Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met alle planeten aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop is december 2022 gericht op de buitenwereld, carrière en relaties. Succes is niet vanzelfsprekend.
Samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken zijn de sleutel om succes te behalen.
Jupiter is niet mer retrograde in Vissen, maar Kreeft moet wel rekening houden met de schaduwperiode. Vertraging op vele gebieden blijft tot het eind van 2022 een lastig thema.

Liefde en Relaties
De invloed van de Verduisteringen van oktober en november 2022 kan een nieuwe liefdesrelatie brengen, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping van een bestaande relatie of een abrupte verandering in je liefdesleven of persoonlijke relaties.
Er komen veranderingen in je sociale kring, maar naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met nieuwe waardevolle contacten.
Door de transit van Venus in Steenbok staat de tweede helft van december 2022 in het teken van samenzijn met je partner. Eén-op-één contacten gaan nu boven groepsactiviteiten of oppervlakkige contacten. Goede tijd om een verbintenis aan te gaan of deze te versterken.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 in het Huis van Relaties is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen, zoals een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie.
Kreeft wordt in de komende zes maanden uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Met de Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 ziet Kreeft wat deze nieuwe verbintenissen hebben gebracht.
Familie en Huis
De Zwarte Maan (Lilith) in Kreeft kan in december 2022 een negatieve invloed hebben op het gezin en familie. Om verdere conflicten te voorkomen, is het verstandig om openhartig te zijn en te praten. Door te praten kunnen oplossingen gevonden worden. December 2022 is gunstig om op vakantie te gaan en familiebijeenkomsten te organiseren.
Er hebben zich dit jaar veel dingen achter de schermen afgespeeld zoals een buitenechtelijke verhouding, verraad, onverschilligheid, scheiding of huiselijk geweld.
Kreeft kan in december 2022 in een patstelling terechtkomen waar je met de goede raad van ouderen in de familie uit kan komen.

Carrière
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 viel in jouw Huis van Werk. Voor de Kreeft is in de eerste helft van december 2022 hierdoor bij uitstek geschikt om samen te werken en je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. December 2022 laat het begin zien van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de boventoon gaan voeren. Een geweldig moment om een conflict met een collega op te lossen of met een nieuw project van start te gaan. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om gewenste veranderingen door te voeren. Probeer vaker te communiceren met personeel, collega’s en management. December 2022 is een gunstige periode voor een bedrijfsgerichte cursus of opleiding om jezelf voor te bereiden op het jaar 2023.
Door meer informatie te verzamelen over je vakgebied en meer kennis te verwerven, verstevig jij je positie. Ook is dit een gunstige periode voor een zakelijke reis of vakantie om even te ontspannen.

Financiën
De Zon symboliseert het Huis van Financiën voor de Kreeft. Zonsverduisteringen zijn dus op de lange termijn van grote invloed op de financiën van de Kreeft.
De Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 stond vierkant op je Huis van Financiën.
Ook in december 2022 is deze invloed van kracht op de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner en veranderingen in jouw financiële situatie door ontwikkelingen in je carrière.
Financiële resultaten blijven uit door vertraging. Speculaties blijken ook in december 2022 niet rendabel te zijn.
In december 2022 worden geen oplossingen gevonden voor grote financiële problemen, maar kleine brandjes kunnen wel woeden geblust. Maak je geen zorgen, Kreeft. Binnenkort veranderen jouw omstandigheden.

Gezondheid
De energie van de Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 laat voor de eerste helft van december 2022 de start zien van een therapie, een nieuw dieet of gezondheidsprogramma om fysiek en mentaal in vorm te blijven.
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 valt voor Kreeft in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn is een broodnodige periode van rust, introspectie, ontspanning en meditatie.
Mars retrograde in Tweelingen (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan een periode zijn van psychische druk en gezondheidsproblemen, twijfel, vermoeidheid en tegenslag.
Kreeft het moeilijk om onderbewuste motieven of verlangens of zelfs emoties te uiten en te begrijpen en dat heeft te maken met het loslaten van het verleden. Emotionele lasten kunnen zwaarder aanvoelen dan normaal en dat voelt alsof de energie op is. Het is goed om tijdens deze periode emotionele banden te verbreken die je niet langer dienen.
Dit zal je emotioneel bevrijden.

Advies
De Zwarte Maan of Lilith blijft tot eind 2022 in Kreeft en dat voelt haast als een examen.
Durf je zwakheden zoals jaloezie, afgunst, hebzucht, luiheid, egoïsme en onverschilligheid te erkennen en deze niet te verbergen. Doe er alles aan om deze zwakheden te bestrijden. Het erkennen en overwinnen van de eigen tekortkomingen zal Kreeft alleen maar sterker, eerlijker, geloofwaardiger en zelfverzekerder maken.
Sluit jezelf niet af, maar besteed meer aandacht aan gezin, vrienden en collega’s en je sociale kring. Het succes van je baan of onderneming hangt rechtstreeks af van de manier waarop je jezelf weet aan te passen aan nieuwe situaties. Probeer emoties zoveel mogelijk onder controle te houden. Leer van pijnlijke situaties en stel je open voor nieuwe contacten vooral in de laatste 10 dagen van december 2022.

error: Content is protected !!