Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram november 2017

Algemeen
November 2017 is vooral een financieel gunstige maand, Ram.
En met de schone Venus aan jouw zijde kan er niets verkeerd gaan. Niet alleen financieel gezien, maar ook voor liefde en relaties! November 2017 staat ook in het teken van reizen, spiritualiteit en verdieping. Communicatie kan deze maand wat minder zijn, Ram. Niet iedereen begrijpt je.

Liefde en Relaties
November 2017 laat een krachtige maand zien voor de liefde en alle vormen van relaties voor de Ram. Deze maand kom je in contact met invloedrijke mensen die jou verder kunnen helpen op jouw pad. De Ram heeft in de eerste helft van november 2017 de meeste kans om een nieuwe liefde te vinden op plekken waar boeken en wijsheid te vinden zijn! Later in de maand is de werkplek de beste mogelijkheid. Op het gebied van vriendschappen moeten spijkers met koppen worden geslagen. Bewaar en koester alleen de waardevolle contacten. De vaste relatie wordt deze maand door Jupiter gekleurd door passie en diepe verlangens. Zelfs een ruzie kan leiden tot groei en verdieping.

Familie en Huis
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Ram horoscoop laat zien dat carrière en buitenwereld de komende maanden op de eerste plek komen. Het privéleven verschuift hierdoor verder naar de achtergrond. Wel is het zo dat succes in je baan of in het maatschappelijke leven ten goede komt aan je privéleven. Maar het mag nooit ten koste gaan van je gezin! Het is dus belangrijk om hier een goede balans te vinden. Samenwerking en de belangen van anderen komen voor de Ram in deze periode van het jaar op de eerste plaats om doelen te bereiken.
Je kunt het niet op eigen houtje doen, niet op het werk en ook niet thuis. Je moet compromissen sluiten en overleg plegen bij wat je ook doet.

Carrière
Saturnus is jouw planeet van Carrière. Saturnus blijft tot eind december 2017 in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen, dus je hebt ook in november 2017 tijd voor een voorbereidende opleiding met het oog op je carrière!
November 2017 is eigenlijk een maand van voorbereiding.
Het is goed om even alles van een afstandje te bezien en dan pas een beslissing te nemen. Je weet dan wat je te doen staat om je werk efficiënter en productiever te maken. Wees selectief bij het aanvaarden van een baan. Jouw doelstellingen in je carrière mogen nooit ten koste gaan van je privéleven. Zorg dat je altijd tijd vrij houdt voor vrije tijd. Voor jezelf en voor je geliefden. Vertrouw in de eerste helft van november 2017 op je intuïtie bij alles wat je doet en vooral in je werk. In de tweede helft van november 2017 is er kans op conflict. Bemiddeling door een derde partij kan dan uitkomst brengen.

Financiën
De Volle Maan in Stier van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Er komt deze maand ruimte om financiële losse eindjes aan elkaar te knopen. Er is kans op meer geld door een andere baan, loonsverhoging, uitkering of tegemoetkoming.
Venus is de financiële planeet voor de Ram. Venus en Jupiter staan voor de Ram financieel gunstig in het teken Schorpioen! Bijvoorbeeld een onverwachte financiële meevaller, je partner gaat meer verdienen, een erfenis, betere vooruitzichten en interesse voor jouw financiële projecten.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van gezamenlijke middelen, belastingen, creditcards en leningen. In de tweede helft van de maand zijn er financiële ontwikkelingen zoals een toekenning, tegemoetkoming of uitbetaling, bonussen en provisies. Ook een goede periode om je te richten op een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of het ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. De ongunstige invloed van Mars laat zien dat onnodige kosten moeten worden voorkomen deze maand.

Gezondheid
November 2017 laat een gunstige maand voor je gezondheid zien. Natuurlijk heb je zelf veel in eigen hand. Gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en positieve gedachten zijn essentieel om gezond en fit te blijven. Vooral de eerste week van november 2017 laat zien dat je je oefeningen niet mag overslaan. Halverwege de maand kun je wat last krijgen van je spieren. Doe het dan wat rustig aan. Vanaf 23 november 2017 krijg je door de invloed van Mars de vurige behoefte om je af te reageren. En dat heeft een reden. Aan het eind van de maand kom je tot rust.

Advies
Rustig aan, dan breekt het lijntje niet, Ram. Vooral deze maand zul je merken dat dit zo is. Je wil zo graag vooruit, maar de tijd is nog niet rijp om met volle kracht vooruit te gaan in je werk of in de liefde.
November 2017 is de maand van voorbereiding. De maand van het aanloopje.
Vermijdt zo veel mogelijk conflicten en geen onnodige kosten maken deze maand.

error: Content is protected !!