneer je niet gelukkig bent in je werk. Jouw werk moet een waardevolle bijdrage leveren aan je leven. Wat verwacht je van je werk?
De Volle Maan van 4 november 2017 viel in jouw Huis van Carrière. Door deze invloed zijn er veranderingen in jouw carrière of maatschappelijke positie. Na 21 december 2017 wordt je carrière weer belangrijker. Maar eerst moet er orde op zaken worden gesteld in je privéleven. Creativiteit zal een grote rol spelen. Je krijgt aanbiedingen voor werk. Niet over een nacht ijs gaan, want het werk moet bij jou passen.

Financiën
December 2017 is een voorspoedige financiële maand. Je krijgt op het goede moment de juiste informatie waardoor je verstandige beslissingen kunt nemen. Geld komt deze maand vanuit verschillende bronnen, maar jouw vindingrijkheid is de allerbelangrijkste bron. Jouw familie is een ondersteunende factor. Aan het eind van december 2017 is er op het werk een beloning in de vorm van een bonus. Deze maand wordt winst gemaakt met innovatieve technieken, recreatie en entertainment.
Een risicovolle belegging en investeringen in reisgerelateerde projecten en financiering kun je het beste doen in de laatste week van december 2017.
Even wachten totdat de Mercurius retrogradeperiode voorbij is.

Gezondheid
December 2017 is de maand van lichtjes, warmte en gezelligheid. Maar jij hebt ook warmte nodig en dat kun je doen door veel te bewegen. Door in beweging te zijn krijg je minder stress. Door bezig te zijn heb je minder tijd om te piekeren. Samen sporten is nog veel gezelliger. Anderen geven je net die stok achter de deur die je nodig hebt.
geniet met volle teugen van de feestdagen, maar vergeet daarna je trainingsprogramma niet.

Advies
De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Leeuw horoscoop.
Jouw sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn nu belangrijker.
Je moet even een stapje terug doen. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische stroom.
December 2017 kan heel vermoeiend zijn, want je neemt emoties en stemmingen op als een spons. Neem voldoende tijd voor jezelf door tijdig afstand te nemen.

 

error: Content is protected !!