Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in het Lente-teken Tweelingen.
Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil.
Juni 2018 is de maand van actie. Het is Lente. Jouw beste tijd van het jaar!
Juni 2018 laat een mooie maand zien voor de gezondheid, maar liefdesrelaties, familie, financiën, persoonlijke ambities, sociale activiteiten en carrière staan onder druk.
De planetaire krachten zijn gelijkelijk verdeeld over de Tweelingen horoscoop, dus een maand om te beoordelen, te evalueren en de nodige verbeteringen aan te brengen.
Ook al zijn er uitdagingen deze maand, uiteindelijk zal alles in juni 2018 in je voordeel werken.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in het Huis van Relaties. De eerste helft van juni 2018 wordt gekleurd door een aanzoek, belofte, verloving of huwelijk. Vooral de eerste week van juni 2018 belooft romantisch te worden. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid en duurzaamheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor beide partijen een nieuwe weg.
De reis van Saturnus in Steenbok door jouw Huis van de Ziel, Intimiteit en Seksualiteit brengt het thema macht en controle in de relatie. Jij probeert de controle te houden, over jezelf of iemand anders of merkt dat je zelf onder controle wordt gehouden. Je moet er achter zien te komen wat de oorzaak is van deze problemen en hier een oplossing voor zien te vinden. Door de invloed van Saturnus als Pluto in het Huis van Ziel gaat om versterken van emotionele banden, maar dat betekent ook afscheid nemen van personen waar je geen emotionele band mee hebt.
De single Tweelingen vindt de liefde deze maand op spirituele plaatsen. Een spirituele beurs, meditatiesessies, seminars of bijeenkomsten. Liefde is ook meer fysiek, dus je wil elkaar aanraken en voelen.

Familie en Huis
Communicatie in het gezin en familie kan deze maand roet in het eten gooien. Vooral in eerste helft van juni 2018 kunnen er misverstanden zijn. Niet iedereen is duidelijk, maar dat geldt ook voor jou. Door zelf onduidelijk te zijn, blijf je in het duister tasten en blijf je een raadsel voor je gezinsleden. Niet iedereen begrijpt jouw ongetwijfeld goede bedoelingen. Belangrijk is dat je alles bespreekbaar houdt. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, want ieder mens is anders en ieder mens denkt anders. Door naar elkaar te luisteren en jezelf open te stellen kom je vanzelf op de weg van compromis. De tweede helft van juni 2018 verloopt rustiger met meer tijd om samen activiteiten te ondernemen.

Carrière
Juni 2018 is niet echt een productieve maand, Tweelingen. Neptunus reist vanaf 2012 door het Carrièrehuis en vertroebelt jouw visie op je doelen in het leven. Neptunus kan innerlijke onrust en verwarring veroorzaken over jouw maatschappelijke bestemming. Neptunus, jouw planeet van Carrière gaat vanaf 18 juni 2018 retrograde tot eind november 2018.
In juni 2018 voel je je ambivalent over een project. Er zijn gemengde gevoelens over je werk en dat maakt je onzeker. Eigenlijk zou je het liefste er het bijltje bij neer gooien. Waarom al dat werk voor iets waar je niet met hart en ziel voor gaat? Maar nu stoppen is ook zonde van al je werk. Het beste is om even wat afstand te nemen van je werk. Van een afstandje zie je alles veel beter dan dat je er met je neus bovenop zit. De oplossing ligt dan voor de hand. Aan het eind van de eerste week van juni 2018 komt er nieuws over je werk. In de loop van van de tweede week van juni 2018 ga je een beslissing nemen. In ieder geval kom je voor een keuze te staan. Maar wat je ook kiest, het volgende is waar: geen keuze is ook een keuze. Aan het eind van juni 2018 kom je op een goed idee dat een oplossing kan bieden.

Financiën
Zoals je weet is de Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. De eerste helft van juni 2018 is de periode van de Afnemende Maan en de beste tijd om financiële zaken te regelen. De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening.
De Volle Maan betekent dat financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde worden belicht. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door de Volle Maan begunstigd vanaf dit moment tot medio volgende maand. aTweelingen ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen.

Gezondheid
Juni 2018 is met de Zon in Tweelingen een gunstige maand voor je gezondheid. Wel is het belangrijk om zoveel mogelijk tijd vrij te maken om te ontspannen. Blijf in beweging. Het maakt niet uit wat je doet, wandelen, hardlopen, yoga, tennis, zwemmen of voetbal , maar beweeg!
Door te bewegen krijg je vanzelf weer energie! Laat de auto staan en pak de fiets naar je werk, als het mogelijk is natuurlijk! Neem de trap in plaats van de lift.
Een ontspannende massage is heilzaam in de laatste week van juni 2018.
Ga zoveel mogelijk naar buiten om jezelf te warmen aan de stralen van de Zon.

Advies
Neptunus in Vissen vormt een vervelend aspect naar alle Tweelingen die jarig zijn tussen 1 en 9 juni. De invloed van de retrograde Neptunus vanaf 18 juni 2018 maakt je onzeker, gevoelig en beïnvloedbaar en dat is de reden dat 2018 een jaar is waarin je niet precies weet welke richting je moet nemen. Raadzaam is om dicht bij jezelf te blijven en geen grote zakelijke risico’s te nemen.
De reis van de retrograde Saturnus in Steenbok heeft een remmende invloed op alle mei-Tweelingen. De retrograde Jupiter in Schorpioen maakt het er ook niet makkelijker op. En dat betekent maar een ding: aanpassen, onderzoek plegen, niet over je grenzen gaan en er het beste van hopen. Neem wat afstand. Van een afstand zie je alles beter en komen antwoorden vanzelf.

error: Content is protected !!