Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waterman juli 2017

Algemeen
In deze periode van het jaar heb je medewerking van anderen nodig om je doelstellingen te bereiken, Waterman. Ook in juli 2017 zul je merken dat je met persoonlijke acties niet ver komt.

Liefde en Relaties
Juli 2017 is een romantische, maar vooral sociale maand. Jouw sociale leven bloeit deze maand! Er zijn feestjes en bijeenkomsten waar je nieuwe contacten legt. De invloed van Saturnus in Boogschutter scheidt daarbij wel het kaf van het koren! In een vaste relatie kunnen er strubbelingen zijn die te maken hebben met toewijding. Blijf met elkaar praten! Aan het eind van de maand is er een reis om familieleden of vrienden te bezoeken of je krijgt zelf bezoek van vrienden of familie die je al langere tijd niet hebt gezien. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Het is ook een periode om te visualiseren hoe je de relatie of zakelijk partnerschap vorm wil geven.

Familie en Huis
Aan het begin van juli 2017 is een gezellig samenzijn gepland met de familie of met vrienden. Een gezamenlijke vakantie of etentje. Ook samen actief bezig zijn! Dat is niet alleen goed om de onderlinge band te versterken, maar ook voor je conditie! Deze maand ben je er voor anderen. Je merkt dat je op eigen houtje niet veel voor elkaar krijgt en dat je anderen nodig hebt, dus wat ga je dan doen? Dan ga je dingen voor anderen regelen. Je merkt echter dat anderen daar niet altijd van gediend zijn. Doe dan een stapje terug en geef de ander ruimte. Maak een klein probleem niet groter dan het is.

Carrière
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Werk. Je bent met een nieuw project van start gegaan of je hebt veranderingen aangebracht om je werkplek of je werk praktischer en productief te maken. De rode strijder Mars reist tot 20 juli 2017 door jouw Huis van Werk. Een productieve en creatieve periode op je werk en in de eigen onderneming. Ook is er meer kans op een geschikte baan tijdens deze periode. Maar gezien de vurige aard van Mars zijn er ook uitdagingen in je carrière, maar je weet ook deze op een charmante manier het hoofd te bieden. Ook op je werk heb je de medewerking van anderen nodig om je doelstellingen te bereiken. De eerste helft van juli 2017 verloopt verder rustig. Luister in de tweede helft van juli 2017 naar wat anderen je willen zeggen op het werk. Pluto is jouw planeet van carrière. De retrograde Pluto laat deze maand weinig professionele en zakelijke ontwikkeling zien. Je moet geduld hebben. Maak je niet teveel zorgen, want binnenkort gaan er dingen voor je veranderen.

Financiën
Er zijn planetaire ontwikkelingen waardoor er vertragingen in de financiële transacties gaan komen. Neptunus is jouw financiële planeet. Neptunus is vorige maand retrograde gegaan en blijft retrograde tot eind november 2017. Raadzaam is niets te forceren, dus geen grote investeringen te doen en neem een afwachtende houding aan. Belangrijke beslissingen met betrekking tot investeringen moeten voorlopig in de ijskast. Tijdens de komende maanden is het goed om financiële plannen tegen het licht te houden, te herzien of te verbeteren.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Gezondheid. Het is mogelijk dat je een dieet volgt om gewicht te verliezen of met een sportprogramma van start bent gegaan. De Maan staat symbool voor jouw gezondheid en dagelijkse dingen. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, heb je meer energie om ervoor te gaan. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. De Maan is tot 9 juli 2017 in haar Wassende fase en ook weer vanaf de Nieuwe Maan vanaf 23 juli 2017. Deze maand heb je rust en ontspanning nodig. Zorg dat je voldoende nachtrust krijgt. Sla ook geen maaltijden over. Volhouden, Waterman.

Advies
Deze maand wordt de Waterman bestookt met ongunstige aspecten door Saturnus en de rode strijder Mars. Hierdoor krijg je te maken met stress. Zoek daarom regelmatig ontspanning door te sporten om een boze bui weg te laten vloeien. De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Spiritualiteit, Onthechting en Loslaten. Deze Volle Maan laat je breken met innerlijke barrières en maakt het mogelijk om oude pijn te genezen. Het moment bij uitstek om met een therapie te beginnen om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven.

error: Content is protected !!