Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van december 2022 de meest productieve maand van het jaar.
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop is december 2022 gericht op de buitenwereld. Toch moet Tweelingen nog steeds rekening houden met het feit dat doelen alleen bereikt kunnen worden door samenwerking en het tonen van sociale vaardigheden.
De nadruk ligt deze maand op carrière en financiën.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de retrograde Mars in Tweelingen kan er nog steeds sprake zijn van stress. De retrograde Mars in Tweelingen staat ook in december 2022 tegenover het Huis van Relaties. Onuitgesproken frustraties kunnen dan de oorzaak zijn van onderlinge ruzies en beschuldigingen.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 in het Huis van Relaties brengt in de eerste helft van december 2022 een nieuw hoofdstuk in de relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen.
Het is echter van het grootste belang dat je rekening blijft houden met de behoeften, verlangens en gedachten van je geliefde en relaties.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres reist tot 18 december 2022 door Maagd (Huis en Familie) en dit kan voor Tweelingen een geweldige tijd zijn om met familie samen te zijn of met mensen die je als familie beschouwt. Ook een perfecte periode om verbeteringen aan te brengen in huis of in jouw woonsituatie.
In de eerste helft van december 2022 zoekt Tweelingen warmte en comfort en staat dan ook meer open voor de behoeften van anderen in het gezin en familie.
Tot 11 januari 2023 is Mars retrograde in Tweelingen. Deze periode kan in de privé-sfeer leiden tot grote frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen.
Mars retrograde in Tweelingen maakt je innerlijk onrustig en daardoor wil je overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken. Ga niet van het ene uiterste naar het andere, maar probeer de balans te vinden.

Carrière
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in jouw Huis van Werk, Dienstbaarheid, Plicht en Dagelijkse Routine en is ook in december 2022 van grote invloed op je carrière, zoals een nieuwe werkkring. Ook de totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 is een aanwijzing dat de oude weg misschien niet meer het juiste pad is.
Door de Verduisteringen van oktober en november 2022 kan het Tweelingen duidelijk zijn geworden dat het carrièrepad dat je nu volgt, niet meer bij je past. Veranderingen zijn onvermijdelijk en als je dat zelf niet doet, komen veranderingen van buitenaf, wanneer een pad eenmaal gelopen is.
Deze onverwachte wendingen stellen je dan voor een voldongen feit, waardoor er keuzes voor jou gemaakt worden of dat een keuze eigenlijk al gemaakt is.

Financiën
Saturnus in Waterman in jouw Huis van Financiën brengt belangrijke lessen over eigen middelen, waarde en eigenwaarde. Niet altijd heb je de inbreng en bijdrage van een ander nodig om eigen vermogen en zekerheden te ontwikkelen.
Met de Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2023 in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan. Het achtste Huis gaat over alles wat je met anderen samenbrengt, zoals een gezamenlijk inkomen, fiscale aangelegenheden, erfenissen en pensioenen.
De Nieuwe Maan spoort je samen met Mercurius in Steenbok aan om de balans op te maken van de financiële verplichtingen. Het gaat in het Huis van de Ziel ook over intimiteit, van vertrouwen, van verbondenheid en het vastleggen van beloftes. Zorg dat je omringd bent door personen die jou zekerheid zullen bieden bij wie jij je financieel, emotioneel en spiritueel veilig en geborgen voelt.

Gezondheid
Met Uranus retrograde in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt Tweelingen gestimuleerd om oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en pijn en emotionele bagage los te laten los te laten. De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 en de Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 zijn kosmische poorten om je te confronteren met de noodzaak om veranderingen aan te brengen in je lifestyle en oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Je lifestyle gaat veranderen en dat kan te maken hebben met gezondheidsproblemen of onderdrukte pijn en emoties.
Tweelingen heeft in 2022 een grote spirituele ontwikkeling doorgemaakt. Misschien ben je alles kwijtgeraakt om jezelf (terug) te vinden. Wanneer je jezelf gevonden hebt, is de tijd gekomen om jezelf aan het Hogere over te geven.. Mars retrograde in Tweelingen kan ook in december 2022 leiden tot overprikkeling, stress, grote frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen. Je hebt iets nieuws nodig, iets wat je echt leuk vindt om te doen. Iets wat je geestelijk stimuleert en waarvan je weet dat het bij jouw lifestyle past.
Je gezondheid heeft te lijden onder stress en daarom moet je voorzorgsmaatregelen nemen. Neem voldoende rust en eet gezond.

Advies
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
Deze Volle Maan is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Tweelingen ziet de resultaten van inzet en gestelde doelen van een halfjaar geleden. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
De prioriteit verschuift van anderen terug naar jezelf, wat jij wil, wat jouw wensen zijn, wat jij nodig hebt om je dromen waar te maken.

error: Content is protected !!