Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan inmiddels aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Deze periode is kosmisch bedoeld als een tijd van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.
Jouw heersende planeet is Neptunus. Neptunus is retrograde. Dat betekent dat je meer afhankelijk bent van anderen bij het bereiken van je doelen, dus het gaat om samenwerking.

Liefde en Relaties
Met Mercurius in Tweelingen tot 5 juli 2022 komen in de relatie uitgestelde issues aan bod, zoals het kopen van een huis, samenwonen of trouwen?
Mercurius in Kreeft van 6 juli tot 19 juli 2022 is een gunstige periode voor creatieve projecten, voor feestjes, evenementen, daten, communicatie en gezellig samenzijn.
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt in de tweede helft van juli 2022 gevierd. Er is een bijeenkomst of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen.
Deze Volle Maan brengt ook zekerheid over wie je ware vrienden zijn en wie het verdient om je vriend of vriendin genoemd te worden. Een van je vrienden zal onder het licht van de Volle Maan zijn of haar ware gezicht laten zien.
Er moeten ook dingen worden uitgepraat en nu Jupiter vanaf 28 juli retrograde gaat in Ram, gaat het vooral over of iets jouw kostbare tijd wel waard is.

Familie en Huis
Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. Mercurius was begin vorige maand retrograde en daardoor hebben projecten thuis vertraging opgelopen. In de eerste helft van juli 2022 komt er schot in de zaken door de invloed van Mercurius en Venus in Tweelingen! Een gunstige periode om je huis en tuin op te knappen, een renovatie, verbouwing of verhuizen of plannen te maken om te gaan verhuizen. Een goede periode voor onroerend goed transacties! Gunstige periode voor een actieve vakantie of dagjes uit met je gezin of familie of een familiefeestje thuis.
Vanaf 24 augustus 2022 tot 21 januari 2023 is Uranus retrograde in Stier.
Het is mogelijk dat Vissen tijdens de pre-schaduwperiode van Uranus het besluit neemt om een moeizaam of onherstelbaar contact te verbreken met naaste familieleden.

Carrière
Jupiter is jouw planeet van Carrière.
Netwerken en samenwerken is door de Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 de sleutel tot succes, Vissen. De Volle Maan laat het belang zien van netwerken en het vinden van nuttige contacten. Samenwerking, persoonlijke overtuigingskracht en charmante aanwezigheid openen de deur naar toekomstig succes! Communicatie is de sleutel tot jouw succes. Door te netwerken is er geld te verdienen.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Vissen is dit een geweldig moment om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan of erkenning te krijgen voor je werk. De Nieuwe Maan is dus altijd een goed moment om met een nieuw project te starten, maar tijdens deze Nieuwe Maan gaat Jupiter in Ram retrograde. Jupiter is de heerser van Boogschutter, het Huis van Carriere voor Vissen.
In het bijzonder geldt dit voor Vissen met de ascendant of planeten of Lichten op 5º tot 10º in Ram. Tot eind oktober 2022 komt er weinig vooruitgang, maar gaat het om te integreren van wijze levenslessen. Vele dingen zullen dan vanzelf op hun plek vallen.

Financiën
Al vanaf 11 mei 2022 reist Jupiter door jouw Huis van Financiën en deze weldadige invloed heeft Vissen al grote financiële mogelijkheden gebracht, versterkt door de invloed van Mars in Ram.
Tijdens die periode kan een mannelijke en invloedrijke invloed jou hebben geleerd hoe je de markt kunt veroveren of hoe je slimme investeringen kunt doen. Laat je niet teveel meeslepen om te participeren in een project, maar laat je van te voren eerst goed financieel voorlichten.
Dit geldt vooral voor de Vissen die ’s nachts geboren zijn en 25, 37, 49 of 61 oud zijn.
Mars blijft nog tot 5 juli 2022 in het Huis van Financiën, dus tot die tijd mag Vissen zich verheugen op winst, maar er kan nog wel een conflict ontstaan dat te maken heeft met financiën. Wees creatief in het bedenken van nieuwe manieren om geld te verdienen. De planeten geven voldoende kansen, maar jij moet deze kansen wel zelf benutten.
bent.

Gezondheid
Het is belangrijk dat je tijd neemt voor jezelf, Vissen. Te hard en te lang werken veroorzaakt stress en zoals je weet is stress de grootste boosdoener. Het is beter om tijd vrij te maken om te gaan sporten. Door te sporten denk je niet aan je werk en worden je spieren getraind, ben je ontspannen en krijg je meer energie! Gewoon “nee ” zeggen wanneer iets teveel voor je is.
Nee zeggen is ja zeggen tegen jezelf!

Advies
Juli 2022 is een maand van grote veranderingen voor jou, maar deze nieuwe reis van verandering gaat wel stapsgewijs en dat geeft jou de tijd om dingen op een rijtje te zetten.
De weldadige financiële invloed van Jupiter in Ram neemt geleidelijk aan af, want Jupiter gaat vanaf 28 juli 2022 retrograde. Jupiter retrograde vanaf 28 juli 2022 tot 28 oktober 2022 kan de optimistische sfeer wat temperen. Het kan zijn dat je ontdekt dat je te goed van vertrouwen bent geweest of dat er financiële obstakels zijn. Tijdens die periode moet Vissen zich concentreren op de eigen innerlijke bronnen. Vanaf 21 december 2022 is Jupiter weer direct in Ram en deze blijft dan in het Huis van Financiën tot 16 mei 2023!

error: Content is protected !!