Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter augustus 2017

Algemeen
De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 viel in jouw Huis van Reizen en Hogere Bewustwording. Met de ondersteuning van de Noordermaansknoop in Leeuw is er geen beter moment om plannen in werking te stellen voor een studie of het maken van een reis. Vanaf 25 augustus 2017 gaat Saturnus in Boogschutter weer direct en dan komt je leven in een stroomversnelling.

Liefde en Relaties
Augustus 2017 loopt niet over van liefde en dat komt door de retrograde Mercurius. Mercurius gaat op 13 augustus 2017 retrograde, maar je merkt het al vanaf het begin van de maand. Het geeft je wel de tijd om afstand te nemen van elkaar en goed na te denken over je relatie. In de tweede helft van augustus 2017 komt er wat verzachting door liefdevolle aspecten van zowel Venus in Ram en Jupiter in Weegschaal. Deze maand mag je op de steun rekenen van goede vrienden en sociale netwerk. Vrienden kunnen deze maand een bemiddelende rol vervullen. Tijdens een reis, in de sportschool en op het werk kun je verliefd worden.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van naaste familieleden zoals broers, zussen, ooms tantes, maar ook buren en naaste woonomgeving. Er kan onenigheid ontstaan dat niet direct zal worden opgelost. Ook kan er in het komende halfjaar een probleem ontstaan met je computer, auto of ander vervoermiddel. Deze maand kan er nieuws zijn over een zwangerschap in de familie. Augustus 2017 is een goede maand om samen met vrienden iets af te spreken zoals vanuit huis te gaan sporten!

Carrière
In augustus 2017 is de focus gericht op de carrière voor Boogschutter. Vooral vanaf 23 augustus 2017 is er met de Zon in Maagd vooruitgang te boeken. Een constructieve aanpak is raadzaam deze maand. Maak je vooral niet te druk, want je kunt stress krijgen. Wanneer je iets teveel wordt, ga dan even een eindje lopen om de stress die je ervaart te verlichten.
Augustus 2017 is een drukke maand op je werk, maar vergeet niet om regelmatig te ontspannen. Aan het eind van augustus ervaar je hoe belangrijk het netwerken is. Een gezellige bijeenkomst kan tot interessante professionele verbindingen leiden. In de tweede helft van augustus 2017 duidt de retrograde Mercurius in je carrière echter op vertragingen. Het is als zwemmen tegen de stroom in, maar er zit niets anders op. En eigenlijk is dat goed, want je weet anders van geen ophouden. Je zou dan vergeten te genieten van je succes.

Financiën
Er komen deze maand veranderingen in de financiële situatie van de Boogschutter. In deze periode zijn er inkomsten vanuit het buitenland. Investeringen in edele metalen en in de reiswereld zullen goede rendementen opleveren. Een verstandig financieel beheer is echter raadzaam. Saturnus zal eind december 2017 jouw Huis van Financiën betreden. De begrenzer Saturnus zal daar tot maart 2020 blijven. Het is daarom aan te raden om alvast spaarzaam te zijn, om niet in de financiële problemen te komen. Deze spaarzame, maar leerzame periode zal een paar jaar duren, dus je hebt de tijd om een andere kijk te krijgen op het verkrijgen en behouden van bezit of andere financiële bestaansmogelijkheden.

Gezondheid
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Communicatie. In het komende halfjaar ga je dingen uit het verleden loslaten of vergeven die te maken hebben met je de lagere school periode en naaste familieleden. Er komt rust in je hoofd. Het wordt gemakkelijker om te communiceren en te zeggen wat je denkt. De horoscoop van de Boogschutter voor augustus 2017 laat een stabiele maand zien voor je gezondheid. Regelmatig bewegen, rust, ontspanning en een gezonde voeding doen de rest.

Advies
Augustus 2017 verloopt in een snel tempo. Professionele doelen en je het sociale leven vragen je aandacht. Je privéleven en familie komen op de tweede plek, maar je moet proberen hier de balans in te vinden. Over het geheel genomen staat de Boogschutter op een keerpunt. Het voelt alsof je gedwongen wordt om een keuze te maken. Dat kan benauwend voor je zijn. Maak je niet druk, want binnenkort zit je weer op de juiste weg, Boogschutter!

 

error: Content is protected !!