Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

RAM ♈️ juli 2024
(21 maart – 20 april)

Algemeen
De focus in juli 2024 ligt op carrière, verbindingen, relaties, liefde, huis, familie en privé-leven met de nadruk op interpersoonlijke relaties en het verlangen om een fijne sfeer te creëren.
Ondanks tegenwerking en afgunst mag Ram de hele maand juli 2024 rekenen op kosmische steun waardoor je straks mag terugkijken op een maand van groei en ontwikkeling.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Pluto retrograde in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen kan een ontmoeting op een feestje of sociale bijeenkomst in juli 2024 van grote invloed zijn.
De eerste helft van juli 2024 staat in het teken van romantische ontmoetingen. Ram is veel onderweg waardoor er meer kans is op toevallige ontmoetingen.
Een korte romance kan echter tot ongemakkelijke situaties en directe confrontaties leiden.
Door de invloed van Mercurius in Leeuw van 3 juli tot 25 juli 2024 ben je meer geïnspireerd en expressief in woord en daad. Geweldige periode om samen met vrienden te brainstormen of aan creatieve projecten te werken.
De tweede helft van juli 2024 gaat meer over het verleden en het oplossen van bestaande problemen, maar met de kracht van Mercurius in Leeuw kun je alle uitdagingen deze maand met veerkracht en gratie doorstaan.

Familie en Huis
Op 5 juli 2024 is de Nieuwe Maan in Kreeft een geweldig moment voor een grote voorjaarsschoonmaak bij jou thuis, in jezelf en de woonsituatie, een verhuizing, duurzame aanpassingen of een renovatie. Ook is het een goed moment om verstoorde familiebanden te herstellen. Deze Nieuwe Maan staat vierkant op Ram en dat benadrukt de noodzaak om deze veranderingen door te voeren.Ondanks je drukke werkschema heeft je privéleven je volle aandacht, want er zijn heel wat huishoudelijke klusjes die zijn blijven liggen. Met de Zon in Kreeft is het niet zo makkelijk om medewerking te krijgen of de uitvoering van plannen kan worden belemmerd. Door de invloed van Mars in Tweelingen vanaf 21 juli 2024 en de Zon in Leeuw vanaf 23 juli 2024 verlopen de alledaagse dingen meer soepel en komt er meer actie.
Ook komen er meer kansen om je droomhuis te vinden!

Carrière
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 viel in het Huis van Carrière. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding over je werk gaat gevoelsmatig veranderen.
De Volle Maan van 21 juli 2024 valt weer in Steenbok en dat versterkt die energie.
Door Mercurius in Leeuw vanaf 3 juli tot 25 juli 2024 blijf je vol vertrouwen en worden creatieve ideeën geboren. Een schrijfproject kan succesvol zijn. De samenwerking van Mars en Jupiter in Tweelingen ondersteunt Ram vanaf 21 juli 2024 om met kracht en ambitie aan de slag te gaan.
Asteroïde Ceres (voeding, ondersteuning en hulpbronnen) is retrograde in Steenbok (het Huis van Carrière) en dat kan ook in juli 2024 tot blokkades en vertraging leiden, vooral op het gebied van de studie. Om conflicten op de werkvloer te voorkomen is het raadzaam om jezelf neutraal op te stellen.

Financiën
Stier staat voor het Huis van Financiën. De rode strijder Mars reist nog tot 20 juli 2024 door Stier. De eerste dagen van juli 2024 zien er financieel veelbelovend uit voor Ram.
Samenwerkingsactiviteiten kunnen lucratief zijn. Geld wordt in juli 2024 uitgegeven aan huishoudelijke apparatuur, verhuizing of renovatie. Pas op met het doen van impulsieve uitgaven rond 15 juli 2024, want die kunnen je duur komen te staan.
Jupiter in Tweelingen is financieel gunstig voor de ontwikkeling van innovatieve projecten die verbonden zijn met het buitenland, educatie, spiritualiteit, start-ups, diensten of platforms.
Hou door de invloed van Uranus in Stier rekening met onverwachte veranderingen in je financiële leven.

Gezondheid
De transit van jouw planeet Mars door Stier kan tot 20 juli 2024 de oorzaak zijn van stress, vermoeidheid, allergie en ontsteking van de huid. Venus in Kreeft tot 11 juli 2024 brengt wisselende stemmingen, dus het gaat van euforie naar wanhoop. Vanaf 12 juli is Venus in Leeuw en dan breekt er een periode van ontspanning aan.
De retrograde Saturnus periode in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten voelt als een innerlijk onbehagen. Het wijst je op dingen die nog moeten worden loslaten en waar je soms ’s nachts over wakker ligt. Deze grote karmische schoonmaak van geest en ziel vergt veel energie, dus het is goed om regelmatig tijd voor jezelf te nemen. Ook de retrograde Neptunus in jouw 12e Huis van het Kosmische Bewustzijn en Psyche vraagt om spirituele zelfreflectie. Even in je eigen bubbel, tijd voor rust, reflectie en introspectie. De spirituele weg naar berusting brengt heling en geeft vrede in je hart.

Advies
Jupiter in Tweelingen is een prachtige positieve energie voor Ram. Je hart loopt over van liefde en dat straal je uit naar je omgeving! Met deze hernieuwde emotionele diepgang ben je meer attent en open. Jouw omgeving voelt die energie waardoor een magische sfeer ontstaat waarin je veel gedaan kan krijgen. De terugkeer van een ex-geliefde vraagt om tact en een diplomatieke benadering, maar dat gaat jou wel lukken.
Blijf jezelf ervan bewust dat alles wat nu gebeurt de weg vrijmaakt voor de transit van Saturnus in Ram vanaf februari 2026. De dingen gebeuren zoals ze bedoeld zijn. Heb vertrouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!