Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich ook in maart 2023 in het eerste kwadrant van de Waterman horoscoop, het gebied van persoonlijke kracht, zelfbewustzijn en onafhankelijkheid.
De planetaire krachten verschuiven steeds verder naar de Nachtkant van de Waterman-horoscoop. De Nachtkant gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten, herstel en opbouw van nieuwe krachten, een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière. De focus ligt in maart 2023 op communicatie, liefde, geld, huis en gezin.
Saturnus blijft tot 7 maart 2023 nog in Waterman, dus een cyclus van kosmische wedergeboorte en regeneratie voor Waterman loopt bijna ten einde. Waterman heeft sinds maart 2020 door Saturnus levenslessen geleerd, waardoor prioriteiten opnieuw zijn gedefinieerd.
Nu weet je wie je bent!

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af van issues verweven met evenwicht, vertrouwen, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins.
De eerste helft van maart 2023 staat nog in het teken van de schaduwperiode van Mars, waardoor relaties nog op een zacht pitje staan. Tot medio maart is het de beste tijd voor verzoening, herstellen en versterken van liefdesrelaties en vriendschappen.
In de vaste relatie is harmonie en rust, maar je drukke werk vraagt veel van je en dat kan ten koste gaan van de relatie. Vooral in de tweede helft van maart 2023 moet je echt tijd vrijmaken voor je partner. Een zwangerschap of de geboorte van een kind kan je leven verrijken.
De single Waterman krijgt met zijn of haar onweerstaanbare charme kansen om de liefde naar zich toe te trekken.
Asteroïde Ceres gaat echter vanaf 26 maart 2023 tot 7 mei 2023 retrograde in Maagd (8e Huis van Intimiteit). Waterman voelt dan in de intieme relatie een afstand of voelt zich minder betrokken of denk je dat je niet de steun en liefde krijgt die je nodig hebt. Het probleem ligt niet bij de ander, maar bij jou en je moet dan diep in jezelf graven om bij de kern van het probleem te komen.

Familie en Huis
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in het vierde Huis van Familie en Huis kan Waterman zijn verhuisd of zijn er plannen om te verhuizen naar een ander huis of andere woonplaats. Oud zeer moet worden opgeruimd of banden met het verleden worden verbroken wanneer deze niet meer te herstellen zijn.
De energie van Uranus met de Noordknoop in Stier laat zien dat Waterman gericht is op het creëren van een emotionele veilige toekomst door het bouwen of kopen van een huis en de familieband te versterken.
In de eerste helft van maart 2023 kan Waterman door de invloed van Venus en Jupiter in Ram makkelijker dingen aankaarten om anderen te overtuigen van plannen, zoals broers en zussen, kennissen, lokale groepen, schoolgenoten en buurtgenoten. Er kunnen gedurende maart 2023 geschillen zijn in het gezin en familie over geld en dat kan ten koste gaan van de sfeer.
De Nieuwe Maan van 21 maart 2023 nodigt ook uit tot korte reisjes, stedentrips, om te winkelen of om broers en zussen en naaste familieleden, vrienden of kennissen te bezoeken.
Waterman gaat de directe woonomgeving beter verkennen, zich oriënteren over school, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren.

Carrière
Maart 2023 is een gunstige maand voor je carrière. Saturnus laat Waterman achter zich en dat voelt als een bevrijding. Jupiter in Ram krijgt nu alle kans om Waterman alle mogelijkheden tot succes te laten zien zonder daarbij door beperkende factoren gehinderd te worden. Maart 2023 laat ook goede betrekkingen zien met collega’s, leidinggevenden, klanten, zakelijke partners en management.
Jupiter in Ram brengt beweging en dynamiek en maakt het makkelijker om te onderhandelen en te handelen. In de eerste helft van maart 2023 kan door de charmante en welbespraakte bedrage van Venus en Jupiter in Ram gewenste resultaten op je werk en je studie opleveren. Via brieven, vergaderingen en e-mails van welke aard dan ook komt gunstig professioneel nieuws of worden nieuwe contacten gelegd. De rode strijder Mars reist van 26 maart tot 20 mei 2023 door Kreeft (Huis van Werk en Dagelijkse Bezigheden). Dit is een productieve periode om veel werkprojecten gedaan te krijgen, alleen als je gemotiveerd bent over het werk.
Waterman is dan enthousiast en wil dan graag nieuwe ideeën en plannen delen.

Financiën
De Volle Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Waterman ziet de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. Er is winst te behalen met onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft echter raadzaam.
Saturnus reist vanaf 8 maart 2023 door Vissen (Huis van Financiën) en blijft daar tot medio februari 2026 om orde op zaken te stellen. Saturnus in Vissen brengt karmische lessen over wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je werkelijk waarde aan hecht.
Financieel gezien is Saturnus in Vissen een mindere periode, maar deze periode is bedoeld voor het ontdekken van materiële en spirituele waarden. Materiële bezittingen weerspiegelen je innerlijk waardepatroon, dus nu gaat het om wat je werkelijk nodig hebt.

Gezondheid
Pluto in Steenbok is bijna aan het einde van de lange transit door het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Waterman is bezig met het maken van schoon schip om zonder overtollige emotionele bagage de eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.
Waterman voelt zich bevrijd van het juk van Saturnus en dat voelt als een nieuw begin.
Je voelt de lente bruisen en dat maakt je blij en opgewekt.
Maart 2023 staat in het teken van vernieuwing en verbetering. En dat betekent ook vernieuwing en verbetering van jezelf zoals je fysieke conditie en persoonlijke uiterlijk door het volgen van een dieet of sportprogramma. Je dieet wel volhouden, want je hebt vooral zin om te genieten van al het goede dat het leven je te bieden heeft.

Advies
Saturnus verlaat het teken Waterman vanaf 7 maart 2023.
Saturnus heeft Waterman in de afgelopen 2,5 jaar karmische lessen geleerd, Waterman heeft veel over zichzelf geleerd. De transit van Saturnus sinds 18 december 2020 door Waterman was een nieuwe periode van innerlijke groei en herstructurering en zelfverbetering.
Saturnus laat Waterman achter zich en Pluto, de planeet van transformatie, begint vanaf 24 maart 2023 voorzichtig aan de lange transit door Waterman.
Met Pluto in Waterman krijgt Waterman op velerlei gebied een tweede kans!

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!