Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Augustus 2018 laat een geweldige maand zien voor carrière, geld, buitenland, relaties, liefde en gezondheid, maar het gebied van financiën en familie vereist wel je aandacht.
Jouw heersende planeet is Neptunus. Neptunus is nog tot begin 2019 retrograde. Dat betekent dat je tot die tijd meer afhankelijk bent van anderen bij het bereiken van je doelen, dus het gaat ook in augustus 2018 om samenwerking.

Liefde en Relaties
De emotioneel intense Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze kosmische poort kan deze maand het begin of het einde inluiden van een relatie. Een nieuwe liefde, maar ook meer toewijding, een verbintenis of verdieping in een bestaande relatie. Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Door de retrograde Mercurius gaat alles trager in de eerste helft van augustus 2018. En in de tweede helft van augustus 2018 kunnen er wat vertragingen ontstaan door de invloed van de retrograde Mars in Steenbok in het Huis van Vriendschappen, Groepen en Sociale Betrokkenheid. De beste manier om je doelen te bereiken is teamwork of op zijn minst te netwerken. Vanaf begin september 2018 komt er verbetering in de situatie en kun je stappen gaan zetten.
De single Vissen voelen zich aangetrokken tot types die net een beetje anders zijn of tegenovergestelde eigenschappen vertonen. Dus het is zoeken naar de uitdaging, ook in de vaste relatie. Vissen krijgen vele kansen, maar zoals gezegd gaat alles trager. Heb geduld.

Familie en Huis
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 was van invloed op kinderen. Augustus 2018 staat hierdoor in het teken van je kinderen, kinderen van je partner, kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. Kinderen kunnen een uitdaging zijn wanneer hun vleugels groeien. Ook al is het niet makkelijk, kinderen hebben jouw aandacht en ondersteuning daarbij nodig. De Zonsverduistering laat een nieuwe ontwikkeling in het leven van je kinderen of kinderen in je directe omgeving zien. De Zonsverduistering van 6 januari 2019 laat zien of deze ontwikkeling tot bloei is gekomen. Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. Mercurius blijft tot 18 augustus 2018 retrograde. Projecten thuis kunnen in de eerste helft van augustus 2018 vertragingen oplopen.

Carrière
Jupiter is jouw planeet van Carrière. Jupiter in Schorpioen “loopt” weer direct.
Je mag rekenen op de steun van oudere collega’s en het hoger management. Echter, de dingen gaan niet zo snel zoals gepland of zoals je had gehoopt.
De Zonsverduistering valt samen met de retrograde Mercurius tot 18 augustus 2018. Dit is de beste periode om terug te keren naar de tekentafel om projecten te herzien en aanpassingen te doen, opnieuw aan de slag te gaan met een beproefde werkmethode of werk te doen waar je ervaring mee hebt. In de komende zes maanden is er een nieuw project op je werk, nieuwe baan of meer opdrachten in je onderneming of ergonomische verbeteringen om je werkplek beter en veiliger te maken of er komen veranderingen in je dagelijks leven die jouw gezondheid en welzijn bevorderen.
De Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 valt in jouw Huis van Werk en legt de focus op details in je werk of dagelijkse leven die over het hoofd zijn gezien.
Jouw intuïtieve Bron wordt extra gevoed door de positieve invloed van Jupiter in Schorpioen en Neptunus in Vissen op 19 augustus 2018 en dan weet je precies wat je vergeten bent en wat je er aan kunt doen.

Financiën
Door de invloed van Venus in Weegschaal is de periode vanaf 7 augustus 2018 een gunstige financiële periode. Venus is verbonden met Weegschaal en daardoor ben je geneigd om een roze bril op te zetten en meer uit te geven dan je je kunt veroorloven. Financieel voordeel is te behalen door de financiële positie van je liefdespartner of zakelijk partner, een belastingteruggave, verzekeringsuitkering, dividend, alimentatie, e.d. Het is echter raadzaam om kosten te reduceren. Focus op het in balans brengen van inkomsten en uitgaven.

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 27 juli 2018 brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. De invloed van Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten versterkt deze kosmische invloed. Je hebt te maken met een periode van onderdrukte energie en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven. Je voelt je geïrriteerd, tegengewerkt of je kunt slapeloosheid ervaren. Dromen zijn lucide en krachtig. Door retrograde Mars komen tot half augustus 2018 problemen uit het verleden als een boemerang bij je terug. Je kunt je hierdoor in die periode overweldigd voelen. Neem in augustus 2018 voldoende rust. Regelmatige pauzes tussendoor helpen om gefocust te blijven.

Advies
De Verduisteringen deze maand laten je details zien die je mogelijk in het verleden over het hoofd hebt gezien. Schrijf op wat je hebt gedroomd, ook al zijn je dromen verwarrend.
Na verloop van tijd wordt de betekenis duidelijk.
Hou er rekening mee dat je anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen. Ook al wil je alles op eigen houtje doen, je kunt in deze periode niet om de ander heen.
De Volle Maan in Vissen van 26 augustus 2018 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost.
De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jouw specifieke inbreng in het project en om wie je bent.

error: Content is protected !!