Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Groot nieuws! De grote Weldoener Jupiter reist vanaf 17 mei 2023 door jouw teken Stier en blijft daar tot 25 mei 2024! Dat gebeurt maar eens in de 12 jaar, dus alles voelt als een mijlpaal of een keerpunt op het gebied van persoonlijke groei, relaties en carrière. Je harde werk wordt nu beloond of je krijgt een tweede kans om je leven weer op de rit te krijgen.
Er breekt een mooie tijd aan voor reizen, spiritualiteit, geld, geluk en overvloed, dus een mooie springplank voor de komende 12 jaar.
Mercurius retrograde in Stier remt het proces nog wat af om situaties, plannen, relaties en projecten uit het verleden te kunnen herzien, maar met de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 begint jouw nieuwe persoonlijke en universele zonnecyclus en staat niets jou meer in de weg.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres in Maagd is nog tot 21 juni 2023 in het Huis van Liefde en tijdens deze periode ben je bezig om liefdesrelaties tegen het licht houden. Is de liefde wederzijds? Draagt de liefde op een positieve manier bij aan je leven of zijn er blokkades?
Ceres leert je dat liefde moet worden gekoesterd, maar ook voedend en ondersteunend moet zijn. Saturnus in Vissen wijst Stier erop dat relaties stabiel, waardevol en zinvol moeten zijn en dat maakt je meer selectief en toegewijd aan je partner en relaties in je leven.
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 valt in jouw 7e Huis van Relaties en dit kan in mei 2023 en in het komende halfjaar tot problemen leiden in bestaande relaties en partnerschappen. Deze Maansverduistering is een waar keerpunt en maakt je bewuster van relaties (privé en zakelijk) waardoor je geneigd bent om een onbevredigende relatie te beëindigen of een nieuwe stap te zetten zoals een belofte of het tekenen van een langetermijncontract.
Vanaf 8 mei 2023 met Venus in Kreeft komen er mooie kansen voor de liefde en met de retrograde Mercurius in Stier worden gevoelens van tederheid en begrip geuit. Ook in de vaste relatie is er meer betrokkenheid en vertrouwen. Mei 2023 is een mooie maand voor een zwangerschap.
Voor de single Stier is er in mei 2023 meer kans op een veelbelovende ontmoeting, maar je moet wel geduld hebben voordat de relatie tot bloei komt.

Familie en Huis
Mei 2023 kan een onrustige maand zijn voor je privé-leven, er kan sprake zijn van conflicten in het gezin en de familie, voornamelijk met oudere familieleden. Asteroïde Ceres is tot 21 juni retrograde in Maagd (5e Huis van Kinderen) en tijdens die periode met de retrograde Mercurius in Stier (tot 14 mei 2023) kunnen kinderen extra opstandig zijn. Boosheid is vaak een schreeuw om aandacht. Even er tussenuit gaan met het gezin kan heel verfrissend zijn. De beste periode voor een korte plezierreis is tot 20 mei 2023.
Door de invloed van de rode planeet Mars in Kreeft tot 20 mei 2023 is het moeilijk om je emoties te verbergen. Zowel jij of gezinsleden zeggen waar het op staat en dat kan de aanleiding zijn tot woordenwisselingen. Vermijd het verspillen van energie en impulsief gedrag.
Gezinsleden kunnen overhoop liggen en dat heeft een nadelige invloed op studerende kinderen. Het is aan jou om de rust te herstellen en externe factoren uit te schakelen.
Vanaf 21 mei 2023 reist Mars door Leeuw (Huis van Familie en Huis). Tot 10 juli 2023 is Stier dan bezig met klussen, renoveren, verhuizen, een make-over of andere dingen die met familie, huis en tuin te maken hebben.

