Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich in maart 2023 in het eerste kwadrant van de Vissen horoscoop, het gebied van persoonlijke kracht, zelfbewustzijn en onafhankelijkheid.
Er is een duidelijke planetaire verschuiving te zien naar de onderkant van de Vissen-horoscoop, de Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden, een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière en bouwen aan de infrastructuur van toekomstig succes.
Saturnus in jouw teken Vissen vanaf 8 maart 2023 kondigt een nieuwe periode van innerlijke groei aan en is het vervolg op een periode van veertien jaar waarin je aandacht voornamelijk op de wisselwerking tussen jezelf, je sociale leven en maatschappelijke positie was gericht.
De focus ligt deze maand op financiën, je familie, privéleven en emotioneel welzijn en het vinden van de juiste balans tussen werk en privéleven.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 7 maart 2023 in jouw Huis van Relaties laat verandering op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot groei en verdieping in de relatie. Het kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie of een nieuwe stap zijn door het doen van een belofte of huwelijksaanzoek, te gaan trouwen, verloven of een zakelijk partnerschap aan te gaan.
Asteroïde Ceres reist tot 22 maart 2023 door Weegschaal. Weegschaal is voor Vissen het 8e Huis van Geheimen en Transformatie. Ceres in Weegschaal is retrograde en dat kan een aanwijzing zijn van een ongemakkelijke en frustrerende tijd waarin op zichzelf teruggeworpen voelt of zich niet gesteund voelt. Tijdens deze retrogradeperiode is het goed om jezelf te leren aarden, eerlijk tegen jezelf en lief te zijn voor jezelf. Misschien heb je teveel gegeven en te weinig gekregen en is er van je geprofiteerd en dan is het goed om je grenzen aan te geven.
De rode Strijder Mars reist van 26 maart tot 20 mei 2023 door Kreeft (5e Huis van Liefde) en tijdens deze periode kan er een romance of terugkeer van een oude liefde zijn. Een gunstige periode om te daten. De passie van Mars kan dan helpen om de moed te verzamelen om over een drempel te stappen of te vechten voor de liefde. Ook Venus in Stier vanaf 17 maart 2023 maakt je verleidelijk en maakt de weg vrij voor de liefde.

Familie en Huis
De rode strijder Mars blijf tot 25 maart 2023 in Tweelingen en tijdens deze periode is er sprake van onrust en verandering op het thuisfront of in de familie. De transit van Mars is wel een gunstige periode voor het kopen of bouwen van een huis of onroerend goed, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis. Hou wel rekening met onrust in je privé-leven, er kan een conflict zijn met een familielid of je naaste partner.
Mars geeft ook actie, dus er is tijd om samen activiteiten te ondernemen, een dagje shoppen met familie of vrienden, op reis gaan, een feestje of uit eten.
Toch moet Vissen rekening houden met het feit dat Mars licht ontvlambaar is.
Vissen kan met Mars in Tweelingen tot 25 maart 2023 thuis licht ontvlambaar zijn, maar ook gezinsleden kunnen door financiële problemen sneller geïrriteerd zijn.
Na deze periode keert de rust weer in huis en familie en dat geeft Vissen ruimte om het weer goed te maken met je familie of degenen die je als familie beschouwt.

Carrière
De energie van Jupiter en Venus in Ram zorgen ervoor dat Vissen optimaal gebruik kan maken van alle potentieel en creatieve talenten. Maart 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen voor zowel het binnenland als het buitenland.
Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 maakt Vissen rustiger. Vissen is door de invloed van Saturnus niet zo ambiteus, maar wacht rustig zijn of haar kansen af. Door deze houding verbetert de relatie met collega’s en het management. Door Saturnus in Vissen realiseert Vissen zich dat het geen zin heeft om boos te worden. Met geduld en kalmte bereik je veel meer!
Op de werkvloer krijg je te maken met boze reacties met collega’s of het management, leidinggevenden en collega’s, maar dan is het aan jou om rustig te blijven.
Probeer in plaats van nieuwe projecten aan te nemen, prioriteiten te stellen en je te concentreren op bestaande projecten en taken die jou zijn toevertrouwd.

Financiën
Voor Vissen is Ram het 2e Huis van Financiën! De transit van de grote Weldoener in Ram is tot 16 mei 2023 een voorspoedige periode om winst te maken en om een financieel langetermijnplan op te zetten en om te investeren. Jupiter in het Huis van Financiën betekent vermeerdering en uitbreiding. Toch blijft kostenbesparing en budgetbeheer om huishoudelijke uitgaven beter te beheren raadzaam, want Jupiter in het Huis van Financiën vergroot de kans op winst en beschermt je vermogen, maar is ook makkelijker met geld uitgeven. Buitenlandse zakelijke projecten zijn in maart 2023 niet rendabel.
Gezinsfinanciën staan onder druk in maart 2023. Geen leningen aangaan met vrienden of familie of verstrekken aan vrienden of familie. Wees terughoudend met speculatieve beleggingen.
Met de Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Vissen krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen.
Vissen is voorzichtig en risicomijdend, vooral als het om geld gaat.

Gezondheid
Deze maand kan Vissen te maken krijgen met wat problemen met de gezondheid zoals pijn in de maag of spijsverteringsstelsel. Vissen moet zich houden aan een gezond dieet- en bewegingsprogramma. Ook heeft Vissen veel rust en ontspanning nodig in maart 2023 om te voorkomen dat je ziek wordt.
Gun jezelf ontspanning en zachte heling door het nemen van warme baden en massages.
De invloed van Pluto in Waterman in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt vanaf 24 maart 2023 diep verborgen aspecten van jezelf naar boven, gebeurtenissen uit lang vervlogen jaren die nog steeds een krachtige invloed hebben op jouw leven. Pluto in Waterman is een psychologisch en spiritueel zuiveringsproces van verwerken van trauma en schuldgevoel uit je verleden of zelfs uit vorige levens.
Door Neptunus in Vissen denk je dat het allemaal wel kan, maar een gezond dieet, rust, meditatie, yoga en regelmatig bewegen is raadzaam om je mentale en fysieke conditie te behouden.

Advies
Saturnus reist vanaf 8 maart 2023 tot medio februari 2026 door Vissen.
Saturnus in Vissen (Het Huis van Persoonlijkheid) houdt een oogje in het zeil en helpt Vissen geaarden bij zichzelf te blijven. Saturnus is realisme en maakt Vissen innerlijk sterker.
De balans tussen realiteit en fantasie wordt hiermee hersteld en helpt je illusies te laren gaan en je te ontdoen van alle overbodige bagage.
In elke relatie is het belangrijk om de ander te waarderen en te begrijpen. Om dat te doen is het goed om erachter te komen wat jouw verlangens zijn.
Wanneer je emoties onder controle weet te houden ben je na goed innerlijk beraad in staat om de beste resultaten te behalen en processen met succes af te ronden.
Rustig aan, dan breekt het lijntje niet.

error: Content is protected !!