Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop en er zijn geen retrograde planeten, dus Kreeft ligt op stoom! De focus komt te liggen op de buitenwereld, carrière, ambities en ondernemerschap. Maar al die planeten staan nog steeds in de westelijke sector van de Kreeft-horoscoop, dus samenwerking blijft wel de sleutel tot succes. In deze periode ben je nog afhankelijk van de medewerking van anderen, dus je hebt jouw charme en sociale vaardigheden nodig om je doelen te bereiken.
In de liefde en financiën zijn er wat uitdagingen, maar de vooruitzichten voor de carrière en gezondheid zijn veelbelovend.

Liefde en Relaties
Voor de Kreeft met een vaste relatie is februari 2018 niet echt een maand om in te lijsten. De relatie kan door planetaire invloeden onder druk komen te staan. Het is niet raadzaam om een overhaaste beslissing te nemen over de relatie. Februari 2018 is geen goede maand om te gaan trouwen of een vorm van samenwerking aan te gaan zowel zakelijk als privé.
De intense Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 leidt tot het verbreken van contacten met personen die een negatieve uitwerking op je hebben.
De single Kreeft brandt van verlangen om een nieuwe liefde te omarmen. De liefde kun je vinden in je vriendenkring, een feestje, bij sociale bijeenkomsten, beurzen, seminars en verenigingen.
Het gaat echter om het nieuwe, de opwinding, de spanning van het onbekende. Maar misschien is het nieuwe en spannende niet altijd wat je zoekt of nodig hebt in je leven. Het verlangen is soms mooier dan het bezitten.

Familie en Huis
Een nieuw project in huis is altijd een uitdaging, ongeacht wat het is. Maar deze maand moet je eerst een goed plan hebben voordat je begint aan een nieuw project. Niet alles gaat zoals je zou wensen. Dingen verlopen anders dan je had gepland. Vooral de eerste helft van februari 2018 laat een onrustig beeld zien. Het beste wat je kunt doen is voor nu de boel de boel te laten en niets te forceren.
Jouw aandacht is nu trouwens meer bij je carrière. De tweede helft van de maand verloopt beter en ben je weer geïnspireerd, maar zelfs dan moet je de tijd nemen om alles goed voor te bereiden voordat je aan een nieuw project begint.

Carrière
De grillige en onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar tot grote veranderingen laten zien in je carrière en maatschappelijke leven.
Uranus in Ram blijft tot 15 mei 2018 in jouw Huis van Carrière en Maatschappelijke Bestemming. De rode Strijder Mars is jouw planeet van carrière. Mars reist van eind januari tot midden maart 2018 door jouw werksector en dat maakt februari 2018 een zeer productieve periode. Carrière, veel en hard werken. Ook al is het een hectische tijd, je vindt het heerlijk om bezig te zijn. Jouw werkplek is eigenlijk je toevluchtsoord! Februari 2018 is een gunstige maand voor de werkzoekende Kreeft. Deze maand ga je nieuwe dingen leren over het leven. Nieuwe dingen op het werk, nieuwe dingen leren door andere mensen. Een nieuw en uniek project op het werk maakt je enthousiast, maar wees wel op je hoede. Luister en observeer. Niet alles is goud dat er blinkt. Neem de tijd met alles en overhaast niets in de tweede helft van februari 2018. De Kreeft die een hogere studie volgt of gaat volgen krijgt te maken met belangrijke wijzigingen in de studie, waardoor plannen moeten worden aangepast.

Financiën
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Financiën.
Deze kosmische gebeurtenis leidt tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. De financiële situatie kan deze maand onder druk komen te staan. Er is meer voorzichtigheid vereist bij financiële projecten in de eerste helft van februari 2018. Dit is het moment om terughoudend te zijn met uitgaven, te bezuinigen waar het mogelijk is in je onderneming en huishouden.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. Je gaat schoon schip maken zoals de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering is van invloed op de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn.
Er zijn wellicht geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.
In de tweede helft van februari 2018 is er financiële verbetering, maar er zijn meer uitgaven dan inkomsten.

Gezondheid
Jouw gezondheid en algemene conditie is goed en wordt zelfs beter in de loop van februari 2018.
Het dierenriemteken Kreeft is verbonden met de Maan. Wanneer de Maan in haar wassende fase is, zit je beter in je vel en krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en energie. Deze periode is deze maand vanaf 16 februari 2018.
Jupiter is jouw planeet van Gezondheid. De reis van de Grote Weldoener Jupiter door Schorpioen duidt op een goede gezondheid en een positieve instelling op je werk. Als je gelukkig bent op je werk of met je dagelijks leven, zit je beter in je vel. Let echter wel op wat je eet en drinkt, want je bent geneigd om teveel van het goede tot je te nemen. Jupiter wil met alles overdrijven, dus let op. Let ook op je gewicht. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Kreeft.
Regelmatig bewegen is zo belangrijk. Het maakt niet uit wat je doet, hardlopen, zwemmen, fietsen of een wandelingetje maken. Als je maar beweegt! En je slaapt veel beter als je moe bent na het trainen, dus je slaat twee vliegen in één klap.

Advies
Vooral in de eerste helft van februari 2018 kun je het gevoel hebben alsof je geen houvast hebt. Je bent emotioneel en onrustig. Vooral dan is het belangrijk om jezelf te aarden. Contact maken met Moeder Aarde door naar buiten te gaan.
Overhaast niets deze maand. Luister goed naar wat er wordt gezegd en vooral wat er niet wordt gezegd. Jouw sterke en onfeilbare intuitie is jouw leidraad.
Speculatieve investeringen en buitenlandse investeringen kunnen winstgevend zijn, maar wees niet voorbarig en laat je vooraf goed informeren.

error: Content is protected !!