Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw eigen teken, Maagd. Dat geeft jou een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van deze maand de meest productieve maand van het jaar. Maart 2018 is de maand van vernieuwing en een sociale maand van bijeenkomsten en ontmoetingen.
Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats naar de bovenste helft van de Maagd-horoscoop. Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.

Liefde en Relaties
Ook al is er veel liefde en toewijding in de relatie kan de invloed van de retrograde Mercurius van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 kan leiden tot een afstand en blokkade om intimiteit te delen, onzekerheid of je minder geliefd voelen. Saturnus in Steenbok leert om eerst jezelf lief te hebben en trots op jezelf te zijn. De liefde voor jezelf hoef je niet buiten jezelf te vinden, dat doe je helemaal zelf.
De Nieuwe Maan op 17 maart 2018 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
De transit van de rode Strijder Mars vanaf 18 maart 2018 kan een vrolijk intermezzo brengen. Maak gebruik van deze sociale impuls en ga naar buiten, ontmoet nieuwe mensen en stel jezelf open voor wat komen mag. De kracht van Mars heft het gevoel van blokkade en ongeliefd zijn op en maakt zo de weg vrij naar intimiteit en samenzijn op alle niveaus.

Familie en Huis
De eerste helft van maart 2018 staat in het teken van de rode strijder Mars in jouw Huis van Familie en Huis. Tot 17 maart 2018 is dit een actieve periode om te klussen of meer energie voor huiselijke activiteiten. Door de invloed van Mars kan de sfeer thuis dynamisch, maar ook explosief zijn. Eigenlijk is dit de beste tijd om samen met je gezin of familie een reis te maken. Ook een gunstige tijd voor een familie-etentje.
Jupiter is jouw planeet van Huis en Familie. Door de retrograde Jupiter komt er vanaf 9 maart 2018 vertraging met processen die met huis en familie verweven zijn.
De transit van de rode Strijder Mars vanaf 18 maart 2018 legt tot 16 mei 2018 de focus op kinderen. Mars voegt zich Saturnus in Steenbok. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig om veilig hun weg te vinden in het leven. Ook het thema zwangerschap komt deze maand aan bod. Er zijn activiteiten met kinderen, spelen, sporten en creatief bezig zijn, thuis of op school. Schenk ook aandacht aan je eigen innerlijk kind en wees meer bewust van je creatieve zelf en jouw creatieve reis in dit leven.

Carrière
De Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 liet de start zien van een nieuw project op je werk of nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming. Het was de poort naar een constructieve en drukke periode op school en op het werk. Meer kans op een baan als je gaat solliciteren. Je vindt het heerlijk om zinvol bezig te zijn, maar ga niet over je grenzen, Maagd.
Er gaat niets boven een goede samenwerking, ook op het werk. Zonder goede samenwerking kan er niet worden gebouwd. Dus laat ook in maart 2018 de dingen niet op hun beloop en los problemen met collega’s of personeelsleden op voordat ze uit de hand lopen.
Focus op wat echt belangrijk voor je is op het werk, Maagd. Stel jezelf vragen zoals: Voor wie werk ik zo hard? Word ik naar verhouding beloond voor mijn toewijding? Verdien ik niet meer?
De antwoorden die je van jezelf krijgt geven je het inzicht om eventuele veranderingen door te voeren.

Financiën
Jupiter is de planetaire heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Er zijn vanaf 9 maart 2018 financiële vertragingen die te maken hebben met de aankoop van een huis of een hypothecaire lening komt niet rond. Door de grote planetaire druk in het financiële achtste Huis moeten er deze maand keuzes worden gemaakt over tijd, geld, intimiteit of ouderschap.
De financiële situatie is deze maand stabiel door verdiensten vanuit je carrière. Inkomsten zijn meer dan genoeg om je uitgaven te dekken. Er komt geld uit onverwachte bronnen tijdens de tweede helft van de maand zoals geld vanuit de overheid, tegemoetkoming of uitkering vanuit een verzekeringspolis. Investeringen zullen ook een goed rendement opleveren.
De Volle Maan van 31 maart 2018 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan of salarisverhoging.

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Vanaf dat moment komen verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kan zijn, is deze doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Laat het toe, Maagd. Ontken het niet.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 was de aanleiding tot ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of veranderingen in je lifestyle.
Deze maand zie je al resultaten van deze Zonsverduistering.|
Deze maand heb je veel rust en ontspanning nodig. Probeer minder hard te werken door werk te delegeren. Je bent ook maar een mens, Maagd.\
Blijf in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je gezondheid omvat immers niet alleen je fysieke behoeften, maar ook je mentale en emotionele welzijn. Een mooi boek lezen, naar muziek luisteren, een schilderij maken, een gedicht schrijven, alles wat je met plezier doet draagt toe aan aan een goede gezondheid.

Advies
Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats naar de bovenste helft van de Maagd-horoscoop. Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
De tijd is aangebroken tijd om carrièreplannen in werking te stellen.
De planetaire krachten aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop laten zien dat Maagd nog aan het bouwen is aan de infrastructuur van het toekomstige succes.
In deze periode kun je doelen alleen bereiken door samenwerking. Blijf echter waakzaam dat er niet van je goedheid geprofiteerd wordt en delegeer waar mogelijk.

error: Content is protected !!