Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van Uranus in Stier is het leven van Kreeft door onvoorziene omstandigheden totaal veranderde of heeft Kreeft het roer in de afgelopen jaren omgegooid om iets heel anders te gaan doen. Het jaar 2023 is een jaar van doorbraak in de carrière, persoonlijke groei, sociale leven en thuissituatie van Kreeft.
De invloed van Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 zal Kreeft helpen om alle gebeurtenissen beter te begrijpen en te verwerken. Saturnus in Vissen geeft Kreeft meer vertrouwen om hun pad te vervolgen.
De transit van Jupiter in Stier vanaf 17 mei 2023 versterkt de krachtige invloed van Saturnus in Vissen! Het jaar 2023 is een jaar van minder stress en onzekerheid. Stapsgewijs gaat het de goede kant op met je carrière, de liefde en je sociale netwerk.

Liefde en Relaties
Mercurius in Steenbok is retrograde tot 17 januari 2023. Het jaar 2023 begint dus met een retrograde Mercurius in het 7e Huis van Relaties en dat kan kan eventuele relatieproblemen aan het licht brengen die nog niet zijn opgelost. Misschien kan de terugkeer van een relatie de oplossing zijn. Het is aan jou om de beslissing te maken of die relatie blijft of eindigt.
Saturnus vertrekt vanaf 8 maart 2023 uit het 8e Huis van Zielsprocessen, Intimiteit, Geheimen en Vertrouwen. In de afgelopen twee jaar zijn er in je relatie problemen met intimiteit aan de orde geweest problemen die moesten worden aangepakt of je voelde dat je intimiteit nodig had, maar in onvoldoende mate kreeg. Als je de lessen van Saturnus hebt geleerd, dan ben je nu gereed om je open te stellen voor intimiteit, gezondere intieme verbindingen aan te gaan en bestaande te versterken.
Van 24 maart tot 11 juni 2023 is Pluto in Waterman al tijdelijk in het 8e Huis. Pluto is astrologisch verbonden met het 8e Huis, dus voor Kreeft heeft deze transit een extra diepe dimensie.
Door de tijdelijke transit van Pluto in Waterman komen in de eerste helft van 2023 thema’s als intimiteit, vertrouwen, obsessie, taboes en seksualiteit steeds meer aan de orde. Pluto in Waterman kan passie en intensiteit naar boven halen, maar ook meer machtsstrijd en bezitsdrang.
De Zonsverduistering in Stier in het 11e Huis van Sociale Processen van 20 april 2023 duidt in de komende maanden op grote veranderingen in je sociale kring. Kreeft kan in de sociale kring een nieuwe liefde ontmoeten. Nieuwe en heel andere vrienden gaan jouw leven veranderen. Misschien moet je je losmaken uit de oude groep om je eigen creatieve vonk te herontdekken. Nieuwe vriendschappen worden in 2023 gevormd, aangehaald of juist verbroken wanneer deze verwaterd zijn.
Deze Zonsverduistering legt de nadruk op het belang van sociaal netwerken die verband houden met je carrière. Nieuwe allianties met toekomstvisie en het verbreden van je sociale netwerk is van grote invloed voor de toekomst.
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 valt in jouw Huis van Liefde.
Deze kosmische gebeurtenis laat in de komende maanden meer behoefte zien om samen dingen te ondernemen, zoals een gezamenlijke reis of studie. Deze Maansverduistering opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping van de vaste relatie. Deze Maansverduistering zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen en sociale contacten. Je hebt de behoefte om de bezem door je sociale kring te halen. Dit spirituele proces heeft een natuurlijk verloop. Vrienden komen en vrienden gaan.
Asteroïde Ceres reist van 16 september tot 25 november 2023 door Schorpioen (Huis van Liefde) en dat versterkt het verlangen van Kreeft om samen te zijn in warme koestering, liefde en ondersteuning. De single Kreeft kan dan iemand ontmoeten die jou energie geeft en zorgzaam is.
Mercurius in Steenbok is retrograde vanaf 13 december 2023. Problemen in de relatie van begin 2023 die nog niet zijn opgelost, keren als een boemerang weer terug. Het is aan jou om alsnog een doorslaggevende beslissing te nemen.

