Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan deze maand nog aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop.
De Nacht. De innerlijke wereld en het vinden van emotionele harmonie is essentieel om uiterlijk succes te hebben. De Nieuwe Maan van juni 2018 in jouw Huis van Werk is de voorbode van een drukke periode! Jouw planeet Saturnus reist samen met Pluto door Steenbok en dat duidt op transformatie, herstructurering, doorzettingsvermogen en focus om doelen na te streven. Deze transit kondigt een nieuwe periode van innerlijke groei en maatschappelijk succes aan. De focus ligt deze maand op gezondheid, relaties, financiën en carrière.

Liefde en Relaties
Vanaf 16 mei 2018 reist Uranus door het Huis van Creativiteit en Liefde en dat leidt tot plotselinge en verrassende ontwikkelingen in je liefdesleven. In juni 2018 kan een onverwachte fascinerende ontmoeting je leven helemaal ondersteboven gooien. Een romance kan ontstaan op je werk. Door invloed van Uranus wil je jezelf bevrijden van knellende banden uit het verleden, maar ook in je vaste relatie verlang je naar vrijheid.
De single Steenbok krijgt deze maand vele mogelijkheden om de liefde te vinden, maar moet er wel de deur voor uit! Wanneer je je zinnen hebt gezet op iemand, ga er dan voor! De single Steenbok wil zich echter (nog) niet vastleggen, dus het blijft licht en luchtig. In de vaste relatie zijn er meningsverschillen over de carrière of gezondheid. Niet overdrijven en niets forceren. Blijf doelgericht. Aan het eind van de maand wacht een aangename verrassing.

Familie en Huis
De sterke invloed van de rode strijder Mars, jouw planeet van Huis en privé-leven, heeft in de afgelopen maanden geleid tot een verlangen om vrij te zijn en jezelf te doen gelden. De Steenbok moet een manier zien te vinden om persoonlijke voorkeuren af te stemmen op de behoeften van het gezin en het dagelijkse leven. Vanaf deze maand komt alles in rustiger vaarwater terecht. De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Kinderen en Creativiteit. Kinderen spelen deze maand een prominente rol. Je gaat thuis veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn in de natuur of thuis! Deze Nieuwe Maan laat je door de ogen van je innerlijk kind kijken. Tijd dus voor jouw innerlijk kind, je creatieve zelf en jouw creatieve reis. Uranus in Stier reist inmiddels door jouw Huis van Kinderen en Creativiteit. Je ziet grote veranderingen in je kinderen, ook in de relatie die je hebt met je kinderen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Steenbok een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Ook een gunstige periode om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Het werk kan een uitdaging zijn doordat je moeite hebt om het tempo bij te benen. Juni 2018 is een drukke maand waarbij een methodische en creatieve aanpak de beste is.
Dat voelt goed en kan tot een gewenste promotie leiden. De eerste drie weken van juni 2018 zijn het meest productief, maar ook het meest stressvol. Je moet alle zeilen bijzetten om dan je doelen te bereiken. De laatste week van juni 2018 laat een aangename verrassing zien.

Financiën
Juni 2018 laat een maand zien waarin je op de kleintjes moet letten. De reis van de rode Strijder Mars door jouw Huis van Financiën versterkt weliswaar de kans op verbetering van jouw financiële situatie door de komst van nieuwe financiële mogelijkheden zoals een nieuwe baan.
De retrogradeperiode van Mars van 26 juni 2018 tot 13 augustus 2018 kan echter tot financiële vertragingen leiden. Wees terughoudend met financiële beslissingen, want er is in deze periode meer onderzoek nodig voordat je een grote aankoop of investering doet.

Gezondheid
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
De eerste helft van juni 2018 staat in het teken van een behoefte aan rust, ontspanning, spirituele groei en meditatie. Je hebt een drukke periode achter de rug en dat heeft zijn tol geëist. Je mag het even rustig aan doen. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 is een goed uitgangspunt om met een therapie van start te gaan, een nieuw dieet of een gezondheidsprogramma. In ieder geval een goed moment om een medische check-up te laten doen. Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet, ontspanning en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven.

Advies
Deze maand is de helft van de planeten retrograde en dat is de reden dat voor jouw gevoel er niet veel gebeurt in je leven en carrière. Het beste is om niets te forceren, maar te evalueren en te herzien. De Volle Maan in Steenbok van 28 juni 2018 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van deze maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jouw specifieke inbreng.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.

error: Content is protected !!