Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Tweelingen november 2019

Algemeen

De planetaire krachten staan aan de westelijke sector van de Tweelingen-horoscoop.

De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk:

Je kunt alleen doelen bereiken door samenwerking en medewerking.

Samenwerking, sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn voorwaarden om gewenste doelstellingen te bereiken. Je kunt niet om de ander heen!

November 2019 is een sociale maand. Een maand van samenwerking, samenzijn, de liefde, kinderen, creativiteit, carrière, gezondheid en financiën.

Liefde en Relaties

De Grote Weldoener Jupiter reist nog tot 2 december 2019 door jouw Huis van Relaties. Jupiter is jouw planeet van Relaties. In het afgelopen jaar kan een vriendschap zijn ontstaan of is een zakelijk partnerschap gesloten of heb je besloten om te gaan trouwen of samenwonen. Mensen die je hebt ontmoet zijn van grote invloed op je persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang. Moeilijke relaties worden verbroken en nieuwe worden gevormd. Je leert veel over jezelf door de ander. Wanneer Jupiter volgende maand het Huis van Relaties verlaat, weet je wie je bent en wie de ander is. De single Tweelingen vindt de liefde op sociale bijeenkomsten. De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Met deze energie kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!

Familie en Huis

November 2019 is over het algemeen een rustige maand voor huis en familie, Tweelingen.

Mercurius retrograde in Schorpioen tot 19 november 2019 duidt op een grote schoonmaak bij jou thuis. Het gaat dus in november 2019 over opruimen en inruimen, maar ook reorganisatie van dagelijkse routines en gewoontes of een nieuw dieet of andere lifestyle voor jezelf en je gezin.

Carrière

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 viel in jouw Huis van Werk. Voor de Tweelingen is dit geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin zien van een productieve periode waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. November 2019 is daarmee een gunstige periode van ergonomische toepassingen om de werkplek praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een methodische en creatieve aanpak zal de beste aanpak zijn in november 2019.

November 2019 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen en educatieve doeleinden.

Vanaf 27 november 2019 is Neptunus (jouw planeet van carrière) weer direct in Vissen en dat is het startsein van een gunstige periode in je carrière.

Je hebt een duidelijk doel voor ogen. Het is mogelijk dat een bestaand project tot een einde komt en dat je je pijlen op een volgend doel hebt gericht. Het is raadzaam om je ideeën voor het einde van de maand te lanceren. 

Financiën

Financieel succes hangt af van jouw vermogen om samen te werken.

Zoals je weet is de Maan verbonden met het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan fluctueert en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Zorg voor evenwicht. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.

De Wassende Maan van 1 november 2019 tot 12 november 2019 laat de beste financiële periode zien. Vanaf 13 november tot 25 november 2019 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen en financiële afspraken te maken.

Alle beslissingen die je neemt met betrekking tot financiële zaken moeten goed doordacht zijn.

Gezondheid

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.

November 2019 laat hiermee een maand zien waarin je toe bent aan rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.

Jouw mentale en fysieke gezondheid is afhankelijk van de mate van geluk. Het handhaven van harmonie in de liefde en in jouw sociale leven is daarbij van het allergrootste belang.

Als je niet gelukkig bent, dan voel je je niet lekker, wordt je ziek of het zal op zijn minst een ongunstige invloed hebben op je gevoel van welbehagen.

Van 20 november 2019 tot 3 januari 2020 “marcheert” de rode strijder Mars door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Gezondheid.

Tijdens deze periode wordt er veel van je gevraagd, dus er is kans op een burn-out, griep, infectie, uitslag, koorts of vermoeidheidsklachten.

Advies

November 2019 laat ook zien dat je door persoonlijke omstandigheden op een keerpunt staat. Een andere lifestyle, biologische voeding, regelmatig gaan bewegen. Het is de hoogste tijd om maatregelen te nemen. En dat kun jij alleen doen.

Denk goed na over wat je echt wilt in een relatie. Een relatie is zoveel meer dan alleen een bos rozen of een romantisch etentje. Verliefd zijn is leuk, maar echte liefde delen is het ware werk. Liefde is een werkwoord. Misschien ben je wat in de war raken over de juiste keuze. Neem je tijd. Open je hart en je hart zal je het antwoord geven dat je zoekt. 

error: Content is protected !!