Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen oktober 2017

Algemeen
Deze maand heeft een turbulent verloop, Vissen. Planetaire invloeden leiden tot belangrijke transformaties in de wereld om je heen en in jezelf, Vissen.

Liefde en Relaties
De reis van Jupiter in Weegschaal door jouw Huis van Intimiteit heeft tot 10 oktober 2017 geleid tot meer begrip en compassie. Jupiter in Weegschaal heeft de emotionele banden in de vaste relatie versterkt en er zijn nieuwe serieuze relaties ontstaan met een sterke emotionele binding. Mars reist van begin september tot half oktober 2017 door jouw Huis van Relaties. Dit is een goede periode om orde op zaken te stellen in je relatie. Mars reist vanaf 23 oktober tot en met begin december 2017 door jouw Huis van Intimiteit. De invloed van Mars stimuleert bij het overwinnen van remmingen en problemen die je blokkeren om een gezonde intieme relatie met je partner te onderhouden. Oktober 2017 is over het algemeen een romantische maand, maar het is niet altijd duidelijk om het juiste te doen, zoals om te laten zien wat jij wenst of begrijpen wat de ander van jou verlangt. Maak je niet te veel zorgen en volg gewoon je gevoel, Vissen. Luister naar die oudere vriend met die wijze raad, Vissen.

Familie en Huis
Oktober 2017 is gunstig voor de aankoop of verkoop van onroerend goed, dus een goede maand om je huis te koop aan te bieden of een bod te doen op jouw droomhuis. Oktober 2017 is een goede maand om een feestje thuis te organiseren. Deze maand komt het thema zwangerschap aan de orde. Over het algemeen is oktober 2017 een mooie maand voor familie en huis. Een ouder familielid kan met gezondheidsproblemen worden geconfronteerd. In de afgelopen maanden heeft de invloed van Mars geleid tot een renovatie, verbouwing of verhuizing of plannen om te gaan verhuizen. Nu is de tijd gekomen om terug te kijken op deze periode.

Carrière
Saturnus blijft tot eind 2017 in jouw Huis van Carrière! Vanaf december 2014 heeft Saturnus in Boogschutter belangrijke ontwikkelingen in jouw carrière gebracht. Ook al voelde het soms alsof je werd tegengewerkt, dit was alleen bedoeld om vast te stellen wat wel en wat niet waardevol is op jouw pad. Het jaar 2017 is een jaar van evaluatie en samenwerking.
De Zonsverduistering van 7 augustus 2017 viel in jouw Huis van Werk. Er is een nieuw project op je werk van start gegaan of er is een nieuwe baan of er zijn meer opdrachten in je onderneming. De retrograde Mercurius kan in september 2017 geleid hebben tot vertraging of tegenslag. Deze maand komt je carrière in een stroomversnelling.

Financiën
De Volle Maan van 5 oktober 2017 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan, uitkering of tegemoetkoming. Het is echter raadzaam om deze maand zuinig aan te doen. Er kan sprake zijn van een financieel geschil met je partner, verzekeringsinstantie en de belastingdienst. De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 laat zien dat de financiële planning van jouw partner moet worden aangepast, ook verzekeringstechnisch zijn er aanpassingen nodig. Ook jouw financiële situatie zal ook beïnvloed worden door de financiële aanpassingen die nodig zijn voor jouw partner. Deze maand is ideaal voor het kopen en verkopen van onroerend goed. Jouw inkomen blijft stabiel, maar vereist wel aandacht. Geen financiële risico’s nemen deze maand, vooral niet in de eerste drie weken van oktober 2017.

Gezondheid
De invloed van de Maansverduistering van 7 augustus 2017 in het Huis van Kosmisch Bewustzijn heeft je teruggebracht naar je verleden en de noodzaak om oude emotionele bagage los te laten.
Oktober 2017 is een emotioneel verwarrende maand voor je. Wat jij nodig hebt is rust, beweging, ontspanning en uitgebalanceerde voeding waardoor je je energetisch, evenwichtig en kalm voelt. Stel je grenzen en hou op met pleasen. Wees liever lief voor jezelf, Vissen.

Advies
De intrede van Jupiter in Schorpioen vanaf 11 oktober 2017 luidt de periode in van een positief jaar waarin je op zoek gaat naar nieuwe impulsen in je leven zoals reizen, gaan studeren en nieuwe vrienden maken. Aan het eind van 2017 betreedt Saturnus het eigen teken Steenbok. Het begin van een periode van bijna drie jaar waarin dromen werkelijkheid gaan worden. Een periode van komen en gaan van personen en situaties. Wie en wat is voor jou van belang? Wat laat ik los en wat neem ik mee naar wat komen gaat?

 

error: Content is protected !!