Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
September 2022 is een maand met de nadruk op de bovenkant van de Schorpioen- horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht, dus je privé-leven komt op de tweede plek.
De verschuiving naar de oostelijke kant van de Schorpioen-horoscoop laat zien dat de focus ligt op persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, van zelfredzaamheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Door de werking van vele retrograde planeten moet echter rekening worden gehouden met vertraging en uitdagingen.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Vriendschappen, sociale groepen en maatschappelijke betrokkenheid. Vanaf dat moment tot eind september 2022 zijn er activiteiten, feestjes, evenementen en bijeenkomsten. Nieuwe vrienden brengen je in contact met je innerlijke ziel. In september 2022 kan er een vereniging zijn met een ex, maar spendeer er geen tijd aan als je merkt dat er geen vooruitzichten zijn.
De Volle Maan van 10 september 2022 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! De tweede helft van september 2022 staat dan in het teken van je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen. Kans op liefde en verbinding!
De retrograde Neptunus in Vissen in het 5e Huis van Liefde versterkt het verlangen naar spirituele verbintenissen, maar kan ook tegenvallen. Het verlangen is soms mooier dan het bezitten.
De invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties duidt op onverwachte veranderingen in je vriendenkring en sociale leven, maar relaties worden ook op de proef gesteld, zowel zakelijk als privé, wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn.

Familie en Huis
De retrograde Saturnus in Waterman in het Huis van Familie en Huis is van invloed op het gezinsleven en het verleden zoals je familiale wortels, voorouderlijke patronen en geconditioneerd gedrag. Familieproblemen die je hebt vermeden moeten onder ogen worden gezien.
De relatie met familieleden wordt op de proef gesteld en wat er gebeurt hangt sterk af van de fase van je leven waarin je momenteel verkeert.
De retrograde Saturnus vraagt wat je nodig hebt om je echt “thuis” te voelen. Wat voelt voor jou veilig, georganiseerd en beschermd?
Het laatste spanningsvierkant tussen de retrograde Saturnus in Waterman en retrograde Uranus in Stier laat deze maand een herhaling zien van gebeurtenissen van eind 2021. Er wordt veel van je gevraagd en vaak heb je het gevoel heen en weer geslingerd te worden tussen werk en privé of dat je wordt beperkt door privé-aangelegenheden, familie, ouders en huis. Juist hier ligt de basis voor maatschappelijk succes, dus richt je aandacht hierop.

Carrière
Asteroïde Ceres reist tot 19 september 2022 door Leeuw, het Huis van Carrière.
Schorpioen kan zich daarmee in deze onrustige periode toch concentreren op het stapsgewijs bereiken van doelen, daarbij ondersteund van hogerhand of kan zelf anderen professionele ondersteuning bieden. Met Venus in Leeuw zijn er in de eerste week van september 2022 kansen op werk door samenwerking, onderhandelen en netwerken. Een ouder en invloedrijk persoon kan je op weg helpen.
Door de invloed van de retrograde Saturnus in Waterman moet je door innerlijke onrust en negatieve gedachten meer je best doen om goede resultaten op de werkplek te behalen.
Zakelijk gezien is dit een goed moment om van strategie te veranderen, maar begeef je niet op onbekende paden en neem geen risico’s. Of je nu zelfstandig overnemer bent of in loondienst werkt geldt: wijk niet af van je eigen principes.
Blijf vertrouwen en op het pad dat je voor je onderneming hebt uitgestippeld.

Financiën
De rode Strijder Mars reist in de komende zes maanden door het achtste Huis van Gedeelde Bronnen en Gezamenlijk Vermogen. In september 2022 kan met Mars in Tweelingen een zakelijk contract, samenlevingscontract of huwelijkscontract worden opgesteld of worden middelen samengevoegd die aan twee of meer mensen toebehoren. Mars opposiet het tweede Huis van Financiën duidt plotseling geld uit onverwachte hoek zoals van familie, kennissen of goede vrienden.
Het kan echter ook een periode zijn van beëindiging, echtscheiding of het verbreken van een zakelijk partnerschap. Belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten, hogere uitgaven en dergelijke kunnen een bron van zorg en activiteit zijn. Er kunnen juridische kosten, complicaties en ruzies zijn. Zorg dat je financiële zaken goed hebt geregeld. Inkomsten blijven constant, maar Mars gaat vanaf 30 oktober 2022 tot medio november 2022 retrograde en dan zijn er uitgaven door onvoorziene gebeurtenissen.
Pas op met het investeren in risicovolle investeringen. Eerst betrouwbaar advies inwinnen voordat je een beslissing neemt.

Gezondheid
In september 2022 moet Schorpioen vooral aandacht besteden aan de ademhalingsorganen. Wees ook voorzichtig met te grote temperatuurverschillen en neem voldoende rust.
Mercurius retrograde in Weegschaal van 10 september tot 1 oktober 2022 (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan oude onderbewuste problemen aan het licht brengen
waarvan je dacht dat je ze verwerkt had.
Mars is jouw planeet en de astrologisch Heerser van het zesde Huis van Gezondheid. Mars reist tot eind maart 2023 door het 8e Huis en dat is van invloed op je fysieke gezondheid. Hou rekening met de kans op voedselvergiftiging, kleine operaties, brandwonden of snijwonden. Ook je energieniveau ligt lager en daardoor heb je meer kans op stress en depressie.
De Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden.
Emotionele rust is net zo belangrijk als fysieke rust, een gezonde voeding en regelmatig bewegen.

Advies
De eerste helft van september 2022 staat in het teken van veranderingen.
Zet in op diplomatie en wees flexibeler dan normaal. Neem afstand van conflicten op het werk.
Door de invloed van Mars in Tweelingen kunnen er in september 2022 belemmeringen zijn in je carrière zoals ruzie op de werkplek of kun je in een controverse terechtkomen.
Blijf kalm en gefocust en blijf zo veel mogelijk weg te blijven van onbelangrijke zaken.
De retrograde Pluto geeft Schorpioen geeft de kracht om negatieve gedachten, angst of fobieën te overwinnen.
Probeer steeds alles en iedereen een stapje voor te zijn, Schorpioen.

error: Content is protected !!