Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle persoonlijke planeten staan in oktober 2023 nog aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan toekomstig succes.
De focus ligt in oktober 2023 op werk, gezondheid, liefde, creativiteit, huis en familie.
De herfst markeert steeds weer een nieuwe levensfase, dus alle keuzes die je maakt zijn van groot belang. Let op details. Blijf kalm bij het nemen van beslissingen of bij het omgaan met mensen.
Eerst de juiste informatie inwinnen om dan de juiste beslissing te nemen.

Liefde en Relaties
De Volle Oogstmaan in Ram van 29 september 2023 in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties laat in de eerste helft van oktober 2023 zien dat iets tot voltooiing komt in je sociale kring. De tijd is gekomen om een vriendschap of een droom los te laten.
De transit van de rode Strijder Mars door Weegschaal in de eerste helft van oktober 2023 doet Tweelingen verlangen naar de liefde, maar is dan ook strijdvaardig, competitief en wil harten veroveren, koste wat kost. De single Tweelingen kan een liefde ontmoeten tijdens een feestje thuis of via familiebanden.
Op 14 oktober 2023 vindt er een Zonsverduistering plaats in Weegschaal (Huis van Liefde). Dit is de kosmische poort naar een nieuwe stap in de relatie zoals een verloving, huwelijk of gezinsuitbreiding in de komende zes maanden. Er kunnen onverwachte gebeurtenissen zijn zoals de terugkeer van iemand uit je verleden. Tweelingen kan zich in groepsverband door de retrograde Cheiron in Ram eenzaam voelen en dat komt, omdat je de verbondenheid niet voelt. Stel jezelf open en wees niet zo kritisch.

Familie en Huis
De transit van Mars in Weegschaal tot 12 oktober 2023 maakt Tweelingen strijdvaardig en competitief, ook naar kinderen in gezin en familie. In de familie of gezin kan er tijdens deze periode sprake zijn van gezinsuitbreiding, dat kan ook de komst van een huisdier zijn.
In de eerste helft van oktober 2023 kan er turbulentie zijn door onenigheid met buren, broers en zussen. Ook de financiële status van het gezin kan tot problemen leiden, dus probeer onnodige uitgaven te vermijden. Een vakantiereis is in oktober 2023 niet raadzaam.
Maagd is voor Tweelingen het Huis van Familie en Huis. De transit van Venus door Maagd van 10 oktober tot 8 november 2023 duidt op een harmonieuze periode thuis en in de familie. Een gunstige periode voor een nieuw interieur, een renovatie of herstelwerkzaamheden aan het huis en haar bewoners, dus ook een verzoening in de familiesfeer is dan mogelijk.

Carrière
De eerste week van oktober 2023 verloopt met de directe Mercurius in Maagd (jouw planeet) zoals gepland, maar blijf wel waakzaam. Heb vertrouwen in je eigen kennis en vaardigheden.
Tweelingen die werkzaam zijn in de creatieve sector boeken deze maand goede resultaten.
Tweelingen moet zich onderscheiden en met overtuigende argumenten komen of de concurrentie te slim af te zijn. In de eerste 10 dagen van oktober 2023 moet je het hebben van Venus in Leeuw om succes te behalen en steun te krijgen bij je plannen.
In de tweede helft van oktober 2023 moet Tweelingen rekening houden met tegenwerking van collega’s of klanten. De invloed van asteroïde Ceres in Schorpioen, het Huis van Werk is ondersteunend om een nieuwe baan te vinden die bij je past of iets toevoegen in je leven dat nieuwe deuren voor jou opent. Oktober 2023 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen.

Financiën
Oktober 2023 laat een stabiele maand zien dankzij een sterke Mars in Schorpioen vanaf 13 oktober 2023. Dankzij de juiste sociale contacten is er een goed financieel rendement te behalen waardoor je in staat zal zijn om bestaande en nieuwe projecten te financieren.
De Maan heerst over het 2e Huis van Financiën voor Tweelingen. Het geld is door de invloed van de altijd veranderende Maan als zand tussen je vingers, dus zorg voor een goed budgetplan en financieel overzicht van je inkomsten en uitgaven, want aan het eind van 2023 kom je voor hoge kosten te staan.
Wanneer iets niet helemaal goed gaat, hou dan voor ogen dat dingen ook weer ten goede zullen keren. Net als de golven van de zee aan het strand die zich steeds terugtrekken en weer opkomen onder invloed van de Maan, zo gaat het ook financieel voor Tweelingen.
Als er geld binnenkomt wil niet zeggen dat je achterover mag leunen, je moet waakzaam blijven!

Gezondheid
Met de invloed van de retrograde Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten leer je wie je bent of wie je ook al weer was door oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en pijn en emotionele bagage los te laten.
In oktober 2023 kun je last hebben van stress en angst. Om mentaal fit te blijven heb je ontspanning nodig door meditatie en sport.
Door Uranus in Stier retrograde heb je te maken met subtiele zuivering, loslaten van onbewuste impulsen en gedragspatronen, verwerking en innerlijke groei.
Etherische oliën van munt en lavendel kalmeren je geest en creëren een gevoel van innerlijke vrede.

Advies
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Carrière) vertraagt, maar vraagt je ook om koers te houden. Het beste is om tijdens deze tussenperiode geordend en methodisch bezig te zijn, anders komt er niets van terecht. Zorg voor een goede planning. Let op details en vergelijk jezelf niet met anderen.
Pluto in Steenbok blijft voorlopig in jouw Huis van de Ziel. Door de retrograde Pluto in Steenbok wordt je met dingen geconfronteerd die je diep in jezelf probeert te verbergen zoals angst voor vertrouwen en intimiteiten. Het leven is bedoeld om te groeien en niet om jezelf tegen te laten houden door demonen. Je moet jezelf eerst zien te bevrijden uit je cocon om als vlinder je vleugels uit te kunnen slaan. Het is vallen en opstaan, maar ook deze weg zal uiteindelijk van onschatbare waarde zijn. Hou vol Tweelingen.
Het jaar 2024 belooft jouw jaar te worden met Jupiter in Tweelingen (vanaf eind mei 2024).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!