Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan in deze tijd van het jaar aan de bovenkant van de Waterman-horoscoop. November 2022 staat in het teken van carrière, financiën, sociale activiteiten, liefde, relaties, huis en familie.
Hou er voorlopig rekening mee dat je anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen.
Er is meer mogelijk dan je zou denken…dus maak je dromen waar.

Liefde en Relaties
De retrograde Mars in Tweelingen valt voor Waterman in het 5e Huis van Creativiteit, Zelfexpressie, Kinderen, Liefde en Romantiek. Deze Mars retrograde tot 11 januari 2023 een periode van stress zijn, want jouw creatieve stroom onderbroken. Het kan zijn dat je op het gebied van de liefde te maken krijgt met drama of een teleurstelling of dat je onbegrepen of opgejaagd voelt in je creatieve expressie. Opgroeiende kinderen of de kinderen van anderen, veeleisende contacten of emotionele vrienden, zwangerschap en alles wat daarmee verband houdt kan een bron van zorg zijn. Wat je nodig hebt is tijd, ruimte, tolerantie en tact. Niet boos worden en wees geduldig en verwacht niet te teveel.
Op het gebied van persoonlijke relaties kan advies van buitenaf van grote betekenis zijn.
Wees openhartig, maar vertel niet alles. Niet iedereen in je omgeving heeft het goed met je voor.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 in het Huis van Vriendschappen en Sociale Processen brengt nieuwe hoop, dromen en nieuwe vriendschappen. Het is de beste tijd van het jaar om nieuwe projecten of plannen te starten, vooral projecten waarbij het gaat om groepsenergie en vormen van samenwerking. Bij alles wat je nu besluit, voegt deze Nieuwe Maan uithoudingsvermogen, groei en stabiliteit toe. De single Waterman gaat iets heel bijzonders over zichzelf ontdekken.

Familie en Huis
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in het 4e Huis van Familie en Privé-leven en heeft direct betrekking op je huis en familie. Deze Maansverduistering brengt onuitgesproken boosheid en negatieve aspecten in de familiesfeer naar buiten. Emotionele reacties zijn onvermijdelijk, maar deze helpen wel een oplossing te vinden om een slepende kwestie te herstellen. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Er kan in de komende zes maanden sprake zijn van een carrière-move waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen. Ook is het mogelijk dat je met je gezin op reis gaat of dat er een heuglijk feit te vieren is in de familie.
Wel is het van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.
Het laatste vierkant tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier vorige maand is van financiële invloed op je huis, familie en gezinsleven. Financiële of materiële kwesties uit 2021 krijgen een vervolg, want uitgestelde leveringen of renovaties kunnen nu wel doorgang vinden. Hou rekening met stemmingswisselingen thuis. Belangrijk is dat je de reden van die stemmingswisselingen weet te achterhalen en op te lossen!

Carrière
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in jouw 10e Huis van Carrière en Sociale Status. Een ware game-changer in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid.
Schorpioen symboliseert het Huis van Carrière voor Waterman en is de kosmische poort naar zakelijk succes en laat grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf. De Zonsverduistering laat een halfjaarlijkse periode zien waarin nieuwe verbintenissen worden gesloten of verbroken, zowel privé als zakelijk. Wanneer je echter het tegengestelde ervaart, is de tijd gekomen om aanpassingen te doen. In deze periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid zijn creatieve oplossingen en netwerken is het sleutelwoord om succes te behalen.
Deze kosmische gebeurtenis markeert een periode van 6 maanden waarin maatschappelijke vooruitgang wordt geboekt of juist niet. Of je krijgt publieke erkenning of je kunt diep vallen door verkeerde zakelijke connecties. Er is alleen vooruitgang en succes te boeken, als je er met hart en ziel voor gaat. Begin november 2022 is gunstig om bedrijfstechnische problemen op te lossen.

Financiën
Door het laatste vierkant tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier vorige maand oktober 2022 kan Waterman in november 2022 voor onverwachte en hoge uitgaven komen te staan die verband houden met het huis of gezin. De retrograde Jupiter in Vissen (Huis van Financiën) kan wat financiële verlichting bieden of een manier vinden om geld te genereren.
De Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 kan je manier om geld te verdienen beïnvloeden waardoor je in de laatste maanden van het jaar 2022 plannen moet bijstellen om vooruitgang te boeken. Pas op met financiën, het risico op misleiding of fraude blijft met de retrograde Neptunus in het Huis van Financiën waarschijnlijk. Door de aanwezigheid van de retrograde Neptunus in Vissen moet je wel voorzichtig blijven met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen.

Gezondheid
Pluto is sinds 2008 in Steenbok en dat is voor Waterman het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Pluto is bijna aan het eind van Steenbok, dus je bent nu bezig om grote stappen te nemen om oude bagage op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.
Vanaf eind maart tot begin juni 2023 en vanaf eind januari 2024 reist Pluto door Waterman. Pluto in en Waterman zal dan een enorme impact hebben op het fysieke lichaam. Een ware transformatie van jezelf en het einde van een lange cyclus van zelftransformatie en zelfverbetering.
November 2022 laat geen directe astrologische invloed zien voor je gezondheid, maar er zijn wel dingen waar je op moet letten.
Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand, niet alleen emotionele stress, maar ook lichamelijke ongemakken. Een goede uitlaatklep is onmisbaar. Ga sporten, ga naar buiten of neem een ontspannende massage. Doe het rustig aan, Waterman.

Advies
Jupiter retrograde is terug in Vissen (Huis van Financiën) en dat kan tot 20 december 2022 de oorzaak zijn uitdagingen op het werk en je financiën. Timing is alles, dus wacht het juiste moment af.
Mars retrograde in Tweelingen kan tot 11 januari 2023 een periode van stress zijn waarin Waterman geneigd is overhaaste beslissingen te nemen waar ze later spijt van zullen krijgen. Vanaf 2024 gaat alles beter met Jupiter en Uranus in Tweelingen.
Blijf niet afwachten, juist nu samenwerken en deelnemen aan verschillende activiteiten.
Hou de concurrentie nauwlettend in de gaten!
Wees objectief. Geduld, tact en diplomatie zijn nu belangrijk. Luister naar elkaar, want ook jij kan het wel eens mis hebben.

error: Content is protected !!