Carrière
Het jaar 2023 belooft een gunstig jaar te worden voor je carrière, Kreeft. Samenwerking en jouw positieve houding laten geweldige bedrijfsresultaten zien. Er is sprake van een langzame, maar gestage groei. Met Jupiter in Ram komt er in de eerste vijf maanden van 2023 schot in de zaken met werkprojecten en je openbare leven. Door de invloed van Jupiter in Ram zijn er meer kansen op de arbeidsmarkt, een nieuwe baan met een beter salaris.
Door de invloed van Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2022 krijgt Kreeft meer verantwoordelijkheden naar zich toegeschoven. Kreeft met een medisch of educatief beroep of Kreeft werkzaam in het bankwezen, uitgeverij, reis- of verzekeringswereld is in 2023 het meest succesvol. Een gunstige periode om te studeren of een boek of blog te schrijven.
Kreeft kan promotie krijgen, doorgroeien naar een bestuurlijke functie, een onderscheiding of een titel krijgen.
Mars reist van 26 maart tot 20 mei 2023 door Kreeft en dit is een geweldige tijd vol energie en enthousiasme. Je kunt enthousiast worden over nieuwe mogelijkheden en kansen voor jezelf creëren. Mars in Kreeft is een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk, en waar je in deze tijd aan begint, kan je focus zijn of de toon zetten voor de komende 2 jaar van je leven.
Benut de energie, neem initiatief en kom in beweging, zowel fysiek als geestelijk.
De Zonsverduistering in Stier in het 11e Huis van Sociale Processen van 20 april 2023 maakt Kreeft ambitieus, gedreven en gefocust en kan in de komende maanden leiden tot veranderingen in je sociale netwerk, ook zakelijk gezien. Kreeft kan nieuwe langetermijnplannen samenstellen, een tweede parttime baan of een breder takenpakket zijn allemaal dingen van 2023.
Tot mei 2023 komen er grote ontwikkelingen in de carrière van Kreeft, maar het komt je niet aanwaaien, Kreeft. Dit is een gunstige periode om je te concentreren op nieuwe doelen, netwerken, verbindingen tot stand brengen, een goede indruk maken, erkenning krijgen en nieuwe hoogten bereiken.
Wees niet bang om nieuwe ideeën aan te dragen!
Met Mercurius retrograde in Boogschutter vanaf 24 december 2023 kun je twijfels hebben over je werk of heb je niet het gevoel dat je gewaardeerd wordt.
Het is mogelijk dat je nadenkt om van werk te veranderen. Toch even wachten met die beslissing, Kreeft..

Financien
Het jaar 2023 gaat niet de boeken in als het meest rendabele jaar.
Er komt wel geld binnen, maar er zijn hoge uitgaven waardoor het moeilijk zal zijn om geld te sparen.
Vermijd verspilling van geld. Vanaf 17 mei 2023 tot 25 mei 2024 reist Jupiter door Stier (Huis van Hoop, Toekomst en Sociale Betrokkenheid) en is er kans op winst met onroerend goed, partnerschappen, verbintenissen privé of zakelijk.
Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 laat zien dat het raadzaam is om geen leningen of schulden aan te gaan. Alles moet heel goed van te voren worden doorberekend. Leen geen geld van anderen, geef ook geen lening aan anderen, want dat is niet in jouw voordeel.
Raadzaam is om geen geld uit te geven als het niet nodig is, niet te gokken of te speculeren.
Mars in Leeuw reist van 21 mei tot 10 juli 2023 door jouw Huis van Financiën en met deze transit is er meer geld te verdienen, maar er zijn ook meer uitgaves tijdens deze periode.
Dit is een gunstige periode om financiële plannen te maken, investeringen te doen en regelingen te treffen. Tijdens deze weken kun je zien of je carrière lonend is en of je de juiste keuzes hebt gemaakt.
Venus retrograde in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 kan financiële uitdagingen met zich meebrengen. Wanneer iets dit voorjaar en zomer op financieel gebied is nagelaten of wanneer er ondoordachte keuzes hebt gemaakt, kan dit nu duidelijk worden.
Pas op met geld uitgeven, want dit kan je in de tweede helft van 2023 in de problemen brengen. Er zijn noodzakelijke uitgaven, dus het is raadzaam om in de eerste helft van 2023 zoveel mogelijk geld te sparen.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres in Weegschaal reist tot 22 maart 2023 door jouw Huis van Huis en Familie en dat laat een gunstige periode zien voor huis, gezin en familie. Kreeft kan familie of de mensen die je als familie beschouwt extra ondersteunen en helpen, maar ook jij wordt gekoesterd en gesteund als je dat nodig hebt. Kreeft kan aan het begin van 2023 het huis opnieuw inrichten of aanpassingen doen om het veiliger en comfortabeler te maken.
Vanaf begin februari tot eind maart is Ceres retrograde en daardoor voelt Kreeft emotioneel onthechting met je familie of thuis of dat je niet gesteund wordt, maar dat kan oud zeer zijn dat aan de oppervlakte komt. Ceres retrograde is wel gunstig voor renovaties, verbouwingen, verhuizingen of een terugkeer naar plekken of personen die je dierbaar zijn.
Ceres keert van 22 juni tot 15 september 2023 terug in Weegschaal om met meer wijsheid dingen thuis af te werken en te herstellen. Mars reist van 28 augustus tot 12 oktober 2023 door Weegschaal een dat is een gunstige en energieke periode om met je gezin leuke dingen te ondernemen zoals vakantie, dagjes uit of een reünie, familiebijeenkomst of evenement. Kreeft is dan defensief, beschermend en assertief.
De jonge Kreeft wil tijdens deze periode zijn of haar vleugels uitslaan of op zichzelf gaan wonen.
De transit van Jupiter in Stier vanaf 17 mei 2023 kan een vredige periode inluiden waardoor meningsverschillen worden opgelost. Kinderen brengen geluk, ook kan er dit jaar heuglijk nieuws zijn vanwege de geboorte van een kind in de familie.
Op 14 oktober 2023 is er een Zonsverduistering in Weegschaal en deze is van grote invloed op het huis, privéleven, wortels, huis en woonplaats, ouders en kinderen. Deze Zonsverduistering in jouw Huis van Familie en Huis is de poort naar verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd doorbrengen met je familie of met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst.

