Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram september 2019

Algemeen

De meeste planeten staan aan de westelijke sector van de Ram-horoscoop, het gebied van samenwerking en “de ander”. Persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen worden steeds belangrijker. De focus ligt op samenwerking, sociale activiteiten, carrière, ambities, reizen, relaties, gezondheid, financiën, liefde en sociale activiteiten.

Bij alles wat je doet moet je rekening houden met anderen en met alles wat om je heen gebeurt.

Liefde en Relaties

Je sociale leven bloeit in september 2019. De single Ram vindt de liefde op de werkplek, wellness of gezondheidscentra, tijdens een werkoverleg of zakelijke bijeenkomst. In de vaste relatie gaat het om betrokkenheid, passie en samenzijn. Aan het begin van september 2019 kun je in je relatie te maken krijgen met een kleine dip, maar dit zal je  wel het inzicht geven wat je nodig hebt. In de laatste week van september 2019 is er een knoop door te hakken. De Nieuwe Maan van 28 september 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!

Familie en Huis

De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 viel in jouw Huis van Familie en Huis. In jouw privé-leven is er sprake van een nieuwe ontwikkeling en blijvende veranderingen, waardoor dingen veranderen of al inmiddels veranderd zijn.

Aan het begin van deze maand kunnen er echter in je gezin of familie moeilijkheden zijn die om een directe aanpak vragen. Door al die veranderingen kan het onrustig zijn en dat heeft negatieve invloed op je kinderen en kinderen in de familie of je directe omgeving.

Met jouw sterke houding weet je de schouder te bieden die nodig is om tot een oplossing te komen en de onderlinge harmonie te herstellen.

Carrière

De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 viel in jouw Huis van Werk. Deze Nieuwe Maan maakt van september 2019 de maand bij uitstek om met nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat een productieve periode zien waarin samenwerking de boventoon voert. In de eerste helft van september 2019 is er goed nieuws!

Saturnus is jouw planeet van carrière. In de afgelopen maanden was Ram in de gelegenheid om op professioneel gebied dingen recht te zetten. Vanaf 18 september 2019 gaat Saturnus in het Huis van Carrière weer met volle kracht vooruit en kunnen er grote stappen voorwaarts worden gezet. De groei van je carrière zal echter geleidelijk verlopen. Niets forceren. Heb geduld. Maak eerst de balans op! September 2019 is een gunstige maand voor de studerende Ram. Zakenreizen kun je echter beter deze maand uitstellen. Aan het eind van september 2019 is er een onverwachte kans voor de Ram.

Financiën

Stier symboliseert jouw Huis van Financiën. Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier en dat kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen.

September 2019 kan echter de maand zijn van de overhaaste financiële beslissingen en dat is iets wat je moet zien te voorkomen. De Ram mag in september 2019 rekenen op financiële ondersteuning vanuit de sociale kring. De groei van je carrière zal ondanks het direct gaan van Saturnus in Steenbok echter geleidelijk verlopen en dat zie je terug in je inkomsten.

Gezondheid

De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 in jouw Huis van Gezondheid liet zien dat het oplossen van problemen aan het thuisfront noodzakelijk is voor je emotionele welzijn. 

Deze Nieuwe Maan laat ook een goed uitgangspunt zien voor een dieet, een nieuwe sport, meer beweging, gezonde voeding of intenties te stellen voor je gezondheid. De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. De tweede helft van september 2019 staat daarmee in het teken van van rust, ontspanning en meditatie om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen voor je innerlijke leven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Een mooie periode voor een nieuwe activiteit of creatieve impuls. De emotionele effecten van je fysieke gesteldheid zijn groter dan je zelf denkt, Ram.

Advies

In de eerste helft van september 2019 vormen de Zon samen met Mercurius, Venus, Mars in jouw Huis van Werk een Grote Driehoek met Uranus in het Huis van Financiën en Saturnus en Pluto in het Huis van Carrière! Een geweldig potentieel voor vooruitgang en succes, maar er zijn wel uitdagingen. Jupiter en Neptunus “liggen dwars”, waardoor het succes op zich laat wachten.

Er moeten eerst obstakels van je pad worden opgeruimd, voordat je verder kunt.

error: Content is protected !!