Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw februari 2017

Algemeen
Vorige maand vond er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop. Deze maand wordt duidelijk dat de buitenwereld in de komende maanden een belangrijke plaats in zal nemen in jouw leven. Je ambitie groeit, je drang naar werelds succes wordt sterker. Nu is de tijd aangebroken om je maatschappelijke dromen waar te maken.
De buitenwereld, je carrière en ook jouw sociale leven. Daar draait het om. Maar er ligt door de twee Verduisteringen deze maand ook een grote nadruk op persoonlijke transformatie en je financiële leven. Je gaat je ontdoen van je oude vel en dat betekent ontgifting op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Liefde en Relaties
Door de aanwezigheid van de Zon in Waterman ligt de focus in de eerste helft van februari 2017 op jouw Huis van Relaties! Een sociale periode van samenzijn en samen delen. Vanaf 19 februari 2017 reist de Zon door Vissen en dan is het tijd voor de één op één relatie, de diepgang en het delen van intimiteit. Het kan ook zijn dat je tijdens deze periode meer controle op je partner uitoefent of dit andersom ervaart in je relatie.
Deze periode van het jaar is gewijd aan het samenzijn. Bijna alle planeten staan in de westelijke sector van de Leeuw horoscoop. Dit is een periode dat je de ander nodig hebt bij het bereiken van je doelen. Je hebt de medewerking van anderen nodig. Op eigen kracht kom je er niet, ook al zou je dat graag willen! Het samenwerken gaat jou goed af, want je vindt het fijn om samen te zijn: Februari 2017 is een goede maand voor de liefde, maar voor het echte vuurwerk moet je even geduld hebben tot 14 april 2017. Dan staat de Zon in Ram conjunct met Uranus, jouw planeet van de Liefde! Dan kunnen er plotselinge en onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden zoals een spannend feestje of liefde op de eerste gezicht!

Familie en Huis
Het dierenriemteken Leeuw wordt geregeerd door de Zon. Daarom werkt iedere Zonsverduistering zo krachtig uit voor de Leeuw. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 valt in jouw achtste Huis. Het Huis van de Ziel, geheimen, geboorte en dood en transformele processen. Tijdens deze Zonsverduistering komen dingen aan het licht die tijdens de vorige Zonsverduistering van 1 september 2016 niet of onvoldoende zijn onthuld. Deze Zonsverduistering wordt gedragen door Neptunus in Vissen, dus deze heeft vooral een emotionele uitwerking. Door de aard van het achtste Huis komen financiële zaken aan de orde die met de familie te maken hebben, maar ook krijg je te maken met de dood. Er kan een sterfgeval in je familie zijn of er is een testament of je gaat dromen over de dood. In ieder geval komt je eigen sterfelijkheid aan de orde. De boodschap van de Kosmos is dat je nadenkt over de vervulling van je levensdoel en waarom jij op aarde bent. Door je sterfelijkheid te omarmen, hoef je niet bang te zijn om iets te verliezen.
Je bent met niets gekomen en je gaat ook weer met lege handen. Alleen je ziel.

Carrière
Februari 2017 is net als de vorige maand een positieve maand voor jouw Carrière! Venus is jouw planeet van de Carrière. Venus reist nog tot 3 februari 2017 door jouw Huis van Relaties en dat is een goede stand als je moet solliciteren. Een buitenlandse reis is mogelijk in de tweede helft van februari 2017, dat kan zowel zakelijk als privé zijn. Vanaf 4 februari 2017 tot 6 juni 2017 (Venus gaat retrograde) komen er kansen vanuit het buitenland, maar zal een aanvullende studie ook vaak de weg zijn naar een nieuwe baan. Tijdens deze periode zoek je naar een baan die in lijn ligt met wat jij wil, met jouw carrière doelen en ambities. Het sociale aspect blijft onverminderd belangrijk bij het behalen van je doelen. Jouw charme en overredingskracht is in de meeste gevallen jouw sterkste wapen om jouw doelen te bereiken.

Financiën
In de eerste helft van februari 2017 is alles vrij rustig op financieel gebied, maar vanaf de tweede helft van de maand komen hier veranderingen. Mercurius is jouw planeet van Financiën. De stand van Mercurius laat zien dat je deze maand je mondje moet roeren om financiële zaken voor elkaar te krijgen! Vanaf 19 februari 2017 reist de Zon in Vissen door jouw Huis van Gedeelde Financiën. Vanaf dat moment krijg je te maken met de inkomsten van derden zoals je huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde. Inkomsten komen dan van de partner of van instanties, maar er zijn ook problemen met dat inkomen. Jouw sociale vaardigheden en je sociale netwerk komen nu meer dan ooit van pas om te krijgen waar jij of je partner recht op hebt.
De Zonsverduistering van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën met je huwelijkspartner, je geliefde of zakelijk partner, verzekeringen, belastingen etc. Je gaat schoon schip maken zoals de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering is van invloed op de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijke zullen zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot investeringen, strategieën en financiële plannen. Er zijn wellicht geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.

Gezondheid
Je algemene gezondheid is goed deze maand, maar door de grote kracht van de beide Verduisteringen is het raadzaam om het vooral dan rustig aan te doen. Neem rond 11 en 26 februari 2017 wat dagen vrij als het mogelijk is en maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk.
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid. Iedere Leeuw wordt sterk beïnvloed door deze kracht, maar de Leeuw die geboren is van 9 tot 13 augustus voelt deze kracht het allersterkst. Deze Maansverduistering is de energetische poort naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld. Een herdefiniëring van jezelf. De volgende Maansverduistering van 7 augustus 2017 laat de resultaten zien van jouw metamorfose! In feite mag je deze Maansverduistering zien als een slang die haar huid afwerpt om in een nieuwe gedaante verder te gaan. In feite is het een reiniging van het lichaam. In de tweede helft van februari 2017 verbetert je gezondheid. In de tussentijd moet je veel rusten en meer ontspannen. Op tijd naar de tandarts!Lichaamsbeweging en lichaamsmassages zijn echt nodig. Leer je energie te beheersen, Leeuw.

Advies
De periode van Wassende Maan is de beste periode om dingen gedaan te krijgen of met nieuwe projecten te beginnen. Dat is van 1 tot 10 februari 2017 en vanaf 28 februari 2017. De periode van de afnemende Maan is de beste tijd om dingen af te werken. Dat is van 13 tot 24 februari 2017. De Zon reist vanaf 19 februari 2017 door jouw Huis van Gedeelde Financiën. Dit is een goede periode om je financiële positie te verduidelijken of financiële afspraken te maken met je schuldeisers of de bank of onderhandelingen te voeren met investeerders.

error: Content is protected !!