Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan deze maand nog aan de bovenkant van de Tweelingen horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière, succes en op wereldse doelen bent gericht.
De planetaire kracht is gelijkelijk verdeeld over de Tweelingen-horoscoop, dus persoonlijke belangen wegen even zwaar als die van de anderen. Onafhankelijkheid en vrij ondernemerschap moeten hand in hand gaan met aanpassingsvermogen en samenwerking in mei 2018.
Deze maand vindt er een planetaire verschuiving plaats waardoor de focus wordt gericht naar je privéleven. Mei is over het algemeen een gunstige maand voor carrière en gezondheid, maar je relaties en financiën staan onder druk.

Liefde en Relaties
De eerste helft van mei 2018 laat verwarring en turbulentie zien door de invloed van Venus in Tweelingen en Mercurius in Ram. In ieder geval geen saaie periode!
Jupiter is jouw planeet van Relaties. De retrograde Jupiter is van grote invloed op al je relaties. Er zit geen vooruitgang in bestaande relaties. Alles blijft zo’n beetje bij het oude. Ook een nieuwe relatie heeft een lange aanloop nodig. De retrograde Jupiter vraagt je om na te denken over je relaties, zowel privé als zakelijk. De invloed van Saturnus en Pluto in het Huis van Ziel wil emotionele banden versterken, maar dat betekent ook afscheid nemen van personen waar je geen emotionele band mee hebt. Wees eerlijk naar jezelf en naar anderen. De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in het Huis van Relaties. In de komende twee weken wordt je relatie versterkt door een aanzoek, belofte, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor beide partijen een nieuwe weg.

Familie en Huis
Mei 2018 laat een aangename maand zien voor je privéleven, huis, familie en gezin. Alles lijkt zijn gangetje te gaan. Toch zijn er dingen die om je aandacht vragen. Dingen die te maken hebben met renovatie en interieur. Ook financiële zaken moeten goed worden onderzocht wanneer je te maken hebt met een investering zoals een nieuw interieur, tuinplan, het kopen van een huis of de renovatie van een huis. Er is niets vervelender voor jou dan onzekerheid. Niet weten waar je aan toe bent. Deze maand komt er duidelijkheid, maar ook jij moet duidelijk zijn. Niet altijd laat je weten wat er in je om gaat en ben je een raadsel voor anderen. Door zelf onduidelijk te zijn, blijf je in het duister tasten. De tweede helft van mei 2018 is de beste periode om ideeën concreet te maken. Samenwerking is en blijft de sleutel tot succes, Tweelingen.

Carrière
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Werk. In de eerste helft van mei 2018 zie je projecten op het werk en thuis tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
Het is echter mogelijk dat je het tegenovergestelde ervaart zoals tegenwerking en dat er geen vooruitgang is op het werk. Raak niet ontmoedigd, blijf positief en zoek ontspanning door je hoofd leeg te maken. Je krijgt het straks weer druk genoeg! Geduld is niet jouw eerste keuze, maar in de eerste helft van mei 2018 moet je toch geduld zien te betrachten. In de tweede helft van mei 2018 komt er schot in de zaken op het werk. De retrograde Jupiter werkt samen met Neptunus in Vissen achter de schermen om je carrièredroom werkelijkheid te laten worden. En de samenwerking van de Zon in Tweelingen met Mars in Waterman geeft jou de energieboost die je nodig hebt om er het beste van te maken! Je beste dag is vrijdag 25 mei 2018. De werkzoekende Tweelingen mag vooruitzien op een gunstige maand.

Financiën
Financieel succes is ook in mei 2018 afhankelijk van jouw vermogen om samen te werken. Je bent graag op je eigen houtje bezig, maar financieel gezien heb je toch de ander nodig.
In mei 2018 moet je terughoudend zijn met het doen van uitgaven die je je niet kunt veroorloven. Hou je verre van risicovolle financiële ondernemingen. Er komt deze maand wel geld binnen, maar voorzichtigheid is en blijft geboden. Jouw partner en ouders zijn financieel ondersteunend in de maand mei 2018. Zoals je weet is de Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. In de eerste helft van mei 2018 is het oppassen geblazen tot de Nieuwe Maan. Vanaf de tweede helft van mei 2018 komt er verbetering door de invloed van de Zon in Tweelingen vanaf 22 mei 2018.

Gezondheid
De Volle Maan van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Gezondheid. Als je het nog niet gedaan hebt, is de maand mei 2018 een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen, gezonder te eten en meer aandacht besteden aan jezelf.
De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt dan in de tweede helft van mei 2018 meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit.
Even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen. De tweede helft van mei 2018 ziet er beter uit met de Zon in Tweelingen. Je voelt je energiek en vol van leven! Maar het hoge energieniveau betekent niet dat je goede gewoontes mag laten varen. Volhouden, Tweelingen!

Advies
De evolutionaire transit van Uranus door Stier laat je afscheid nemen van oude gedragspatronen en emotionele bagage. Tweelingen wordt door de Kosmos uitgenodigd om de evolutionaire beperkingen en gehechtheid aan beperkingen los te laten. Je leert tijdens deze jaren wie je bent. Misschien raak je alles kwijt om jezelf (terug) te vinden. Wanneer je jezelf gevonden hebt, is de tijd gekomen om jezelf aan het Hogere over te geven.

error: Content is protected !!