Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juli 2023 is een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht voor de Leeuw.
Bijna alle planeten staan aan de linkerkant in de Leeuw-horoscoop. De focus ligt op de buitenwereld, carrière en jouw vaardigheden, maar dat gaat binnenkort veranderen. Geleidelijk aan wordt de aandacht naar je privéleven en familie verschoven.
De focus ligt op het gezin, privé-leven, liefde, sociale netwerk, spirituele en financiële groei.

Liefde en Relaties
De eerste helft van juli 2023 kan een onstabiele periode zijn wat betreft liefde en romantiek. Leeuw maakt nieuwe vrienden en nieuwe kennissen, maar deze contacten blijven oppervlakkig.
De vurige invloed van Mars en Venus in Leeuw kan liefde op het eerste gezicht betekenen, een bron van euforie en intense verlangens. Het is wel van het ene uiterste naar het andere, dus je kan een liefde maken of breken!
Vanaf medio juli 2023 komen er betere kansen, dan wordt alles wat spannender met de kans op een nieuwe romance en avonturen. Je moet wel rekening houden met intriges of ontrouw.
Het is goed om alles om je heen goed te observeren, want veel waarvan je denkt dat het goed is kan een illusie zijn. Mars in Maagd vanaf 11 juli 2023 maakt je niet minder charmant, maar wel serieuzer en afwachtend. Je verlangens zijn minder intens en worden verruild voor gevoelens. Leeuw is dan minder geneigd om te verleiden, maar wil worden verleid en daar ben je zeker gevoelig voor. In de vaste relatie is Leeuw meer zorgzaam, maar neemt ook een meer afwachtende houding aan. Ook in de vaste relatie wil Leeuw veroverd worden!

Familie en Huis
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 in het 4e Huis van Familie en Privé-leven is van grote invloed in de tweede helft van 2023. In juli 2023 komt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer aan de oppervlakte. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Het is mogelijk dat er grote veranderingen zijn in de privé-sfeer of dat je moet verhuizen vanwege je carrière of andere redenen. Juli 2023 is een gunstige maand om met je familie of gezin op reis te gaan om het evenwicht te herstellen.
Er kan in de tweede helft van juli 2023 sprake zijn van bemoeienis van buitenaf en dat kan nadelig zijn voor je gezin of privé-leven. Zorg ervoor dat grenzen worden bewaakt!
Er kan sprake zijn van een vijandige sfeer en dat kan nadelig zijn voor kinderen in je gezin of in de familie. Het kan zijn dat Leeuw zich niet verbonden voelt met waar je woont of met je familie.
Ben je boos en heb je emotionele steun en troost nodig? Wat kun je zelf veranderen waardoor je je meer verbonden voelt?

Carrière
Mars reist nog tot 10 juli 2023 door Leeuw en dat is de beste periode voor het starten van nieuwe projecten en ondernemingen. Mars in Leeuw gebeurt maar eens in de twee jaar, dus doe er je voordeel mee! Juli 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen!
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt in jouw Huis van Werk laat zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Met de Noordknoop in Ram vanaf 18 juli 2023 is voor Leeuw de tijd aangebroken om op avontuur te gaan, jezelf te (her)ontdekken, uit te spreken en je horizon te verbreden. Tot januari 2025 is dit een geweldige periode om te gaan studeren of een prachtige spirituele reis te plannen!
Venus retrograde in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 werkt vertragend. De relatie met leidinggevenden en collega’s kan onder druk komen te staan en dat kan dan ten koste gaan van je werk en het behalen van targets. Het onderhouden van goede relaties op de werkvloer is essentieel. In plaats van pushen en teveel te verwachten is deze retrograde bedoeld als een tweede kans.

Financiën
In de eerste helft van juli 2023 reist Mercurius nog door Kreeft (tot 12 juli 2023), dus kan er wat vertraging zijn. Blijf dan wel binnen budget!
Juli 2023 ziet er verder door Jupiter en Uranus in Stier gunstig uit voor de financiële situatie van Leeuw. Leeuw mag rekenen op winst uit eerdere investeringen, loonsverhoging, rendement of beloning voor bewezen diensten.
Zakelijke en sociale contacten leiden ook tot meer winst. Juli 2023 is gunstig voor uitbreiding en nieuwe projecten.
De rode planeet Mars reist vanaf 11 juli 2023 tot 27 augustus 2023 door Maagd (jouw Huis van Financiën) en met deze energie komt er meer geld binnen, komen er meer financiële kansen en krijgt Leeuw een beter gevoel over de financiële situatie.
Vanaf de tweede helft van 2023 ziet de financiële situatie er beter uit door de transit van Jupiter in Stier van 17 mei 2023. Financiële tegoeden vloeien naar Leeuw.
Aan de financiële kant is alles in orde, maar om onduidelijke redenen ben je ervan overtuigd dat er niet voldoende geld is of dat je niet krijgt wat je toekomt, maar dat gevoel is onterecht.

Gezondheid
Asteroïde Ceres in Weegschaal is een mentale periode waarin ideeën en plannen van de grond komen en dat komt ten goede van je gezondheid.
Fysieke activiteiten zijn nodig om somberheid en depressieve buien te voorkomen. Stop met roken, drugs en alcohol en alles wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid op de lange termijn.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 valt in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en stimuleert Leeuw om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
Deze Nieuwe Maan stimuleert Leeuw om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf zoals in retraite gaan. Omarm transformatie en loutering, trek je in stille overgave terug van de wereld om te zorgen voor je innerlijk welzijn.
Naarmate het jaar vordert, neemt je energie en vitaliteit toe, maar het blijft raadzaam om jezelf fysiek en mentaal niet te veel in te spannen. Gezonde voeding en voldoende rust helpen ook om je fit en gezond te houden.
Blijf wel in beweging! Fysieke activiteiten en ontspanning zijn nodig om somberheid en depressieve buien voor te zijn. Stop met roken en alcohol en alles wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid op de lange termijn.
Advies
Raadzaam is om in juli 2023 een strakke planning aan te houden om stressvolle omstandigheden te voorkomen.
Mars verlaat jouw teken Leeuw vanaf 11 juli, maar de Zon, Venus en Mercurius in Leeuw blijven jou stimuleren en daardoor sta je in het volle licht! Je trotse uitstraling blijft niet onopgemerkt, Leeuw. Je vindt het heerlijk om op het podium te staan, maar er zijn mensen die dat misschien niet zo weten te waarderen.
Om je positieve flow te behouden en de dingen in jouw voordeel te laten werken, moet je naar anderen luisteren en hen de ruimte geven om zich uit te spreken.
Medewerking is beter dan tegenwerking. Let wel op voor een wolf in schaapskleren deze maand.
Durf uitdagingen aan te gaan, het komt goed, Leeuw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!