Carrière
Pluto in Waterman in het 10e Huis van Carrière vereist dat je je concentreert op doelen waar je gepassioneerd over bent. Je moet een sterke verbinding voelen met wat je doet, dat het zinvol en belangrijk is wat je doet. In de afgelopen 14 jaar heb je met Pluto in Steenbok expertise ontwikkeld of kennis hebt verzameld waarmee je verder kunt om het respect en status te krijgen dat je verdient.
Mei 2023 is overigens een gunstige maand voor zakelijke reisactiviteiten, zowel binnenlandse als buitenlandse reizen, vooral tot 20 mei 2023. De eerste drie weken van mei 2023 zijn ook gunstig voor commerciële doeleinden en ideeën naar voren te brengen, vooral met betrekking tot media, schrijf-, spreek- of leerprojecten.
Na de tweede week van mei 2023 komt er steeds meer professionele vooruitgang door steun van je collega’s en sociale contacten van oudere personen. Vanaf 17 mei 2023 reist Jupiter door Stier en dan komen er langverwachte professionele kansen voor Stier, dankzij mensen met wie je al langer samenwerkt of mee bekend bent. Neem een voorstel met beide handen aan.
Na 21 mei 2023 is de beste tijd om te netwerken of te solliciteren naar een andere baan.
Met Pluto in Waterman (10e Huis) voelt het alsof je met een schone lei bent begonnen.
Er is een goede verstandhouding met collega’s, cliënten of management en je weet verstandige besluiten te nemen. Pluto in Waterman gaat jouw carrière verder transformeren.
Vertrouw op wat het universum voor je in petto heeft.

Financiën
Venus is astrologisch verbonden met Stier. Venus reist tot 7 mei 2023 door Tweelingen. Tijdens deze transit kunnen er gunstige ontwikkelingen zijn voor je financiële status, zoals een beloning, een bonus voor voltooide projecten, dividend uit investeringen of meer inkomsten.
Stier die geboren is van 4 tot 14 mei kan in mei 2023 rekenen op verrassende financiële ontwikkelingen met de Zon conjunct Uranus in Stier.
Het is echter raadzaam om zuinig om te gaan met geld en het doen van grote aankopen uit te stellen.
Na de eerste week van mei 2023 kan er minder financiële groei zijn en dat kan te maken hebben met problemen met zakenpartners, klanten en collega’s.
Probeer zoveel mogelijk harmonieuze relaties te onderhouden en te behouden.
In mei 2023 is er weinig winst te verwachten vanuit speculatieve projecten. Mei 2023 is daarom niet gunstig voor de uitbreiding van een huidige ondernemingen of een nieuwe onderneming te beginnen op basis van financiële verwachtingen.

Gezondheid
Mars in Kreeft kan tot 20 mei 2023 extra mentale energie geven. Tijdens die periode draait je hoofd op volle toeren, ben je informatie aan het verzamelen en plannen aan het maken. Het kan echter ook zo zijn dat je hoofd omloopt en dan kan de oorzaak zijn van stress.
De grote Weldoener Jupiter blijft tot 16 mei in Ram (12e Huis) waardoor de eerste helft van mei 2023 een perfecte periode is voor een helende vakantie of zielenreis, ook voor een spirituele cursus, retraite of een vorm van therapie om onderbewuste problemen aan te pakken of je in te zetten voor humanitaire doelen en kwetsbare groepen.
In mei 2023 kunnen kwaaltjes de kop opsteken en dat kan te wijten zijn aan stress.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 viel in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn is ook in mei 2023 van grote invloed. Tijd voor jezelf nemen, afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten. Mei 2023 is ook gunstig voor een vorm van therapie of een spirituele reis, dat kan ook in de geest zijn. Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen.

Advies
De invloed van de totale Zonsverduistering in Ram op 20 april 2023 kan in mei 2023 voor complicaties en een breuk leiden wanneer er sprake is van machtsstrijd op het gebied van carrière, ouders en de overheid.
De Noordknoop in Stier tot 17 juli 2023 is daarbij van grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden. Tijdens Mercurius retrograde in Stier tot 14 mei 2023 kunnen dingen misschien overweldigend voor je zijn. Dit is geen gunstige periode om met iets nieuws te beginnen, maar wel voor tweede kansen, opnieuw contact maken met mensen uit je verleden en goedmakertjes. Leer van fouten uit het verleden.
Maak tot 13 mei 2023 geen beloftes, doe geen toezeggingen of leg plannen vast.
Vraag gerust om hulp. Wees niet verlegen en veroordeel niet. Soms ben je je eigen ergste vijand, door de beperkingen die jij jezelf oplegt.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!