Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop.
Februari 2019 is een gunstige maand met de focus gericht op de toekomst, buitenwereld, carrière, ambities en ondernemerschap.
De meeste planeten staan nog steeds in de westelijke sector van de Kreeft-horoscoop, dus tijdens deze periode ben je nog afhankelijk van de medewerking van anderen, dus je hebt jouw charme en sociale vaardigheden nodig om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Iedere relatie kent ups en downs en deze maand is er één van. Vanaf 4 februari 2019 tot 1 maart 2019 reist Venus door jouw Huis van Relaties. Tijdens deze periode wil je liefde delen en samenzijn met je geliefde. Je bent koortsachtig op zoek naar geluk, maar in de vaste relatie gaat het niet over rozen deze maand. Je hebt het gevoel dat je gevoelens niet worden beantwoord of dat je niet serieus wordt genomen zowel in je relatie als zakelijk. Neem geen ondoordachte beslissing over een relatie (zowel privé als zakelijk), maar neem wat afstand om alles eerst tot op de bodem te onderzoeken. Pluto is jouw planeet van liefde. Op 23 februari 2019 is Venus conjunct Pluto in het Huis van Relaties. Deze conjunctie wil liefde en genegenheid koste wat kost. Bezitterigheid en jaloezie kunnen de aanleiding zijn tot misverstanden, maar ook kan deze conjunctie duiden op stalking of verliefd worden op een illusie. Deze conjunctie helpt je wel om dieper contact te krijgen met je gevoelens om dingen uit te praten en weer naar elkaar toe te groeien.
Aan het eind van februari 2019 komt er ontspanning.

Familie en Huis
Het jaar 2019 is bedoeld om het geluk in jezelf te (her)vinden en daarom pakken vele Kreeften daarom een oude hobby op of gaan eindelijk aan de slag met een project. Het is nu of nooit!
Deze maand zijn er meningsverschillen tussen familieleden vanwege een belangrijke beslissing.
Je gaat op zoek naar hetgeen jou gelukkig maakt en je familie wil weten wat jouw plannen zijn. Venus is jouw planeet van Familie en Huis. Vanaf 4 februari 2019 tot 1 maart 2019 reist Venus door Steenbok. Door deze invloed weet Kreeft precies hoe gezin en familie bij alle plannen te betrekken. Vanaf 19 februari 2019 komen er veranderingen in je leven die van invloed zijn op je privé-leven zoals een nieuwe onderneming of verhuizing voor je werk.
De Volle Super Maan in Maagd van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.

Carrière
De rode Strijder Mars is jouw planeet van Carrière. Mars “marcheert” nog tot 14 februari 2019 door Ram. Tijdens deze periode van ambitie en positieve energie kun je bergen werk verzetten. Februari 2019 is een gunstige maand om met een eigen bedrijf te starten. Uranus in Ram in het Huis van Carrière “loopt” weer direct en blijft nog tot 6 maart 2019 in Ram. Uranus in Ram staat dan weer garant voor snelle ontwikkelingen, maar ook voor verwarring en onrust in de carrière-sector. Vooral nu op de laatste graden van Ram kan Uranus leiden tot een nieuwe carrière of andere richting in het leven van de Kreeft.
Kreeft staat te popelen om iets nieuws uit te proberen of iets toe te voegen aan wat al is gedaan.
De studerende Kreeft krijgt echter te maken met een dipje in de studie. Deze vertraging komt op je pad om een stapje terug te doen om te herhalen wat er geleerd is zodat je de lesstof goed beheerst. Februari 2019 is een gunstige maand voor een zakenreis of te reizen voor je werk.

Financiën
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 viel in jouw geldsector. Deze kosmische gebeurtenis leidt deze maand tot ontwikkelingen waarbij de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat. Veranderingen maken het noodzakelijk om een ander financieel beleid te gaan voeren. Vele Kreeften gaan afspraken vastleggen bij de notaris, zowel privé als zakelijk.
Er zal sprake zijn van een gestage stroom van inkomsten, maar het is zaak om waar mogelijk terughoudend te zijn met uitgaven en te bezuinigen in je onderneming of huishouden. Dit vanwege financiële keuzes die in de afgelopen maanden zijn gemaakt.
De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie, zoals onroerend goed.

Gezondheid
Het dierenriemteken Kreeft is verbonden met de Maan. Wanneer de Maan in haar wassende fase is, zit je beter in je vel en krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en energie.
Deze maand is dat vanaf 5 februari tot 18 februari 2019.
Jupiter is jouw planeet van Gezondheid. De reis van de Grote Weldoener Jupiter door Steenbok is heilzaam voor de Kreeft. Jouw gezondheid en algemene conditie is goed en wordt zelfs beter in de loop van februari 2018.
Zorg goed voor jezelf en neem voldoende rust. Je hebt gezonde en gevarieerde voeding en ook voldoende beweging nodig. Door regelmatig te sporten of aan yoga te doen, ben je minder moe en humeurig. Jupiter ondersteunt je, maar het is helemaal aan jou om fysiek en emotioneel in balans te zijn en te blijven!

Advies
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 leidt in de komende maanden tot het bestendigen van een bestaande relatie zoals het sluiten van een huwelijk of zakelijk partnerschap.
De Maansverduistering laat echter ook de valkuil van verleiding zien. Val niet in die kuil!

error: Content is protected !!