Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Aan het einde van vorige maand vond er een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Tweelingen. Het komende halfjaar is de oostelijke helft van de Tweelingen horoscoop dominant. Dat betekent meer onafhankelijkheid en minder afhankelijk zijn van samenwerking en medewerking. In deze dynamische tijd van het jaar staan bijna alle planeten aan de bovenkant staan van de Tweelingen-horoscoop. Tweelingen is op de carrière en op wereldse doelen gericht. Professioneel en financieel gezien is maart 2018 een geweldige maand van vooruitgang, maar in de relatie kan het flink rommelen.

Liefde en Relaties
De transit van de rode strijder Mars in jouw Huis van Relaties blijft tot 17 maart 2018 de oorzaak van spanningen in alle vormen van relaties. Raadzaam is om je energie doelmatig te richten en conflicten zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Tijdens deze periode heb je een kort lontje en wil je vooral niet in de wielen gereden worden door je partner of collega’s.
Samenwerking kan een ware uitdaging zijn! De rust keert terug wanneer Mars het Huis van Relaties verlaten heeft. De single Tweelingen vindt de liefde tijdens sociale bijeenkomsten of binnen je sociale netwerk of op het werk. Je vriendenkring speelt deze maand een grote rol. Er komen nieuwe vrienden bij en ook jouw rol binnen de vriendschap wordt versterkt. De Volle Maan van 31 maart 2018 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken komt er meer dynamiek in de vaste relatie. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en helpen je in contact komen met wie je bent. Vrienden komen, vrienden gaan. Maar wat blijft, zijn vrienden voor het leven! De laatste week van maart 2018 belooft superromantisch en spannend te worden. De liefde keert terug en krijgt weer een kans. Een korte vakantie zou een geweldig idee zijn!

Familie en Huis
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken zijn er veranderingen met betrekking tot je huis en familie. Een verhuizing, renovatie of een nieuw interieur. In ieder geval komen een aantal veranderingen op en rond het huis. Het kan ook zijn dat de muren op je afkomen en je meer behoefte hebt aan persoonlijke ruimte.
Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Een periode van plezier en de opwinding om een feestje te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten. De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, dus een nieuw avontuur! Misschien wel een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière. De retrograde Mercurius van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 duidt op problemen met vrienden of familiebijeenkomst, dus er valt nog heel wat te lijmen.

Carrière
De gouden licht van de Zon in Vissen straalt in jouw Huis van Carrière en dit verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt en studie.
De retrograde Jupiter vraagt vanaf 9 maart 2018 om bij jezelf te rade te gaan. Jupiter wil weten: Hoe sta jij in je werk? Laat je zien wie je werkelijk bent?
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt ook in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
Het planetaire recept voor vorderingen in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen. Ook al heb je zakelijk en privé gezien geen makkelijke tijd achter de rug, je hebt ervan geleerd en mag het nieuwe met enthousiasme begroeten. De energie van de Nieuwe Maan duidt op een grote kans op promotie, nieuwe baan of het vinden van de juiste mensen voor vacatures binnen je bedrijf. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je onderneming. Jouw tomeloze inzet wordt met succes van van hogerhand opgemerkt. Ook jouw collega’s en familieleden stimuleren je om een tandje bij te zetten.

Financiën
Jupiter in Schorpioen reist tot 8 november 2018 door jouw Huis van Werk. Een gunstige periode voor uitbreiding in de eigen onderneming met meer inkomsten. Ook deze maand geldt dat financieel succes afhankelijk is van jouw vermogen om samen te werken. Door de invloed van Mars in Steenbok moet je voorzichtig zijn met uitgaven.
Maart 2018 is een gunstige financiële maand. Maar zoals je weet is de Maan heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Het inkomsten- en bestedingspatroon gaat dus op en af, net als de gedaante van de Maan.
De Wassende Maan van 18 maart 2018 tot 30 maart 2018 laat de beste financiële periode zien, maar dan geef je meer geld uit. Vanaf 3 maart 2018 tot 16 maart 2018 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om alles bij te werken, bijvoorbeeld rekeningen te betalen.

Gezondheid
In de eerste drie weken van maart 2018 heb je door de Zon in Vissen te maken met stress.
Zoals je weet heeft stress een nadelige invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Tijdens deze periode heb je veel rust en ontspanning nodig. Doe rustig aan, spaar jezelf en delegeer waar mogelijk.
Vanaf 21 maart 2018 krijg je door de Zon in Ram vanzelf weer meer energie. Door de invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok in het Huis van de Ziel zie je vaak de negatieve kant van het leven. Leeuwen en beren op je pad, die er eigenlijk niet zijn. Door de invloed van Mars in Steenbok is seksualiteit in de tweede helft van maart 2018 een goede uitlaatklep om spanningen los te laten.
Deze maand moet je proberen een vast schema aan te houden. Blijf binnen je grenzen, Tweelingen. Inspanning regelmatig afwisselen met ontspanning.

Advies
Sta open voor nieuwe ideeën aan het begin van maart 2018.
Je bent creatief en met iets nieuws beginnen is altijd leuk, maar maak je het ook af? Jouw partner heeft niet altijd zin om verder te gaan waar jij bent gestopt. Zorg dat jullie neuzen dezelfde kant opstaan!
Jouw planeet Mercurius gaat wel retrograde vanaf 23 maart 2018, maar dat is voor jou gunstig. Communicatieve vaardigheden verbeteren. Je kletst minder en weet duidelijker je boodschap over te brengen op collega’s en klanten. En dat werpt haar vruchten af!

error: Content is protected !!