Gezondheid
Mars retrograde in Tweelingen vanaf het begin van 2023 tot 11 januari 2023 kan een periode zijn van psychische druk en gezondheidsproblemen, twijfel, vermoeidheid en tegenslag.
Tijdens deze periode heeft Kreeft innerlijke conflicten en is het moeilijk om onderbewuste motieven of verlangens of zelfs emoties te uiten en te begrijpen en dat heeft te maken met het loslaten van het verleden. Emotionele lasten kunnen zwaarder aanvoelen dan normaal en dat voelt alsof de energie op is. Het is goed om tijdens deze retrograde periode emotionele banden te verbreken die je niet langer dienen. Dus maak schoon schip aan het begin van 2023.
Tot 7 maart 2023 reist Saturnus door Waterman en dan kunnen chronische kwaaltjes de kop opsteken. Zorg goed voor jezelf, pas op me wat je eet en blijf uit de buurt van infectiehaarden..
De transit van Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte. Saturnus blijft tot 25 mei 2023 in Vissen.
Mars reist van 26 maart tot 20 mei 2023 door Kreeft en dit is een geweldige tijd vol energie en enthousiasme.. Mars in Kreeft is een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk en dat kan de toon zetten voor de komende 2 jaar van je leven zowel fysiek als geestelijk.
Ceres retrograde in Maagd kan van 26 maart tot 7 mei 2023 je mentaal beïnvloeden, zo kun je je onzeker en niet ondersteund voelen. Asteroïde Ceres blijft tot 21 juni 2023 in Maagd en dat voedt de geest! Ook Mars reist van 11 juli 2023 tot 27 augustus 2023 door Maagd en dat verkwikt je geest met energie, enthousiasme en drive. Mercurius retrograde van 23 augustus tot 14 september 2023 in Maagd kan je weer onzeker maken in je expressie en communicatieve vaardigheden. In feite wordt met deze kosmisch time-out jouw geest gereset, dus neem de tijd. Geweldige periode om op vakantie te gaan.
Spiritualiteit en afleidingen zijn de sleutels om Kreeft van fysieke en mentale stress te verlossen. Kreeft kan in 2023 last hebben van zenuw- en spijsverteringsproblemen.
Pas op voor wat je eet en drinkt, maar vooral wat je mentaal binnenkrijgt. Minder achter de computer en meer naar buiten, Kreeft!

Advies
Met Pluto in Steenbok tot 23 maart 2023 in het Huis van Relaties zijn er nog steeds spanningen in relaties en dat komt door onbewuste verlangens die vanuit het onderbewustzijn door Pluto naar boven worden gehaald.
Deze invloed leert Kreeft wel op een soms pijnlijke maar broodnodige manier zien wat de weg verspert naar het ware geluk. Pluto begint vanaf 24 maart 2023 aan de transit door Waterman en keert retrograde vanaf 12 juni 2023 weer terug. Pluto blijft de rest van 2023 in Steenbok.
Pluto heeft in de afgelopen 14 jaar grote veranderingen en transformaties teweeggebracht in relaties. Wie laat je toe in je leven? Wat is toewijding? Wat heb ik nodig en wat ben ik bereid te geven? Kreeft heeft relaties zien komen en gaan en ziet nu wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op je onderbewustzijn. Diepgewortelde gevoelens worden getriggerd waardoor Kreeft geroepen wordt om op zoek te gaan naar de oorsprong. Een reis naar vroeger, jezelf verdiepen in familiegeschiedenis, terug naar je roots.
Het is mogelijk dat Kreeft in het komende jaar gaat verhuizen of het besluit gaat nemen om te gaan verhuizen naar een ander land of woonplaats. Het gaat om het verstevigen van je thuisbasis en dat geldt ook voor de band met familieleden.

error: Content is protected !!