Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten aan de oostelijke kant van de Tweelingen-horoscoop gaat het over persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, van zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid.
De focus in juni 2023 ligt op relaties, financiën, heling en zelfreflectie.
De planetaire verschuiving naar de onderkant van de Tweelingen-horoscoop, de Nacht, laat inmiddels een periode zien waarin innerlijke verwerking, evaluatie, voorbereiding, familie en huiselijke omstandigheden en belangrijke rol gaan spelen.
Voor wat betreft je carrière voelt het als twee stappen vooruit en één stap achteruit.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar en geeft je de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen en een nieuwe start te maken, maar eerst moet je schoon schip maken, emotioneel fysiek en mentaal.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor jou in het 7e Huis van Relaties en Samenwerking. Deze Volle Maan versterkt de behoefte of drang om op het gebied van relaties, vriendschappen en zakelijk leven dingen te bewerkstelligen en te versterken zoals het doen van een aanzoek, belofte, verloving of huwelijk of sluiten zakelijk partnerschap. Niet alles zal naar wens verlopen, want de dingen werken niet altijd in dezelfde richting en dan kan Tweelingen emotioneel gevoelig worden. In ieder geval worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken.
In de eerste helft van juni 2023 moet er iets worden uitgepraat wat je al langere tijd dwars heeft gezeten.
Vanaf 12 juni 2023 is de lucht geklaard en verbetert de situatie door de sprankelende invloed van Venus en Mars in Stier. De eentonigheid is dan voorbij en breekt een periode aan van levendigheid, uitgaan, flirten en feestjes.

Familie en Huis
Juni 2023 is geen gunstige maand om op reis te gaan. Onderweg kunnen er problemen zijn met vervoer, financiën of accommodatie. De hele maand juni 2023 kunnen er problemen zijn in de familie met ouderen.
De retrograde Pluto blijft nog tot 11 juni 2023 in Waterman en deze energie maakt je krachtiger in de manier waarop je ideeën en meningen presenteert. Je kunt vasthouden aan je overtuigingen en nieuwe vinden die beter bij je passen.
Asteroïde Ceres blijft tot 21 juni 2023 in Maagd en dat is een periode van emotioneel herstel, hereniging en begrip. Een gunstige periode voor gezinstherapie of familieopstellingen.
Tweelingen kan worden gevraagd om lid of voorzitter te worden van sportclubs, groepen, verenigingen of scholen of op een andere manier te participeren in gemeenschapsactiviteiten.
Het blijft voorlopig onrustig op het thuisfront.

Carrière
De invloed van Jupiter in Stier en Saturnus in Vissen is de oorzaak van vertraging in de carrière, op school en met studie. Op de werkvloer kunnen er aanvaringen zijn met collega’s, leraren en leidinggevenden waardoor het niet eenvoudig is om projecten uit te voeren.
De invloed van de Maansverduistering van 5 mei 2023 (Huis van Werk, dagelijks leven, dagelijkse routine en gezondheid) kan betekenen dat je een time-out nodig hebt om bij te komen van alle stress en vermoeidheid. Veranderingen zijn onvermijdelijk wanneer gedane beloften niet zijn nagekomen. Als het oude pad niet meer het juiste pad is moet je een ander pad inslaan en als je dat zelf niet doet, komen veranderingen van buitenaf. Wat er ook gebeurt, je hebt werk nodig waar je je mee verbonden voelt, iets dat zinvol is, waardering en geluk biedt.
De retrograde Saturnus in Vissen vanaf 17 juni 2023 kan een vertragende werking hebben op je carrière, opdracht of studierichting, maar geeft Tweelingen wel de ruimte om serieus na te denken over de richting die je volgt. Niets overhaast beslissen om succes op lange termijn te garanderen.
Zakelijke reizen leveren in juni 2023 niet de gewenste resultaten op.
Mars in Leeuw biedt tot 10 juli 2023 uitkomst met betrekking tot studie en reizen, literaire projecten, school, schrijven, spreken, promotie, stedentrips en korte reizen.

Financiën
De eerste 10 dagen van juni 2023 zijn het meest geschikt om je financiële administratie bij te werken. Door Saturnus in Vissen komt er geld vrij vanuit diverse bronnen zoals winst uit investeringen, speculatieve activiteiten, aandelen en ondersteuning vanuit sociale contacten als ouderen, experts of personen die jou bewonderen en in je geloven die bestaande projecten en nieuwe ondernemingen willen financieren en uitbreiden. Speculatieve investeringen zijn winstgevend in juni 2023.
Neem de tijd om sociale contacten met experts en ouderen te onderhouden.
Wees voorzichtig met het aangaan van leningen en het verstrekken van leningen vanuit een goed hart. Stel steeds een limiet aan je uitgaven, want deze kunnen de pan uitrijzen.
Van 28 juni tot 11 juli 2023 reist Mercurius door Kreeft (tweede Huis van Financiën). Tijdens deze praktisch gerichte periode zijn er uitgaven en inkomsten die te maken hebben met communicatie-systemen. Uitstekende periode om je financiën op orde te krijgen, dus het analyseren van financiën, bezittingen evenals persoonlijke waarden.

Gezondheid
Juni 2023 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid. De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 viel in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid. Deze kosmische gebeurtenis kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen in je dagelijks leven, dagroutine of levensstijl.
De transit van Mars in Leeuw tot 10 juli 2023 laat een actieve periode zien waarbij je hoofd overloopt, maar waarbij je ook jezelf voorbij kunt lopen. Neem voldoende rust en zorg voor ontspanning, Tweelingen.
Met de invloed van Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt Tweelingen meer bewust om oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en onverwerkte emotionele bagage los te laten.
Neem tijd voor reflectie, herstel en genezing. Wat heb je in de afgelopen tien jaar gedaan? Waar wil je over 10 jaar zijn?
Om fit te blijven is het raadzaam om stress zoveel mogelijk te vermijden. Een gezond en gevarieerd dieet, rust en ontspanningstechnieken zoals meditatie en yoga doen de rest.

Advies
Voor Tweelingen is het net alsof alles langzamer gaat, vooral in je carrière. Je motivatie is weg en verveling slaat toe.
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Carrière) vertraagt, maar vraagt je ook om koers te houden.
Werk volgens een vast schema en met een tijdslimiet. Als je te lang door blijft werken, gaat dat ten koste van de kwaliteit van je werk. Sta open voor nieuwigheden en veranderingen.
Gelukkig zijn er de sprankelende Venus en Mars er in Leeuw en Mercurius en de Zon in Tweelingen om je zo nu en dan op te beuren! Even er tussenuit doet wonderen, Tweelingen.

 

 

 

 

error: Content is protected !!