Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van de Maansverduistering in jouw tegenovergestelde teken Weegschaal van 25 maart 2024 en de Zonsverduistering conjunct Cheiron in Ram van 8 april 2024 gaat Ram een belangrijke stap zetten in een relatie, partnerschap of samenwerking, zoals het doen van een belofte of het sluiten van een overeenkomst.
De focus ligt in april 2024 op het transformeren van prioriteiten en financiën.
De grote conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier van 21 april 2024 valt in jouw Huis van Financiën waardoor een nieuw en innovatief project een nieuwe bron van inkomsten kan worden.

Liefde en Relaties
Op 25 maart 2024 was er een Ringvormige Maansverduistering in Weegschaal (Huis van Relaties) en de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 versterkt die kosmische energie, waardoor Ram zich nog meer bewust is van de noodzaak tot verandering in relaties, zowel privé als zakelijk.
April 2024 is een mooie maand voor een romantisch reisje met je geliefde.
Voor de single Ram zijn er goede kansen om in april 2024 de liefde van je leven te vinden.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (8e Huis van de Ziel) en dat kan een diepgeworteld probleem naar voren brengen waardoor het niet mogelijk is om een vertrouwensband te onderhouden. Het is dan mogelijk om aan die blokkades te werken en te verbeteren. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Deze Volle Maan is transformatie, want er is sprake van een emotionele situatie die je grote angst veroorzaakt en nog steeds aanwezig is.

Familie en Huis
In je persoonlijke leven zijn er positieve veranderingen waardoor familierelaties harmonischer worden. Tijd en het leven is vluchtig en kostbaar.
Hou rekening met Mercurius retrograde in Ram vanaf 1 april 2024. De hele maand april 2024 zijn er conflicten en miscommunicaties. Besteed speciale aandacht aan kinderen en hun prestaties op school en sport. Er kunnen problemen zijn met studie, waardoor ze extra aanmoediging of coaching nodig hebben. Ram heeft een nieuwe inspirerende bezigheid gevonden. Venus in Ram vanaf 6 april 2024 maakt Ram roekeloos, waardoor deze hobby tot uitdagingen kan leiden. Ram gaat in april 2024 ook vaker op stap met het gezin, dagtochtjes maken en evenementen bezoeken.
Op 23 april 2024 kan de Volle Maan in Schorpioen diepgewortelde problemen aan de oppervlakte brengen die jou ervan weerhouden solide en veilige verbindingen te hebben. Sterke emotionele banden kunnen belangrijker voor je zijn, en je kunt aan blokkades en problemen werken en proberen deze te verbeteren.

Carrière
De Volle Maan in Weegschaal van 25 maart 2024 laat in de eerste helft van april 2024 tastbare veranderingen zien in je carrière.
Asteroïde Ceres (voeding, ondersteuning en hulpbronnen) in Steenbok (het Huis van Carrière) is ook in april 2024 jouw kosmische ondersteuning en biedt vruchtbare kansen voor al je carrièredoelen. Mercurius is tot 24 april 2024 retrograde in Ram, dus hou deze maand rekening met problemen op de werkplek, vooral met oudere collega’s, klanten en medewerkers. Ook kunnen er frictie zijn met de studie. Deze retrograde Mercurius maakt jou alleen maar meer vastberaden om je zin te krijgen. Jezelf laten horen is goed, maar met schreeuwen bereik je juist het tegenovergestelde. Raadzaam is om je kennis bij te spijkeren en nieuwe contacten te leggen.

Financiën
Stier is voor Ram het Huis van Financiën. De Grote Weldoener Jupiter vormt van 18 tot 21 april 2024 op 21º Stier een exacte conjunctie met Uranus in Stier en deze samenstand belooft onverwachte financiële voordeeltjes, zoals een bonus, prijs, geschenk, toelage, winst of een beloning. Financieel gezien zal april 2024 een gunstige stabiele maand zijn.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (8e Huis van Gedeeld Vermogen).
Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Deze Volle Maan is transformatie, want er moet op het gebied van gezamenlijke financiële verantwoordelijkheden en intimiteit plaats worden gemaakt voor vertrouwen.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door deze Volle Maan begunstigd, maar kan ook het licht werpen op een emotionele situatie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is. Deze Volle Maan gaat over evenwicht, overtuigingskracht, geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins.

Gezondheid
Door de lange transit van Saturnus (Karma) tot 14 februari 2026 door Vissen (Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) is Ram oude onverwerkte emotionele bagage aan het loslaten.
Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote schoonmaak van geest en ziel.
Door de invloed van Saturnus heb je meer tijd voor jezelf nodig voor reflectie en introspectie.
Mars in Vissen reist van tot 30 april 2024 door het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Mars in Vissen neutraliseert negativiteit. Toch moet Ram waakzaam zijn. Voortdurende spanning en latente agressiviteit kunnen leiden tot gewrichtspijn, spierpijn, spierspanning en hoofdpijn.
Dus net als vorige maand is april 2024 bedoeld om aandacht besteden aan je onderbewustzijn, om te kunnen begrijpen en loslaten. Neem tijd voor reflectie en introspectie.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

Advies
Met de retrograde Mercurius in Ram krijg je in april 2024 een tweede kans om iets goed te maken, af te maken of iets te doen waarvoor je eerder de kans niet kreeg en dat geldt met name voor de Ram die geboren is tussen 4 en 14 april.
Voor Ram is Mercurius retrograde in Ram een periode om terug te kijken op het verleden. Een project of idee uit het verleden kan tijdens Mercurius retrograde in Ram nieuw leven worden ingeblazen!
De Totale Zonsverduistering van 8 april 2024 conjunct Cheiron in Ram maakt de weg vrij voor een geheel nieuwe jij. Deze kosmische gebeurtenis dwingt je om je schaduwkant onder ogen te zien die je ervan weerhoudt om jezelf te ontplooien.
In de komende zes maanden zijn er waardevolle ontmoetingen die als een lotsbestemming aanvoelen, ontmoetingen met een speciale bedoeling om je te sturen en van te leren om nieuwe paden van innerlijk weten te ontsluiten.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!