Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop betekent dat ook in april 2023 de focus ligt op de buitenwereld, carrière, studie, capaciteiten en relaties.
De Zon in het vuurteken Ram in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn laat zien dat april 2023 een educatieve en spirituele reis zal zijn! De conjunctie van de Zon met de grote Weldoener Jupiter in Ram van 10 tot 12 april 2023 is jouw kosmische wind in de rug.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 kan een grote verschuiving in jouw geloof of overtuigingen veroorzaken. Tijd om afscheid te nemen van een perspectief of conditionering dat je niet langer dient. Het gaat nu en in de toekomst om wat jij denkt en niet wat anderen van jou denken of denken te weten.

Liefde en Relaties
Saturnus reist door Vissen en dat is het 8e Huis van de Ziel. Door deze diepgaande energie kunnen personen met een emotionele lading verdwijnen uit je leven.
Pluto in Waterman, voor Leeuw het Huis van Relaties, gaat over jouw specifieke rol in de relatie. Leeuw krijgt ook in april 2023 te maken met thema’s die te maken hebben met macht en controle.
Durf ik echt mezelf te zijn in de relatie? Is mijn relatie gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid?
Leeuw wil een nieuw begin en dat betekent dat je een andere invulling mag gaan geven aan de relatie door samen te gaan sporten, samen een onderneming starten, je partner actief mee laten doen aan activiteiten en samen genieten van wat het leven te bieden heeft. Het kan ook zijn dat je besluit om samen alleen te zijn, dus samenzijn zonder gebonden te zijn aan een relatie.
In de tweede helft van april 2023 duidt de driehoek van Venus in Tweelingen met Pluto in Waterman op de mogelijke komst van een invloedrijke figuur die jouw leven gaat veranderen, zowel privé als zakelijk. Belangrijk is dat jouw ziel resoneert en dat interesses overeenkomen.
In de tweede helft van april 2023 maakt Venus in Tweelingen van jou een opgewekte sociale vlinder. Mooie periode om te daten of een romantisch afspraakje met een geliefde. Pas op dat je niet gaat overdrijven in je veroveringsdrang, want dat kan zelfs verstikkend zijn.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 21 maart 2023 viel in het 9e Huis van Expansie en Levensbeschouwing en daardoor voelt Leeuw dat er iets bijzonders op stapel staat, een nieuw avontuur! Het laat een reis zien of er worden plannen gemaakt voor een reis met je geliefde, gezin of familie om samen nieuwe dingen te leren en ontdekken.
Tot 16 mei 2023 is de transit van Jupiter in Ram een gunstige periode voor een feestje of mooie reis met je gezin, een tijd om op avontuur te gaan.
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in het Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Opgekropte gevoelens vinden nu een uitweg. Lucht je hart. Praat dingen uit die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig om eventuele onvrede te ventileren.
Mercurius Retrograde in Stier vanaf 21 april 2023 kan de oorzaak zijn van spraakverwarring over verborgen zaken en onbesproken waarheden.

Carrière
De Nieuwe Maan van 21 maart 2023 viel voor Ram in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen, Expansie en Levensbeschouwing, het Huis van Jupiter zelf!
Ram wordt in april 2023 gestimuleerd om nieuwe wegen te bewandelen en uit de comfortzone te gaan door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Omarm je spirituele kant en open je hart om je dromen te kunnen najagen.
Deze vurige Nieuwe Maan biedt Ram ook in april 2023 unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en wijsheid en inzichten aan de wereld te delen. April 2023 is gunstig voor zakelijke reizen.
Mercurius in Stier doet vanaf 4 april 2023 een beroep op je talent om te onderhandelen!
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 brengt je op een geweldig idee.
De retrograde Mercurius vanaf 21 april 2023 kan de oorzaak zijn van vertragingen. Denk bij alles goed na voordat je (onder)handelt. Er kan twijfel zijn over de haalbaarheid van professionele plannen. Neem geen impulsieve beslissingen, maar vertrouw op het kosmische proces.
Vertrouw op de vuurkracht van Jupiter in Ram om professionele doelen te concreet te maken, grenzen te verleggen en anderen te overtuigen van je professionele plannen.

Financiën
Asteroïde Ceres is nog tot 6 mei 2023 retrograde in Maagd en dat kan in het Huis van Financiën de oorzaak zijn van financiële stress. Er is dan sprake van financiële verplichtingen en het gevoel dat je geen financiële back-up krijgt, geconfronteerd wordt met je tekortkomingen of dat er geld tekort is, ook al is dat niet het geval.
Het is mogelijk dat niet aan al jouw financiële verwachtingen wordt voldaan. Dus lees de kleine lettertjes zorgvuldig door voordat je een handtekening zet onder een document. Ga af op je intuïtie wanneer je voelt dat de andere partij jou probeert te benadelen.
Toch is er financiële reden tot optimisme doordat de geldstroom continu zal zijn.
Speculatieve activiteiten zoals de handel in aandelen kan winstgevend zijn waardoor Leeuw kan doorgaan met plannen voor zakelijke uitbreiding of een nieuwe onderneming.
In april 2023 kunnen gezinsfinanciën echter onder druk komen te staan, waardoor Leeuw genoodzaakt kan zijn om een lening af te sluiten om de stabiliteit te behouden.
Er kan sprake zijn van gekibbel en onvrede thuis en in de familie en dat kan nadelig zijn voor schoolgaande of studerende kinderen.
Mercurius is jouw financiële planeet. Door de retrograde Mercurius in Stier vanaf 21 april 2023 kan er financiële vertraging ontstaan. Zorg dus tijdig voor een financiële buffer, Leeuw.

Gezondheid
Door de invloed van Mars in Kreeft in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten tot 20 mei 2023 is Leeuw bewust en resoluut bezig met het aanpakken van onbewuste problemen om alle overbodige bagage uit het verleden los te laten.
Deze transit kan in april 2023 wel leiden tot meer stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts, dus ga op tijd naar de dokter.
Een verstandig dieet, meditatie, ontspanning en voldoende lichaamsbeweging ondersteunen Leeuw om de fysieke en geestelijke fitheid te behouden.
Leeuw moet rekening houden dat de gezondheid te lijden kan hebben door overwerk en overprikkeling. Raadzaam is om een strakke planning aan te houden om stressvolle omstandigheden te voorkomen.

Advies
Het is verstandig om professionele samenwerking en interpersoonlijke relaties, maar ook alles op het gebied van onderzoek of studie vertrouwelijk te houden.
Laat niet in je kaarten kijken!
Neem afstand en heb geduld. Door anderen te pushen bereik je net het tegenovergestelde van wat je wenst.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn kan een grote verschuiving in jouw geloof of overtuigingen veroorzaken. Tijd om afscheid te nemen van een perspectief of conditionering dat je niet langer dient. Het gaat nu en in de toekomst om wat jij denkt en niet de mening van anderen!

error: Content is protected !!