Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De rode planeet Mars reist nog tot eind 27 augustus 2023 door Maagd en deze energieke transit maakt van augustus 2023 een geweldige maand om activiteiten te ondernemen.
Met de meeste planeten aan de linkerkant van de Maagd horoscoop ligt focus op zelfredzaamheid, liefde, relaties, je sociale netwerk, werk en gezondheid.
Mercurius retrograde in Maagd vanaf 23 augustus 2023 is een perfecte periode van heroverwegen en de balans opmaken, zodat je straks vooruitgang kunt boeken.

Liefde en Relaties
Augustus 2023 kan een ingewikkelde maand voor voor relaties, Maagd.
Er kan sprake zijn van terughoudendheid en wantrouwen in de vaste relatie en bij het aangaan van nieuwe relaties. Door de invloed van de retrograde Cheiron in Ram in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen, Transformatie en Vertrouwen zijn er emotionele trauma’s die te maken hebben met vertrouwen en intimiteit, waarmee je in het reine moet komen. De invloed van de retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Relaties) brengt daarnaast gevoelens van twijfel, somberheid en ontmoediging. De invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal vraagt om je kwetsbaarheid te tonen en te delen om hierdoor sterker te worden.
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 valt in het zevende Huis van Relaties. Deze Volle Maan kan Maagd uit een vervelende impasse halen door een situatie te verhelderen.

Familie en Huis
Augustus 2023 kan een confronterende maand worden voor wat betreft je privé-leven, gezin en familie. Er kan sprake zijn van interferentie van buitenaf en dat kan van nadelige invloed zijn op je gezin. Er kan sprake zijn onrust in de buurt waar je woont door bijvoorbeeld wegopbrekingen, lekkages of stroomstoringen. Waakzaamheid is vereist en zorg voor een oplossing voordat dingen uit de hand lopen.
Richt je op het herstellen van de harmonie thuis, vooral schoolgaande of studerende kinderen hebben aandacht nodig. Augustus 2023 is geen gunstige maand op reis te gaan. Een reis of uitstapje voldoet niet aan de verwachtingen of er kan sprake zijn van meningsverschillen met familieleden en vrienden tijdens de reis of uitstapje.

Carrière
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in het zesde Huis van Werk laat zien of werkproject tot bloei is gekomen. Wat heeft het je gebracht? Ben je tevreden met het resultaat? De rode planeet Mars reist nog tot eind 27 augustus 2023 door Maagd en deze transit van energie en drive is geschikt om met een nieuw project, nieuwe onderneming of inspirerend doel van start te gaan. Met de ondersteuning van Jupiter in Stier en de retrograde Saturnus in Vissen kan Maagd een baan vinden die beter past en waar je passie voor voelt, ook in het buitenland zijn er mogelijkheden om met een eigen onderneming te starten.
Over ongeveer 18 maarden zie je het resultaat!

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. De retrograde Venus in Leeuw en vormt een sextiel met Weegschaal (jouw Huis van Financiën. Tegoeden komen jouw kant op, maar pas op dat je niet meer geld uitgeeft dan je jezelf kunt veroorloven. Gebeurtenissen dwingen je met de verschuiving van de Noordknoop in Ram om gedeelde financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dus hypotheek, alimentatie, erfenissen, belastingzaken, verzekeringskwesties. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.
Asteroïde Ceres reist tot half september 2023 door Weegschaal (2e Huis van Financiën) en dat is gunstig, Maagd. Met de ondersteuning van Mars in Weegschaal 28 augustus tot 12 oktober 2023 is er meer winst te behalen in de eigen onderneming. Een goede planning op financieel gebied blijft raadzaam om je financiële situatie stabiel te houden. Je bent dankzij de hulp van sociale contacten in de gelegenheid om reserves op te bouwen, financiële positie te verstevigen, nieuwe inkomstenbronnen aan te boren of een investering doen om je droom waar te maken.

Gezondheid
De retrograde Cheiron in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen, Transformatie en Vertrouwen kan een bijzonder intense periode voor je zijn, Maagd. Tijdens deze periode zijn er emotionele trauma’s die te maken hebben met vertrouwen en intimiteit, waarmee je in het reine moet komen. Vertrouw daarbij op de steun van het universum. Gedragspatronen, karma en emotionele bagage vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn, gaan een rol spelen. Loslaten kan heel bevrijdend zijn met de retrograde Venus in Leeuw in het 12e Huis.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 16 augustus 2023 maakt Maagd gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert jou om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

Advies
Vissen staat tegenover Maagd. De retrograde Saturnus in Vissen vormt vanuit het Huis van Relaties een oppositie met Maagd en daardoor ben je door ervaringen uit het verleden meer kritisch en minder optimistisch op het gebied van relaties. Dat kan de reden zijn dat je wat afstand neemt. Mercurius retrograde in Maagd van 23 augustus tot 15 september 2023 kan de oorzaak van twijfel en je het gevoel geven dat iets misschien te hoog gegrepen is.
Vertrouw op jezelf, Maagd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!