Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram april 2019

Algemeen
April 2019 is de maand van actie. Het is Lente. Jouw beste tijd van het jaar!
Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 5 april 2019 valt in Ram. April 2019 staat hierdoor in het teken van een nieuw begin van jou als persoon. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil.
De meeste planeten bovenaan de Ram-horoscoop laat een periode zien van kracht en doorzettingsvermogen. Je bereikt je doelen op eigen kracht, maar samenwerking en familiezaken vragen wel om aandacht.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 viel in jouw Huis van Relaties. In je sociale kring en zakelijk leven zijn er ontwikkelingen zoals nieuwe vrienden of zakenrelaties of het verbreken van vriendschappen of zakelijke relaties. De Volle Maan heeft duidelijkheid gebracht waardoor je
duidelijke keuzes gaat maken of al hebt gemaakt. Het begin van april 2019 laat een nieuwe liefde zien voor de single Ram. Open je hart en zie wat er gebeurt! Een nieuw project kan in de eerste helft van april 2019 ook de aanleiding zijn voor een nieuwe liefde of romance. Door de invloed van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok kun je in de tweede helft van april 2019 geconfronteerd worden met onwenselijk gedrag van vrienden, collega’s of zakelijke relaties. Het is mogelijk dat je onterecht de schuld van iets krijgt.
De Volle Maan in Weegschaal van 19 april 2019 valt weer in jouw Huis van Relaties. Weer krijgt de Ram te maken met gebeurtenissen waarbij je kritisch naar bestaande relaties gaat kijken. Het is hoog tijd om de knoop door te hakken!

Familie en Huis
De afgelopen maanden hebben een rustig verloop laten zien, maar dat is wel stilte voor de storm.
April 2019 laat zien dat omstandigheden de aandacht naar huis en haard wordt verlegd. Bij jou thuis kunnen er kleine meningsverschillen zijn over onopgeloste gevoelige dagelijkse issues. Die kleine irritaties gaan uiteindelijk wel leiden tot serieuze verdeeldheid. Belangrijk is dus dat je vinger aan de pols houdt en blijft houden. Door de retrograde Jupiter in Boogschutter kunnen kinderen deze maand problemen ervaren met school of studie. De invloed van de Noordknoop in Kreeft mag worden gezien als een planetaire bemiddelaar.

Carrière
Steenbok symboliseert het Huis van Carrière voor de Ram. De samenwerkende krachten van Saturnus en Pluto in Steenbok brengen het beste in jou naar buiten.
Tot 29 april 2019 “loopt” Saturnus in Steenbok nog direct in het Huis van Carrière, maar gaat vanaf 30 april 2019 retrograde. Ook Pluto in Steenbok gaat vanaf 24 april 2019 retrograde.
Stress en werkdruk, maar privé-aangelegenheden eisen hun tol. Door de retrograde Saturnus en Pluto in het Huis van Carrière moet je extra inspanningen leveren om doelen te realiseren, maar biedt wel de ruimte om dingen aan te passen. Vanaf 17 april 2019 tot 6 mei 2019 reist Mercurius door Ram, waardoor je in staat bent om op professioneel en huiselijk gebied dingen recht te zetten. Hou vol, Ram. Je harde werk in de vorige maanden werpt nu haar vruchten af!

Financiën
Uranus reist sinds 7 maart 2019 het financiële teken Stier. Stier is de poort van jouw Huis van Financiën. De zevenjarige reis van Uranus in jouw geldsector kan leiden tot veranderingen in je financiële leven. Tijdens deze jaren komen inkomsten vanuit een andere bron of wordt geld verdiend door bijvoorbeeld technologie, een samenwerkingsverband of maatschappelijk doel.
De invloed van Uranus in Stier schenkt een gevoel van vrijheid, wat jou in staat stelt om jezelf te kunnen zijn en je te bevrijden van beperkingen.
April 2019 is een maand van financieel succes. Investeringen kunnen een aanzienlijk rendement opleveren.

Gezondheid
De retrograde Mercurius in Vissen en de Lente-equinox kan vorige maand hebben geleid tot vermoeidheid, angstgevoelens of verdriet dat te maken heeft met
issues van vroeger, zoals innerlijke pijn, schuldgevoel of opgekropte boosheid. Het is mogelijk dat je verkouden bent geweest of griep hebt gehad. Je bent bezig geweest met een grote innerlijke voorjaarsschoonmaak, Ram. April 2019 is een maand waarin je bewust moet zijn van de veranderingen die zich in je leven voordoen. Je hebt het gevoel alsof je gedragen wordt door golven van energie. Het geeft je een gevoel van opwinding en gelukzaligheid dat je nooit eerder hebt ervaren. Je bent bezig met fitness oefeningen en ook ben je goed bezig met een nieuw dieet. Niet alleen je fysieke fitheid is belangrijk, maar het gaat ook om je innerlijke wereld. Je ziel.
Maak tijd vrij voor jezelf! Maak tijd vrij om te sporten, maar ook om te ontspannen.

Advies
Vanaf 21 april 2019 tot 16 mei 2019 reist Venus door Ram. Deze invloed stimuleert je om de stoute schoenen aan te trekken. Met deze sprankelende energie gaat Ram direct op zijn doel af! Deze enthousiaste en positieve energie zet aan tot actie om met iets nieuws te beginnen.
Dus dit is de beste tijd om actie te nemen met een project waar je mee bezig bent. Ook de beste tijd om problemen op te lossen. Maak tijd vrij voor een korte vakantie, Ram.
Je hebt het verdiend.

error: Content is protected !!