Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft oktober 2017

Algemeen
Oktober 2017 laat een maand van tegenstrijdigheden, uitdagingen en veranderingen zien in je privéleven en carrière. De Maan is verbonden met de Kreeft. De langdurige invloed van de Maansverduistering van 7 augustus 2017 is duidelijk te zien in oktober 2017. In jouw leven heeft zich een belangrijke verandering voorgedaan. De wereld ziet deze maand een heel andere jij.

Liefde en Relaties
Oktober 2017 vraagt aan je om aandacht te schenken aan je relatie. Door gebeurtenissen in je leven heeft je relatie liefde en aandacht nodig om te herstellen. Maar het is ook goed om liefde en aandacht aan jezelf te geven. Want ook jouw schip heeft averij opgelopen. In de tweede helft van oktober 2017 mag je die uitnodiging voor dat feestje niet afslaan! Je zou anders een bijzondere ontmoeting mislopen. Ga voor de liefde op je gevoel af, Kreeft. Jij weet als geen ander wat je nodig hebt.

Familie en Huis
De Verduisteringen van augustus 2017 hebben ook hun invloed op je gezins- en familieleven. In jouw gezin of familie zijn er ingrijpende gebeurtenissen in het leven van oudere familieleden. Ook al zijn deze gebeurtenissen niet altijd aangenaam, ze openen wel de deur naar een nieuw begin of opening naar een oplossing van bestaande problemen. Er komt weer ruimte voor liefde en begrip. De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Nieuwe Maan is de kosmische poort naar een verhuizing, verbouwing, nieuwe indeling van je huis, andere meubels of reparaties in je huis. Het is ook mogelijk dat je in de komende weken iemand helpt met verhuizen. Oktober 2017 is echter niet de maand om een grote beslissing te nemen of een belofte te doen zoals een huwelijk of zwangerschap.

Carrière
Oktober 2017 is een belangrijke maand voor de carrière voor de Kreeft. De Volle Maan van 5 oktober 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Oktober 2017 staat hiermee in het teken van carrière en financiën. Denk aan een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet.
Een project komt tot ontwikkeling. Je weet nu waar je aan toe bent! Je kijkt naar de vooruitzichten of innovatieve mogelijkheden van je eigen onderneming of je onderzoekt de mogelijkheden om van baan te veranderen. Er kan ook sprake zijn van een reorganisatie. De Kreeft is vooral op zoek naar een werkomgeving die met kinderen of verzorging verbonden is.
In de eerste week van oktober 2017 kan er op de werkplek een probleem ontstaan, maar jij zorgt met je natuurlijke charme dat alles op haar pootjes terecht komt. Jouw onvermoeibare inzet wordt vanaf hogerhand opgemerkt. Zorg er wel voor dat het evenwicht tussen carrière en privéleven niet wordt verstoord.

Financiën
De financiële vooruitzichten voor de Kreeft zijn goed voor oktober 2017. Je moet alles wel op lange termijn zien. Jouw financiën zullen langzaam aan een verbetering laten zien in oktober 2017. Je mag op de financiële ondersteuning rekenen van jouw partner en vrienden. Er zullen grote veranderingen zijn in jouw financiële strategieën. In deze periode zijn er andere mensen die betrokken zijn bij al jouw investeringen.

Gezondheid
Jouw gezondheid kan in de eerste drie werken van oktober 2017 wat schommelend zijn. Het is belangrijk dat je deze maand aandacht besteedt aan de ontgifting van je lichaam. Verse kruiden, maar ook gember en knoflook zijn net alleen lekker, maar ook supergezond voor jou.
Aan het begin van oktober 2017 ben je moe van alles. Moe van het werk, moe van anderen, moe van alles. Het voelt alsof alles teveel is. Stress is de grootste boosdoener. Het heeft geen zin om jezelf te overwerken. Luister naar je lichaam en zorg voor voldoende rust, beweging en ontspanning. Drink minder koffie en krop niets op. Zet de TV uit en neem afstand van sociale media. Laat geen negatieve energie toe in je leven. Luister liever naar mooie muziek en verlies jezelf in een goed boek!

Advies
Deze maand ligt de energie hoog. Er wordt veel van je gevergd, maar ook jij vergt veel van jezelf. Daarom is het goed om jezelf in acht te nemen. Voldoende nachtrust, beweging en gezonde voeding. Nu de Herfst is aangebroken is het belangrijk dat jij je energieniveau op peil brengt.
Zorg voor de juiste balans tussen carrière en privéleven.
Je moet jezelf voeden met een gezonde voeding, maar geestelijk door weer in contact te komen met de natuur. Ga lekker wandelen in de Herfsttuinenvan Moeder Natuur en geniet van de schoonheid van zich terugtrekkende natuur. In de natuur doe je energie op. Je hebt energie nodig om jezelf op te laden! Zonder energie kom je niet vooruit!

error: Content is protected !!